Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Ogladam zawsze na alltube m jak miłość i nowe odcinki przed premierą sa zazwyczaj w w czwartki. Polexam bo zawsze jestem do przodu z odcinkami. Za darmo oczywiście. Macie jakies wy strony na kt mozna oglądać??

Gość gość
Bez rejstracji logowania sie juz ogladam w czwartek odc z pon i wt . ;*

Gość gość
Właśnie, a jest już gdzieś odcinek 1321?? Sprawdzałam alltube ale nie mogę znaleźć, 1320 był już w zeszłym tygodniu, czyli jakieś dwa tyg przed emisją, więc 1321 też mógłby już być.

Gość gość
To fajnie, że Magda będzie w ciąży z Andrzejem, należy mu się wreszcie własny potomek i emocje z tym związane. Tylko, że znów gdy nie wiedzą co z daną postacią zrobić to w ciążę zachodzi.

Gość gość
Dziewczyny, nie ogladalam jednego odcinka i nie wiem o co chodzi z Radkiem I ta kobieta z dzieckiem. To jest jego corka, czy faktycznie uznal dziecko zeby uciszyc plotki?

Gość gość
Chyba jego córka, przynajmniej jej matka tak twierdzi. Zresztą, czy któryś facet uznałby dziecko koleżanki za swoje po to tylko, żeby plotki uciszyć? A z tą ciążą Magdy to na razie tylko plotki - oparte na pogłosce jakoby Anna Mucha i jej mąż planowali trzecie dziecko i Mucha byłaby gotowa grać w czasie ciąży (oczywiście jeżeli by się dobrze czuła).

Gość gość
na alltube trzeba podać nr tel, czy za to się płaci ??

Gość gość
Ale Muszysko w serialu nie może urodzić dziecka,bo to zagraża jej życiu!Czyżby chcieli uśmiercić następną osobę ?

Gość gość
nie cierpię muchy, no nie moge jej strawić , ani toto ładne a gra aktorska bożal się boże, ten jej śmiech to jak ze słabego horroru, błagam usuńcie ją z serialu -jeżeli to prawda o jej ciąży czyli może będzie jej jeszcze więcej, no to już reżyserzy i scenarzystki przegięły, wyślijcie ją w kosmos tam jej miejsce

Gość gość
Muchy nie pozbędą się z serialu, ani tym bardziej sama z niego nie zrezygnuje. To jest obecnie jedyna jej rola w jakiejkolwiek produkcji filmowej. To samo dotyczy Cichopkowej i Mroczków.

Gość gość
A z czym scenarzystki tam nie przegieły.. Te kryminalne wątki, w których nieboszczyk nieboszczykiem pogania, ten idiotyczny powrót przymulonej Teresy, no i w hurtowej ilości zdrady i rozwody. Te ostatnie to od dawna są tam standardem. Wcale mnie więc nie zdziwi, że wykombinują ciążę sercowej Magdy. I to, że kobita po przeszczepie bez problemów urodzi dziecko. Oczywiście tego milionera Marychy również za jakiś czas cudownie uzdrowią, pewnie to będzie kolejny inwalida na wózku, który zacznie sam chodzić.

Gość gość
Basia i Kisielowa obie wdowy mogą założyć koło gospodyń i pić nalewkę

Gość gość
Kinga niech zatrudni kilka kelnerek, bo w życiu nikt tak nie poradził sobie całkiem sam w kawiarni, wszyscy są zakochani, szefową nie powinno obchodzić sprawy innych ludzi, powinna pilnować swojego biznesu, Pacjent Marii pewnie miał żonę, wszystko może się zdarzyć, nie będzie romansu i sielanki w pięknym domu, ona nie pasuje do jego świata, ludzie są inni

Gość gość
E tam, serialowa Marycha szybko się dopasuje i do tego milionera i do jego rezydencji. A z Artura znowu zrobią takiego padalca, którego bardziej interesować będzie młoda kochanka, niż własna córka. Oczywiście "odrzucononym" przez ojca dzieckiem Maryśki z chęcią zajmie się ten bogaty, tymczasowo poruszający się na wózku "inwalida".

Gość gość
Nie rozumiem ustyskiwan nalogowych uczestniczek tego forum: nie ten, nie ta, wątek beznadziejny, niech zabiorą jego/ja.

Gość gość
Strona alltube jest za darmo. Nic nie placisz, nie logujesz sie i nie rejstrujesz. Odcinek z poniedzialki i wtorku oglądałam juz we czwartek. . Moze macie jakas inna strone ze sa jeszcze wczrsniej odcinki??

Gość gość
Nie do wszystkich linków potrzebne jest logowanie, pod odcinkiem jest zwykle kilka odnośników i trzeba po prostu znaleźć taki bez żadnych opłat.

Gość gość
To nic nie daje, bez sensu

Gość gość
Daje..wciskasz źródła i wubieraj jakies.

Gość gość
Czy młoda kobieta, obyta w świecie, mieszkająca na wsi na prawdę ma tak wywalone na to jak jest ubrana? Mówię o Ewie. Jakieś dziwne spodnie, które może jeszcze by uszły, gdyby dobrać do nich jakąś czarną koszulkę, a nie zielony worek, bez kształtu, z dziwacznym krojem i dekoltem. A już wisienką na torcie była ohydna, niebieska bluza do kompletu, która tak się gryzie z tą zielenią, że aż oczy bolą. To chyba najgorsze połączenie kolorystyczne. I jeszcze te włosy, jakby nieumyte, za krótkie, powinny być wyprostowane, lub delikatnie pofalowane...

Gość gość
A ty do sadu żakiet narzucasz? Przeciez najprościej bluzę., ps. Ortografia sie kłania

Gość gość
Nikt nie mówi o żakiecie. Ale nawet domowe ciuchy można tak ułożyć, by wyglądały fajnie ze sobą, a nie wyglądać jak klaun.

Gość gość
Na czym ogladacie m jak miłość?

Gość gość
Czy po dzisiejszej emisji odcinka 1320 pojawi sięna stronie tvp 1321 do obejrzenia za darmo? Czy pomyliło mi się z innym serialem, którego odcinki ukazują się premierowo na vod? Bo już nie pamiętam.

Gość gość
Ja nie wiem doprawdy czy Ewa ma mało pracy przy dwóch synach, że jeszcze poświęca się obcemu dziecku i całą otoczką z tym związaną (m.in. wezwanie matki). Kurczę, moim zdaniem, za dużo jest tej Kisielowej do znudzenia. To niby wątek komediowy, a tak naprawdę wcale nie śmieszy.

Gość gość
Może i za dużo, ale M.Rożniatowska do takiej roli wścibskiej Kisielowej akurat się nadaje. Mnie tam bardziej wnerwia rozwijanie coraz bardziej infantylnego wątku tego napakowanego sterydami, osiłka Andrzejka z zazdrosną o wszystko Marzenką. Oni, tzn scenarzystki od dawna w niczym nie mają umiaru, szczególnie w hurtowej ilości zdrad i rozwodów, a teraz jeszcze w ukatrupianiu serialowych postaci.

Gość gość
No to w Kulisach pokazali przyszłego zięcia nr 9 Bachy-Kamizeli. Tym razem Maryśce trafi się nie tylko milioner, ale docelowo też jego wypasiona rezydencja.No po prostu Ameryka..