Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Obliczyłam mniej więcej.

Gość gość
te scenarzystki mają fajną robotę wymyślą bzdurne historie jarają się z widzów jeszcze im za to dobrze płacą chciałabym mieć taką pracę jak one

Gość gość
gość dziś czyli wymyśliłaś :)

Gość gość
gość dziś Przyjęłam,że nie będzie emisji 25 i 26 grudnia oraz 31 grudnia i 1 stycznia,więc tyle wyszło.

Gość gość
Odcinki czasami nie są emitowane z różnych dziwnych powodow, np mecze Polaków, wieczory wyborcze, święta narodowe. Wiec takie wyliczanie to bzdura

Gość gość
gość dziś Tak,teraz widzę,że może nie być odcinka 20 listopada właśnie z powodu meczu.

Gość gość
Sonia i Katia są bardzo podobne, ale Katia dużo ładniejsza

Gość gość
Piękna piosenka w wykonaniu Asi *.*

Gość gość
Okropna w jej wykonaniu

Gość gość
Ta cala Asia i jej słodko pierdzaca postać mnie juz denerwuje. Jej wątek jest strasznie nudny

Gość gość
Ha tyle lamentu że Walach odchodzi z serialu a tu proszę kulisy i okazuje się że związek Agi i Jacka przeżywać będzie kryzys a w koło Agi będzie kręcił się Michał Tak więc lekka przesada była z tym tymodejściem. Ktoś tu pisał nawet o konkretnym ostatnim odcinku z Walach. Swoją drogą to jestem rozczarowana że w tym serialu scenarzystów stać tylko napisanie rozstania . Naprawdę znowu będziemy oglądali kolejne rozstanie? Słabe to a do tego znów Trójkąt z tym że zamiast Tomka Michał.. Mimo wszystko liczyłam na to że Jacek z Aga będą razem eh już moda na sukces się robi zamiast pokazywać miłość walkę o nią mimo wszystko tolepiej pokazać jak łatwo wymienić człowieka jak rzecz

Gość gość
Ogrzewany kotlet się szykuje Aśka i Aga a między nimi jeden facet.... Brak pomysłu i ogólnie dupa że Agnieszka rozstaje się Jackiem. Wolałabym już żeby wyjechali do Francji razem ale faktycznie lepiej napisać kolejna telenowele

Gość gość
Joasia miała tremę, bo wystąpiła ze swoim mężem, w teledysku lepiej wypadła:).

Gość gość
tez mam dosc slodkiej asi i jeszcze meza wsadzila do serialu,zenada

Gość gość
na AiT pozegnali Jacka wiec chyba wszystko jasne Jacek aut.

Gość gość
jeszcze dali komenatrz Janka o scenarzystach

Gość gość
o jakiej piosence mówicie, wczoraj trochę przysnełam, czy Asia wczoraj śpiewała, odpowiedzcie bo jeśli tak to muszę dziś obejrzeć powtórke

Gość gość
a mnie to denerwuje czyli Deląga zatrudnili bo jest podobny do Młynarczyka w celu żeby zastąpił Tomka i on ma latać między Agnieszką a Aśką, wygląda na to, że Aśka i Agnieszka będą mieszkać razem tak wynika z kulisów. Mnie to wkurza Agnieszka jak zwykle będzie tą trzecią byłą tą trzecią gdy Tomek był mężem Gośki była tą trzecią gdy był z Joanną będzie tą trzecią gdy Joanna będzie z Michałem- no bo możemy się domyślić że Michał będzie z Aśką wkońcu a Aga będzie tą drugą. Nudne to jest ta scenarzystka zwariowała powtarza wątek Agi-Asi-Tomka i wątek Agi-Gośki-Tomka widocznie widziała ile zainteresowania budziły te dwa trójkąty więc powtarza ten schemat tylko z Michałem w roli głównej. to będzie drugi trójkąt bo scenarzystki szykują nam jeszcze trójkąt Iza-Marcin-Anka bo podobno ona się nie odczepi. no chyba, że Aśka kogoś młodego ale ta scenarzystka jest żałosna że powtarza wątek Agi-Asi-Tomka

Gość gość
to Aśka będzie z Delągiem bo jest w czołówce a Agnieszka będzie tą drugą..

Gość gość
tylko Delag to zaden amant, ten watek upadnie bardzo szybko

Gość gość
ani fani Agi ani fani Aski sie o niego nie pobija bedzie nuda a do tego czasu moze juz nie byc pani Magdy

Gość gość
Jaka lipa myślałam że jednak daruj sobie rozstanie i pokażą że w związku trzeba pracować i o niego walczyć a tu proszę wymieniamy na leprze model scenarzysta poważnie nie ma klasy szkoda że Jacek z Aga nie Wyjada razem tylko taki szajs nam szykują

Gość gość
dlaczego się nie pobiją? nie pamiętam aby fani Agnieszki bili się o Tomka. po za tym widać w czołówce, że jest z Asią więc z nią będzie a Aga to będzie doczepiona do nich/

Gość gość
Żenada żenada zamiast fajnie poprowadzić wątek Agi i Jacka scenarzysci proponują rozstanie a w dodatku znów Trójkąt. Scenarzysci nie mają już klasy w tworzenia tego dzieła Aga mogłaby wyjechać z Jackiem ale nie lepiej pisać chłam pokazując jak łatwo skończyć związek

Gość gość
no bo Aga to taka ciocia klocia doczepiona do do najpierw Gośki potem Aśki kompletnie nie mają na nią pomysłów;/

Gość gość
Kurde przecież Aga to prokurator Jacek biznesmen taki ciekawy wątek mógłby być oboje z temperamentem pewni siebie uparci ale nie lepiej doczepic znów Age do Aśki i Michał po środku poważnie to robi się żenujące Tak więc Wieczorkowski odszedł a produkcja kłamie że gra nadal. Ciekawe co... Pakowanie walizki?! Śmiech.. Chociaż mogliby pokazać to rozstanie a nie ze dowiemy się od Agi jak powie Asi. Wolałabym Francję bo przynajmniej Aga zakonczylaby swoją pogoń za ideałem ale klasy scenarzysci dawno nie mają

Gość gość
Fajny wątek byłby. Ale produkcja nawet nie ma wspólnego zdjęcia. Tak nieelegancko żegnają się z Wieczorkowskim.