Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Julka będzie spotykała się z Jakubem Andrzejek mógłby grać Grotołaza lub olbrzyma z baśni, nawet Szreka, Marzenka jego księżniczkę z fochami

Gość gość
powrót Izy do Marcina to jedyne sensowne rozwiązanie, już starczy patologii w tym serialu.

Gość gość
Weźcie z tą Iza i jej powrotem do Marcina, ileż można oglądać jej skwaszona minę, niech siedzi tam gdzie siedzi

Gość gość
O ile scenarzyści sa inteligentni.... to zrobią ze bd razem albo zrobia dziadostwo

Gość gość
Maja potrzebuje obojga rodziców.

Gość gość
Iza cieszy się z narodzin Majeczki, Artur płacze ze szczęścia, chce zostać ojcem małej

Gość gość
Ja jestem ciekawa jak rozwina watek izy i Marcina. Z niego robia dupka non stop nowe kobiety a z niej placzke. Jakby nie mogla powoedziec jestem w ciazy. Tylko takie tępe tp wszystko

Gość gość
Ogladalam kulisy i marcin chyba nigdy sie nie dowie że narodzila mu sie córka

Gość gość
Bo to debil z rozdziawioną gębą,który ma móżdżek jak biedronka azjatycka!

Gość gość
Przestań lepiej niech ktos mowi czy oni bd razem czy nie?

Gość gość
Iza jest jakas niedorobiona, zamiast wprost powiedziec, jestem w ciazy to ta wiecznie płacze i jest taka nie ogarnieta zyciowo.

Gość gość
Ala bedzie w ciazy i ojcem nie bedzie Pawcio.

Gość gość
To wiemy. Ale co z iza i marcinem

Gość gość
Pewnie to co zwykle, bezsensowne się mijanie.

Gość gość
Ech , ja to przestane ogladac bo juz wymyslaja zeby przeciągnąć to wgl sie nie dowie ze ma córkę ... moze jak juz bedzie duza. Bo odp******laja okropnie..

Gość gość
A Ula prawo studiuje? Książkę miała na moście: aplikacje prawnicze...

Gość gość
Pewnie odziedziczyła po ciotce Marcie albo perła palestry zostawił dziadkom w Grabinie..

Gość gość
Czemu Artur tak czepił się Izy. Kim by nie był, to ona go zdradziła, zostawiła dla innego i urodzi tamtego dziecko a Artur czarny charakter a jak ostatnia mameja chce Izę razem z dzieciakiem innego i jeszcze robić za jego ojca, nie rozumiem tego.

Gość gość
Janek kąpał się w jeziorze, jaka jest tam pora roku? Za ciepło chyba nie ,bo słońce takie blade Z tym skrzypem było niezłe:), wyobraziłam sobie,że Lucjan śmieje się z tej nalewki Kisielowej i nazwałby ją trucicielką Ula nie widziała nieżyjącego Maćka? dziwne , było tak blisko

Gość gość
W serialu jest teraz czerwiec.

Gość gość
Na fb tego ciachorowskiego (artura) jest ze siedzi nad scenariuszem odc 1334 ciekawe czy to nie bd ostatni i wyjada z iza za granice bo w 1329 ona rodzi

Gość gość
Ale ci aktorzy skaczą z serialu na serial. Doktor Sambor z na dobre i na złe gra teraz tego sparaliżowanego faceta. Jakoś nie jest dla mnie autentyczny w tej roli. Poza tym to już głupota pierwszej wody, że nie lekarz i nie pielęgniarka będą decydować o jego zastrzykach tylko on sam. Gdzie jest córka Marychy ? Marycha ciągle w Grabinie siedzi i nie interesuje się dzieckiem.

Gość gość
t a opera mydlana calkiem zeszla na psy, tam juz nie ma normalnych postaci, zawladnal tym serialem marcin z rozdziawiono geba i masa bezplciowych postaci pobocznych. Terenia jakby tego bylo malo wiecznie niedopchana, w*****a mnie tez asystentka pawla. a w ogole jaka ten prostak firme zalozyl? jak on do 3 zliczyc nie potrafi, knajpy prowadzic nie dal rady on ma nagle firme i asystentke? :-D :-p

Gość gość
Dzieciakami w tym serialu przeważnie opiekują się nianie albo są podrzucane po rodzinie lub komu się tylko się da...A najczęściej to o nich nawet nie wspomną, gdzie i kto się nimi w tym czasie zajmuje, kiedy ich rodzona matuś bądź tatuś szlaja się po Warszawce, czy w Grabinie.

Gość gość
Marychą i jej córką niedługo zajmie się inwalida na wózku, czyli dr Sambor z pokiereszowaną facjatą. Czyli będzie to jej trzeci serialowy mąż i nowy ojczym dla trójki jej dzieciaków. Skończą się też wszelkie problemy finansowe Marychy, Zduńskich i Mostowiaków, bo jej nowy mężuś skąpić grosza na nich nie będzie. Pewnie ten milioner okaże się potomkiem byłego grabińskiego dziedzica, któremu zamarzy się odzyskanie dóbr rodzinnych, utraconych na skutek reformy rolnej ..Koniec końców ziemia i sady Kolędy i tak zostaną w rodzinie, jak tylko Maryśka machnie się za tego bogacza.

Gość gość
A iza i marcin co myslicie

Gość gość
Może Iza wyjdzie na spacer z malutką Mają do parku, tam ją nakarmi piersią, Marcin (który też będzie na spacerze z Szymkiem) je przypadkiem zobaczy i się wszystkiego domyśli.

Gość gość
Może mi ktoś napisać czym się zajmuje Paweł? Wczoraj jak wracał z tą swoją głupiutką asystentką to zachowywał się i wyglądał jak jakiś miliarder, który założył sieć hoteli. Co ta firma robi? Ile istnieje? On tylko jeden w niej jest? Nie rozumiem. W ogóle to Teresa po meble jeździ w czerwonej, wizytowej kiecce i szpilkach? Czy była od razu po pracy? Wiadomo, co robi? X Boże, jak zobaczyłam, że ten drugi potomek Marcina będzie nosił imię Maja to aż mnie skręciło. Okropne imię, jest do zwymiotowania popularne i kojarzy się z wrednymi dziewuchami. Nie mogli dać Blanki, Sandry, Sary, Konstancji? Te imiona są piękne i rzadko występujące. I pewnie do osiągnięcia 20 roku życia będą mówili na nią Majeczka. Majeczka, Ewunia, Marzenka, Andrzejek, Natalka, Lenka - to serial o przedszkolakach, czy dorosłych ludziach?

Gość gość
Każdy ma jakieś skojarzenia i niekonicznie zgodne z twoimi.

Gość gość
Sandra? jak dla prostytutki podobnie jak Sara i Blanka :/ imię Maja jest popularne ale w tym serialu go jeszcze nie było. Po co czepiać się zdrobnień, u ciebie wszyscy do siebie mówią "Andrzeju" "Magdaleno"? bo u mnie było naturalne, że jest ciocia Madzia, babcia Jadzia albo Lusia (Łucja) czy Halinka, to są normalne zdrobnienia imion! Lenka, Marzenka, Julka... sympatyczne :)