Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jeju, ale Mateusz nie ma biedy że musi jechać zarabiać na chleb :D porownujecie chociaż adekwatnie do sytuacji!

Gość gość
Mateusz to dziecko a takie mlodociane milostki są w tym wieku normalne i potrzebne. Przykre to by było właśnie gdyby zamiat korzystać z życia skoro może to odmawiał sobie miłości bo kasa kasa kasa! Nie kasa jest najważniejsza. Daj dzieciom być dziećmi. Będą mieć dużo czasu na bycie dorosłym.

Gość gość
Już nie róbcie z Mateuszka jakiegoś dzieciaka z podstawówki. Zachowujecie się jakby miał 10 lat.

Gość gość
Jak macie takie podejście do wychowywania bezstresowo dzieci że tylko maja żyć pod ochronnym parasolem, same beztroski, zabawy to nic dziwnego że wyrastają nic nie wiedzące o życiu rozpuszczone, niezdarne parobki

Gość gość
Mateusz ma chyba z max 16, 15 lat, bo urodził się koło 2, 3 sezonu .i przypominam że to koleżanka go namawiała żeby został, on tylko jej słuchał :)

Gość gość
gość dziś Czyli zabraniasz dzieciom związków w wieku nastoletnim w ramach zimnego chowu? To dopiero dziki i socjopaci ci wyrosna.

Gość gość
gość dziś ale ty jesteś głupia aż razi. Wynos się stąd bo robisz burdel z normalnego wątku. Takich jak ty tu nie potrzebujemy

Gość gość
Widać że to jedna i ta sama osoba się przyczepila tego jednego wątku o Mateuszu i ma jakiś z tym chory problem. To tylko serial kobieto, wyjmij kija z tyłka

Gość gość
17:56 Na szczęście nie Ty skarbie decydujesz kto tu może być :)

Gość gość
No to zostań i dalej chwal się swoim prostactwem i biedę emocjonalna

Gość gość
Kobietki skoro Marka uśmiercą to co się z Dominiką Kluźniak stanie ? wróci do Emki? gdzie jest napisane że Marek umrze? a co z wątkiem Gośki?

Gość gość
Nigdzie nie jest powiedziane ze Marek umrze, a Pawel nie rzuci Julki tylko wyjedzie z Kalina w podroz sluzbowa.

Gość gość
Na superserialach jest o tym, Barbara płacze.

Gość gość
Przecież ona płacze bo Marek wyjeżdża

Gość gość
superserialach piszą same bzdety. Pisali tez ze iza umrze a jakos zyje :)

Gość gość
bo ino pisza tak: nagłowek: "Barbara w rozpoacz po stracie syna". a w tekscie jest ze płacze bo on wyjezdza. Manipulują , a ludzie sie łapią jak pelikany :P

Gość gość
A co z wątkiem Goski? Ona wróci bo Koroniewska nie chce grac

Gość gość
Gosia wróci jeszcze czy ja uśmierca?

Gość gość
Pewnie będzie dalej tak jak jest czyli zawieszony. Bez sensu bo to o wiele ciekawszy temat by był niż powrót Marciochy czy Rosati. Skoro wymienili Łukasza już dwa razy to mogą i Gośke wymienić.

Gość gość
Niech wymienią cały serial na inny i będzie ok!

Gość gość
a właśnie co z Martą? ona ma jakieś tajemnice jakieś narkotyki czy coś jakieś grożenie śmiercią? no Gośkę to ciężko by było podmienić to dość ważna postać była taki Łukasz czy Ania można wymienić ale czołowej postaci jak Gośka to ciężko by było. mimo wszystko musi być charakter głównej postaci jaką nadała poprzednia aktorka bo nowa aktorka nada postaci nowy charakter i nie trzymało by się to kupy. Myślę, że ją uśmiercą znaczy popełni ta postać samobójstwo w tym Ośrodku

Gość gość
Ja juz z 5 lat w tym osrodku trzymaja i nie kumam dlaczego w Stanach. A nie w Polsce Ten serial jest coraz debilniejszy

Gość gość
Też nigdy kie umiałam zrozumieć dlaczego rodzina nie przeniosła jej do Polski do domu, tylko maja ja w d***e i udają wielkie cierpienie że zachorowała. Szczególnie jej matka i ojciec. A taka myszka kochana niby była dla nich

Gość gość
No usmiercenie to jeszcze glupszy pomysł zważywszy na to że tam i tak trup gęsto się scieli. Ja myślę że po takim czasie spokojnie można podmienić. Zresztą po takich przeżyciach charakter też się bardzo zmienia więc nie byłby to jakiś wielki szok. Rozumiem po paru miesiącach jaki był zamysł z B. K. Sz. pierwotnie to faktycznie trochę dziwnie tym Bardziej że ona moim zdaniem całkowicie by połóżyla tę rolę więc dobrze ze została Asia Asia Asia. Ale po 5 latach to co innego czekam aż scenarzyści wreszcie podejmą tę męska decyzję. No bo chyba nie łudząc się już ze Koroniewska wróci więc co stoi na przeszkodzie, przynajmniej coś ciekawego by się działo.

Gość gość
Koroniewska dodała kopię z superseriali i się śmiała , że żałosne portale rozsiewają plotki (super seriale) i ona nigdy nie wróci. W pierwotnym założeniu to Kurdej miała być Gośką ( przecież był jej głos w telefonie słychać gdy rozmawiała z Tomkiem jako Gośka) ale niektórym się to nie podobało ( zwłaszcza Pyrkoszowi bo on chciał żeby grała ją Koroniewska) więc wymyślili nową postać dla Barbary. ale ona od początku została wprowadzona jako nowa dziewczyna Tomka. Wiecie że Sławek Uniatowski dołączy do m jak miłość i prawdopodobnie będzie nowym adwokatem w Kancelarii Budzyński Werner można się domyślić, że Budzyn odejdzie z pracy po tym jak wyjdzie na jaw, że zdradza Magdę. a i Magdalena Walach nie odeszła z serialu widać na zdjęciach, że gra więc widocznie Agnieszka Olszewska nie zniknie z m jak miłość

Gość gość
Co do Olszewskiej to nic nie wiadomo jeszcze, nie wiem jakie zdjęcia Pani widziała bo narazie jest pewne że Walach będzie jeszcze w dwuch odcinkach (kulisy serialu zdradzają) późniejszych zdjęć już chyba nie ma z Olszewska (przynajmniej ja nie widziałam) więc może się myle a z Wieczorkowskim już foto nowych żadnych Pożyjemy zobaczymy

Gość gość
Budzynski będzie zdradzac Magde?

Gość gość
Walach zostaje są zdjęcia z planu z Olą grającą Helenke w dodatku w domu Aśki tak więc było dużo szumu o nic Wieczorkowski odszedł to już pewne bo nie ma znimi razem fotek obecnie maja kryzys będzie rozstanie a i niby idzie nowe tak więc produkcja kłamała wyłącznie co do Wieczorkowskiego że dalej będzie grał w Emce Andrzej będzie zdradzał Magdę z dawna przyjaciółką Kingi zagra ja Weronika Rossati

Gość gość
Zmienią Anię, wygląda dorośle, dziewczyna grała w Koronie królów, córkę Kazimierza, ta co chciała iść do klasztoru Jadwigi. Łukasz schowa narkotyki w mieszkaniu Budzyńskiego, musi spłacić dług, bo grozi mu śmierć.