Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Z dwojga złego już lepsze to, niż rozpad kolejnej rodziny.

Gość gość
Jakoś już się im zapomniało o bliźnie po przeszczepie serca u Magdy..Tak sobie co i rusz sączy winko i w ogóle teraz to z niej okaz zdrowia się zrobił, chociaż jakiś czas temu prawie żegnała się z życiem.Czytałam też, że być może jeszcze zaciąży..No cuda panie, cuda w tym tasiemcu, nie pierwsze i nie ostatnie. Pewnie tego bogatego inwalidę na wózku Marycha też uzdrowi..

Gość gość
Niekoniecznie cuda. Pod koniec lat 90 dziewczyna po przeszczepie serca urodziła synka. Myślę że jest więcej takich przypadków na świecie.

Gość gość
Nawet w serialu lekarz Magdzie powiedział że w Polsce było kilka takich przypadków.

Gość gość
W zwiastujący było ze Franek i Justyna beda razem

Gość gość
Niech będą razem czy osobno,ale znikają z serialu-pa,pa!

Gość gość
Ktos pisał że Franek wyjedzie z Natalia i dzieckiem czyli M. Lelek też odejdzie z serialu?

Gość gość
Pewnie będzie przyjeżdżać do rodziny co jakiś czas.

Gość gość
A iza i marcin ku.wa odwalaja masakre w tym m jak miłość . Beda razem oni?

Gość gość
Iza wróci do Marcina tylko wiele perypetii związanych z Arturem wyjdą na jaw jego kłamstwa i manipulacje ale Iza nie będzie od razu chciała Marcina no będzie zbyt dumna aby mu wybaczyć ale po jakimś czasie to wrócą do siebie. Mogliby Ruda (Olszewska) kurde jakoś sensownie zagospadorowac z Marcinem to nie będzie raczej no on wróci do Izy ale na stronie lista absurdów part iv piszę że ona odejdzie jak Anna . Aśka mogłabym być z Jackiem swoje dziecko . Turek nie widzę u boku Jacka już prędzej u boku tego lekarza. A podoba mi się wątek Magdy i Andrzeja

Gość gość
Wiele perypetii związanych będzie z Arturem a Ruda chciałam napisać ale słownik mi się spieprzył sorry za błędy

Gość gość
ale co ma Iza wybaczac Marcinowi? nie rozumiem. W koncu to ona go porzucila Szymka i Marcina.

Gość gość
A Teresa zakocha się w Wernerze chyba bo Sydor swego czasu dawała dużo zdjęć z serialowym Adamem czyli pewnie rozwala kolejna parę Ani i Adama

Gość gość
Skad wiesz ze beda razem ??

Gość gość
Skad wiesz ze iza i marcin beda razem..jak ona urodzi i maja wyjechac z arturem i maja gdzies za granice?

Gość gość
Mie rozumiem tego co napisalas?

Gość gość
Bez komentarza wiem co piszę Iza będzie długo w stolicy bo jej ciocia będzie ciężko chora i matka Marcina będzie próbowała wstawić się za synem ale ona nie wyjedzie może i mi zaufać jedynie Ruda wyjedzie do Szczecina

Gość gość
Nie jedynie,bo wyjedzie też Asia z bachorami!

Gość gość
Jakich perypeti z rudamm

Gość gość
A ja nie cierpie Wojtusia!!!! Normalnie patrzec juz na niego nie moge , zachowuje sie jakby miał 60 lat, a te jego mundrości ... o ja pier***le ! Taka rolę ma .Widziałam go podczas zabawy z innymi dziećmi i zachowuje się cały jak dziecko w jego wieku .

Gość gość
Wyłupiaste podobno z matką do Londynu wyleci żal mi tego dziecka nie miała ojca pokochała Pawła i teraz matka rujnuje jej ustabilizowany świat a Wojtek też ma zryta psychikę przez matkę . W tym sezonie na 100 procent Walach odejdzie

Gość gość
Wyłupiaste podobno z matką do Londynu wyleci żal mi tego dziecka nie miała ojca pokochała Pawła i teraz matka rujnuje jej ustabilizowany świat a Wojtek też ma zryta psychikę przez matkę . W tym sezonie na 100 procent Walach odejdzie

Gość gość
W tym sezonie,to już wszyscy mogą odejść,bo to już beznadzieja...

Gość gość
Marcin ma podobno być z jakąś Anią, która chciała mu życie ratować. No ale może to znów wyolbrzymienie jak już bywało z niby jego nowymi dziewczynami.

Gość gość
Pozna ją całkiem przypadkiem, zresztą w wyniku nieporozumienia, to wcale nie znaczy że z nią będzie. Tym bardziej że ona chyba stale mieszka w Gdyni, a on w Warszawie.

Gość gość
Kuźwa Marcin będzie z Iza mówię wam Walach ma odejść a Kalska została a i Natalia zrezygnowała z serialu czy zostanie wyrzucona przez swojego kolegę Nerlewskiego? I co będzie z leśniczówka

Gość gość
Kuźwa Marcin będzie z Iza mówię wam Walach ma odejść a Kalska została a i Natalia zrezygnowała z serialu czy zostanie wyrzucona przez swojego kolegę Nerlewskiego? I co będzie z leśniczówka

Gość gość
Ja tam nie wiem ale na superiale czy gdzieś pisali, ze ona będzie jego nową dziewczyną

Gość gość
Wiesz na pewno wiesz..