Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
wiecie co z tymi oczami to wstyd, tak samo jak hanka wpadla w kartony i nie przezyla a iza i dziecko przezyli po takim wypadku ( nie mam nic zlego na mysli), ale spedzila kuratorka kilka godzin w rzece i przezyla ci scenarzysci odjechali ale wstyd to juz mogli zrobic jakis slabszy wypadek bez udzialu rzeki zeby czlowiek mogl uwierzyc w cudowne ozdrowienie ;) :)

Gość gość
Julia pięknie dzisiaj wyglądała, uśmiechała się całą twarzą, ale duże są pierogi gruzińskie:), takie z rosołem jadł mój kolega podczas wycieczki w Gruzji, są smaczne. Maja szybko urosła, Szymek zdziwił się, że ma siostrę, bałabym się małe dziecko zostawić nad stawem pełnym kaczek, trzeba pilnować nawet jak jesteś w pobliżu. Kinga je dużo kanapek w kawiarni, niech już odpoczywa w domu , bo robi się większa.

Gość gość
taki był jazgot zeby Szatan nie grał kochanka Aski ze ulegli widzom wiec zagra babiarza ktory omota Zoske a Magdy Walach szkoda faktycznie

Gość gość
Szkoda Magdy i Janka. Eh

Gość gość
To już pewne że Pan Janek i Pani Magda już nie będą razem grali w emce ? Jeśli tak to szkoda świetni aktorzy, świetnie razem grali a sam wątek Agi i Jacka miał potencjał .Sama byłam ciekawa w końcu szczęśliwie zakochanej Agi , myślałam że zobaczę jak to Aga potrafi być zdecydowaną pewna swego faceta babką a tu czytam że nic z tego . A w dodatku chyba rozstaną się :(

Gość gość
a ja mysle ze do scenarzystow dotarły te wiadomosci co fanatyczni fani Agnieszki pisali do B.Kurdej i niestety podziekowali Walach bo skoro ma fanatycznych fanow ktorzy groza jej młodszej kolezance to aktorka powinna pozegnac sie z produkcja

Gość gość
8;51 wiekszej bzdurki nie przeczytałam. Tacy fani są po stronie Joanny. To oni za wszelką cenę chcieli Asi i Tomka. Co jest z lekka śmieszne. Pakowanie dziewczyny w romans z takim mężczyzną jakim był Tomek. Dziś też jakaś grupa osób chce wyrzucenia Artura. Hejtuja Anie byleby Iza była z Marcinem. Idąc takim tropem trzeba wszystkich się pozbyć. Po prostu wszystko dzieje się kosztem aktorów. Niestety pisany scenariusz pod Joanne i Marcina.

Gość gość
Jacek robi interesy bezwzględnie nie szanuje ludzi z Aga nie chce o tym rozmawiać nie Ufa jej ucina każdy temat Olszewska myśli o rozstaniu. Niestety rozstana się bo scenarzystów standardowo ie stać na nic innego w temacie jak para to rozstanie. Błagam ile można, niby odchodzą to już by zrobili chociaż dobre zakończenie wątku a nie wiecznie rozstania eh A i fakt Szatan i Roznerski to celebryci nie aktorzy dziś stawia się na celebrytów bo takie czasy młody widz nieuogulniajac oczywiście nie doceni aktora tylko celebrytke za wygląd itp

Gość gość
To ciągle powtarzające się wpisy o Jacku i rudej Adze pisze praktycznie jedna i ta sama osoba...W większości to jest mało zrozumiały bełkot. Chyba ta osoba ma fioła na ich punkcie..

Gość gość
13.03 To jakaś psychofanka jest i pisze sama ze sobą. Sama sobie zadaje pytania i sama sobie odpowiada, ona już dobrych kilku lat sama ze sobą pisze.

Gość gość
Kurdej Szatan powiedziała ze bd trojkat Aga Asia Michał ze gra z Delagiem i Walach i ich uwielbia ale fanpage Asia i Tomek nie chce Michaĺa jako faceta Asi wiec moze bedzie z kims młodym 4. 09 wszyscy byli na nie jak pytali czy ma byc z Michałem wiec moze z kims mlodym bd

Gość gość
Skoro Roznerski i Kurdej-Szatan SKOŃCZYLI UCZELNIE TEATRALNE, to SĄ aktorami i kropka.

Gość gość
Wzystko w tym serialu już było, mogliby coś wymyśleć czego jeszcze nie było. Mogliby wrócić do roku 2000/2001 wtedy to się działo i fajnie się ogladało, były już wypadki, porwania, spadnięcia ze schodów, sceny kryminalne, zdrad milion. Mateusz z Antkiem już powinni do technikum chodzić do 1 czy drugiej klasy,(a oni chyba nadal w gimnazjum) mam brata w ich wieku już jest w drugiej klasie informatycznej i Mateusz z Antkiem też mogliby chodzić na profil technik informatyk, i scenarzyści rozwinęli by jakoś bardziej ten wątek że np w szkole coś tam na lekcjach informatycznych.

Gość gość
Szkoła teatralna nie czyni jeszcze nikogo świetnym aktorem do aktorstwa trzeba mieć talent a dorobek filmowy i teatralny sam mówi za siebie :) Roznerski i Szatan to celebryci i głównie celebryci. Gra ich w serialu też pozostawia wiele do życzenia Proszę wybrać się do teatru lub przyjrzeć się dokładniej grze aktorów nie celebrytów.

Gość gość
Akurat Roznerski bardzo duzo gra w teatrze i jezdzi ze spektaklami po całym kraju.

Gość gość
Bo to się opłaca!

Gość gość
Co nie oznacza, że z Roznerskiego jest świetny aktor..Jedzie na popularności razem z tą swoją Kalską i zarabiają kasę. Tzn mnie to nie dziwi. Mnie to wnerwia, że w Mjm znowu zatrudnili kolejną celebrytkę, teraz z kolei Mandarynę. Kolejna "gwiazda" aktorstwa...

Gość gość
Co Rozner? Rozner to nie wie co to teatr. Nawet etatu nie ma. Jezdzi sobie z jakimis mało ambitnymi spektaklami raz na jakis czas.

Gość gość
Odcinek 1385 piękna scena Agi i Aśki. Walach mistrzostwo zagrana scena no i scenarzysci czasem zabłysna czymś życiowym a nie fikcją izy i Marcina Czekam teraz na 1389 bo coś mi się wydaje ze ktoś szum robi że Walach i Wieczorkowski Odchodzą dopiero w tym odcinku będzie to że Jacek jest bezwzględny w interesach a jeszcze ma wrócić że Stanów więc jakoś koniec wątku musiałby być raczej A co do Roznerskiego to faktycznie poważny teatr to on nie wie co to jest

Gość gość
Mam nadzieję, że Paweł kopnie w tyłek tę namolną i słodkopierdzącą Julkę i będzie z Katią na serio.

Gość gość
Kalska wylansowała sie na Roznerskim bo to on ja wkrecił najpierw do teatru Rebacza( z ktorego odszedł w atmosferze skandalu wiosna tego roku) potem do spektaklu Kłamstwo zrobili cyrk z tego ze sa razem a teraz bd sie w m jak milosc sprzedawac a Walach juz dawno wyleciała

Gość gość
Co do J i A wszystko może wyjasnic się nawet w jednym odcinku .J wróci A go zostawi lub da szansę i koniec . Faktycznie imponujące te kariery teatralne Szatan i Roznerskiego ;)

Gość gość
Ryczalysmy wczoraj po scenie Aśki i Agi jedna z tych scen typu jak Aga mówiła córce że jej taty już nie ma. Dobrze ze ktoś jeszcze umie pisać nie tylko bzdury . Aga jest wielkim wsparciem dla Aśki chociaż sama ma swoje problemy . Ciekawa jestem jak to się z Aga i Jackiem skoczy i czy faktycznie w następnym odcinku. Aga to ciepła kobieta, która o wszystkich się martwi zasługuje aby być szczęśliwa z Jackiem w wątku Marcina dalszy ciąg odjazdu scenarzystów trwa:)

Gość gość
przestancie pisać już tak natrętnie o Walach to jest już chore i niczego nie wnosi do wątku

Gość gość
Do porzygu i w kółko "wywalili Walach, czy nie"- czy w tym serialu nic się nie dzieje, ze na forum w każdym poście to samo??? Jak wywalili, to wywalili, jak nie to nie- wyjdzie prędzej, czy później!

Gość gość
nie rozumiem dlaczego wszyscy się pieklą bo od dawna wiadomo że aktorka odeszła z serialu! tyle szumu co do Roznerskiego to on etat w tetatrze w Lublinie ale zrezygnował z etatu na rzecz tego gniota!!

Gość gość
Nie wiadomo czy odeszła takiej informacji oficjalnie nie ma tylko w kółko ktoś nakręca temat. A sam wątek dla niektórych jest bliski i ciekawy ja sama też chciałabym aby jednak Jacek z Aga nie rozstali się. A i teraz ukrzyżowanie hejt bo lubię ten wątek Hahaha A odcinek przedpremierowy z Aska i Aga w scenie o życiu i przemijaniu wyciska łzy List matki Marcina też pełny emocji

Gość gość
Dla mnie to absurdalna sytuacja jest ze wujek Artura o wszystkim wie i na wszystko mu pozwala.Teraz Artur będzie chciał zabic Marcina i ten mu pozwoli. Wujek tez jest psychiczny a ten aktor co go gra działa mi na nerwy o tej reklamy dolgitu zółty krem z apteki. I sprawa Majeczki. Teraz mysli ze Iza nie zyje to po co mu dziecko.Obce dziecko rywala chce wychowywac? Moze chce jej krzywde jakas wyrzadzic. Marcin pójdzie do więzienia ciekawe na jak długo?

Gość gość
Budzyński uratuje Marcina . Iza wychowa dziecko z ojcem biologicznym ale Anka nie da im żyć w spokoju i będzie ich nachodzić. Co do Jacka okaże się bezwględnym bizmesmenem ale wątpie że będzie chciał skrzywdzić Olszewsą