Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Oj przepraszam. Kinga Piotr jedyna rodzina ktorej nie rozwalili. Chociaz byly kompinacje z Olga ale dobrze ze nie rozwalili tego bo to juz by bylo smueszne. Nie dziwmy sie wze potem w zyciu realnyn są zdrady i tak dalej skoro trlewizja wbija to kazdwmu do glowy..ze nie ma rodzin szczesliwych..

Gość gość
Co zrobią z Frankiem? Aktor miał odejść, ożenili go z Natalią czyli wyjadą razem z Hanią? Aktorka grająca Natalię nie chce odchodzić. W serialu jest duża rotacja, ale jak się przyjrzeć zbyt wielu postaci w mjm nie ma. Zmieniliby czołówka, bo ta zupełnie nie współgra z obecnymi odcinkami, ale jakby zmienili to zaraz by znowu nie pasowała. Krzyżowski jest nudny, zawsze mów w ten sam sposób, zero emocji. W połączeniu z nudną Marysią ich wątek wypada okropnie. Podobnie jak Magda i Andrzej, nuuuuda.

Gość gość
gość wczoraj "nienawidzę muchy czyli magdy, niech ją usuną bo nie mogę jej zcierpieć,pamiętacie jak grała na poczatku i jak odeszła to obgadywała pozostałych aktorów cichopkowa i mroczków ze grają w takim serialu, a teraz co znowu do niego wróciła, wywalcie ja " Zgadzam sie z Toba! A zanim sie tak "pieknie" odchudzila z pomoca tv to caly czas twierdzila,ze jej wspaniale z tymi kilogramami i nic nie bedzie zmieniac.Falszywa baba.Ja teraz zlosliwie wypatruje kiedy znow przytyje ;-)

Gość gość
A ja myślę że będzie to tak że on trafi do więzienia z Justyna tak zakończą wątek albo Justyna do nich przyjedzie i pójdą do łóżka nie wiem ale na pewno Nerlewski na stówę odchodzi

Gość gość
Ja mam taką wersję jeżeli chodzi o nowego Łagode on musiał się puścić w młodości z matką Michała i owocem jest Michał a Zenek jest ok jego adopcyjnym ojcem tylko czemu ten Starski ma nazwisko Łagoda.moze to jaki młodszy o 20 lat brat Zenka albo kuzyn? Znając scenarzystów wszystko jest możliwe

Gość gość
Może po prostu jego matka była z domu Łagoda (jakaś kuzynka Zenka)?

Gość gość
Właśnie przeczytałam że jedna z scenarzystek jest miłośnikiem kryminałów stąd tyle w każdym sezonie wątków kryminalnych

Gość gość
To jakieś nienormalne,żeby narzucać ludziom,jakieś kryminalne wątki,dobrze,ze tam nie ma wielbiciela/ki zielonych ludzików,bo też na pewno pojawiliby się w Grabinie!

Gość gość
Ja się zastanawiam bo jakby ten Starski był synem kuzyna Zenka czyli dalszym kuzynem Marychy to jest możliwy romans? Mała Baśka to by miała urodzaj najpierw pożądany niby ojciec ale mu odbiło na punkcie Teresy wariatki potem wujcio kryminalista teraz miliarder żali małej Baśki Rogowskiej

Gość gość
A co ona ma do tego,jak ma własnego ojca,który dba o nią i ją kocha! Matka to może być i lafirynda!

Gość gość
Ja się zastanawiam bo jakby ten Starski był synem kuzyna Zenka czyli dalszym kuzynem Marychy to jest możliwy romans? X Gdyby Maryśka i Kamil okazali się być kuzynami w drugiej linii (tj. mieli wspólną jedną parę pradziadków) to jak najbardziej - taki związek nie jest uważany za kazirodztwo, nawet Kościół nie wymaga dyspensy w takich wypadkach (w sprawie małżeństwa między ciotecznym rodzeństwem - już tak).

Gość gość
Maryśce to piszą takie scenariusze jak żąda Pieńkowska czytałam że uwielbiają się prywatnie z Krzyżowskim i jest ta chemia między aktorami więc nie wykluczone że on zagości w serialu na dłużej.

Gość gość
Z wywiadu z Krzyżowskim na stronie Mjm właśnie taki można wysnuć wniosek, że ten Starski zagości tu na długo, a być może nawet na stałe. Wcale by mnie nie zdziwiło, że wykombinują im takie "rodzinne" powiązania, które nie będą żadną przeszkodą w serialowej przyszłości do kolejnego zamążpójścia Marychy. A swoją drogą, to Pieńkowska ma bardzo wysokie mniemanie o sobie, do "gwiazdy" tego serialu jej bym nie zaliczyła. Szczególnie, że od dośc dawna to aktorka jednej miny, drętwej.

Gość gość
Odlot zupełny to sytuacja Mateusza i nauczycielki Justyny. Najgłupszy wątek jaki scenarzystki wymyśliły do tej pory.

Gość gość
Tak czy inaczej, pewnie docelowo Marycha zastrzykami, zabiegami rehabilitacyjnymi, a przede wszystkim "siłom" swojej miłości, którą zapała do swojego dalekiego kuzyna, postawi go wcześniej, czy później na nogi. W międzyczasie chłop przejmie z połowę swoich utraconych rodzinnych włości, na początek Ulczyne siedlisko. A na koniec Maryśka machnie się za kuzyna Łagodę i wszystko wróci do normy, czyli ziemia do Mostowiaków. Ten wątek ma rzeczywiście taki potencjał, że mogą go pociągnąć latami.

Gość gość
A wątek tej pop....rzonej Anety to jest "mądry"?

Gość gość
Mnie te durne kryminalne pomysły scenarzystek to już wnerwiają. Co za dużo to niezdrowo. Pomijam już nawet te zdrady i rozwody w ilości wręcz hurtowej, bo do tego to już widzów przyzwyczaiły.

Gość gość
Magda i Andrzej to jest tak słodko pierdząca para, że az się niedobrze robi. Szkoda, że scenarzystki spieprzyły jej wątek z Olkiem, bo był ciekawszy.

Gość gość
U Magdy i Andrzeja niedługo pierwsza rysa się pojawi będzie o Martę zazdrosna a Justyna wkoncu trafi do więzienia ?

Gość gość
Joasia napisze list do Tomka, poprosi Agnieszkę, żeby zaopiekowała się dziećmi, nie chce żyć, Agnieszka przeczuwa najgorsze, biegnie do hotelu i razem z repecjonistką znajdują w pokoju nieprzytomną Joasię, która wzięła dużo leków

Gość gość
List do Tomka?

Gość gość
Chyba do boharera Marcina.

Gość gość
Z tego wynika że Olszewska i Jacek będą mieć sceny łóżkowe ale pewnie Aga zajdzie w ciążę a Scenarzyści Jacka z Aśka i będzie się bujał między jedną a drugą jak Tomus

Gość gość
gość dziś Co w tym dziwnego? Wiele osób owdowiałych tak robi i radzi sobie własnie w ten sposób z tym okropnym bólem, ten motyw był też w literaturze wykorzystywany, np. w "Niebo i piekło" (ostatnia część trylogii Johna Jakesa "Północ-Południe" owdowiała Madeline Main pisała listy do zmarłego męża Orry'ego; przestała dopiero wtedy, gdy zrozumiała, że jest już gotowa na ponowne ułożenie sobie życia (gdy zrozumiała, że kocha jego przyjaciela George'a Hazarda, też wdowca). Już nie mówiąc o słynnym filmie "List w butelce" na podstawie powieści Nicholasa Sparksa (może bardziej znany przykład). Jeden z bohaterek powieści "Ten obcy", Ula Zalewska też pisała listy do zmarłej mamy.

Gość gość
ogladam od poczatku serial i - ten starski powie im ze chcial zaplacic za ziemie potem beda adwokatowskie przepychanki potem zaproponuje im mniej, justyna zepchnie mateusza tak jak tamtego no lub ostatecznie bedzie gadac ze sie caly czas w niej kocha i do psychologa, pawel bedzie baraszkowal z kazda co sie nawinie i caly czas bedzie pewien czas sam, marta wroci i bedzie zazdrosna o magde (dodam ze wiekszosc nie oglada tylko udaje bo to marta zdradzila andrzeja), co by tu wiecej fmm.. ciag dalszy nastapi..

Gość gość
Kurdej-Szatan mówi że jej postać nadal przeżywa śmierć Tomka ale pojawia się nowy facet w jej życiu który stopniowo wypełni pustkę po Tomku i wcale nie mówiła o Jacku . Marcin też długo opłakiwał Kaskę .ja tam się nie dziwię że piszę list do zmarłego ja taką sytuację miałam w swojej rodzinie moja teściowa tez pisała list do zmarłego teścia

Gość gość
Ten aktor jednej miny co tutaj gra Starskiego, w na wspolnej gra Warskiego. Przypadek?

Gość gość
Widać po marnej ilości wpisów,że serialik już stracił wiele na wartości i zainteresowaniu.Pa,pa....

Gość gość
Aśki nie ma to psychofanki nie mają o czym pisać.

Gość gość
to bistro się powinno nazywać Dramat za rogiem