Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Gdyby miała jeszcze oddziedziczyć w spadku kolejne dziecko Tomusia, to nie zdziwię się, że w przyszłym sezonie będzie na skraju załamania nerwowego..Pogotowie opiekuńcze z niej robią, czy co?

Gość gość
Widocznie uznali, że własnych nie będzie miała do końca tego serialu..

Gość gość
na Agnieszce i Tomku nie napisali ze odchodzi zatem jest. Poza tym dali zdjecie z planu ze nagrywa. pewnie bedzie kryminal w przyszlym sezonie i chyba wtedy sie okaze.

Gość gość
A ja wam mówię że odejdzie Walach dostała nowy serial uśmiercą ja Goska ma wrócić i odbierze Wojtka a Aśka z Jackiem będą razem chować Helenkę bo Jacek ma pomagać Asi tak napisała w testamencie.

Gość gość
Magda nie odchodzi z MJM z powodu nowego serialu.Jest w obsadzie.

Gość gość
Lubię Magdalenę Walach, uważam, że jest piękna i zdolna. Aczkolwiek jej wątek też nijak ma się do losów Mostowiaków. Wkurza mnie że tak rozbudowują wątki, które powinny być wątkami pobocznymi. To samo tyczy się Izy i Artura.

Gość gość
Serial robi się groteskowy, z dawnej świetności i naturalności już nic nie zostało. Próbuję co jakiś oglądać, ale nie da się!

Gość gość
A który wątek ma się jakoś do Mostowiakow? Już dawno sa oni dodatkiem do idiotyzmow wymyslanych przez "scenarzystki"

Gość gość
Wpisałam Joanna Koroniewska w Googlach i tam mi wyskoczyło że ona ma w nowym serialu zagrać TVP 1 ale nie napisano że to M jak miłość . A te słowa Pieńkowskiej są lutego i potem Koroniewska to zdementowała swój swój rzekomy powrót chyba że inna aktorka ja zagra. Zdjęcia do nowego serialu mają zacząć się w czerwcu... A Walach to przemiła kobieta ale w M jak miłość nigdy nie pokazała się z dobrej strony znaczy jej bohaterka

Gość gość
Ponoć ta Ania ma być wspólniczka Artura wykończyć Izę oni ja do Grabiny wywiozą a Magda Walach to bardzo sympatyczna kobieta

Gość gość
Ja bym nie chciała powrotu Gośki. Nigdy jej za bardzo nie lubiłam i nie tęsknię za nią. Wolę postać Joanny.

Gość gość
Starski to jakoś ni kompletnie nie pasuje do rodziny Mostowiaków, a już jakoś nie widzę go w bliskich, rodzinnych kontaktach z Baśką Mostowiakową. No ale pewnie spikną go z Maryśką i ten ich romans bankowo pokażą. Szkoda tylko dla niej tego Artura, chłopina lata całe już ze skóry wyłazi, jest na każde jej kiwnięcie palcem, a ta idiotka w kółko to samo, nie i nie. Ileż można się tak dawać poniżać. Jak się nawaliła to sama na niego poleciała, a potem wyleciała z pretensjami do niego, hipokrytka. Swoją drogę wychlała całą butelkę tego porto, a migiem otrzeźwiała. Też bym tak chciała w takim tempie trzeźwieć..A jeszcze po kiego grzyba Artur zawiózł tą idiotkę do tego Starskiego, to nie rozumiem. A niechby sama tam zasuwała, najlepiej na piechotę.

Gość gość
Maryśka powinna więcej pić, nie jest wtedy taka sztywna..jak po positivum.

Gość gość
Wątek Uli i tego kryminalisty jest tak głupi,że szok! Nie wiem czemu ma służyć, ta muzyka, ta dramaturgia, te miny Uli. Janek fajny,ale nudny dla Ulki. Miałam wrażenie,że są ze sobą z braku laku.

Gość gość
Początkowo Ula i Janek byli zakochani, wątek ciekawie się zaczynał. Ostatnio niestety już grali jak stare dobre małżeństwo. Jednak pomijając to, nie rozumiem jak młoda, w miarę rozsądna dziewczyna, może się zainteresować kryminalistą. Do tego sporo starszym, żonatym i dzieciatym, bez pracy, kasy, wykształcenia. Miłość miłością ale takie ślepe to są chyba tylko nastolatki.

Gość gość
Niestety ani Ulka ani Natalia nigdy rozumami nie grzeszyly, jak sie pojawił Janek, to z Ulki trochę madrzejsza zrobili, ale jak widać nie na długo.

Gość gość
Mają jeszcze czas na nabranie rozumu.Człowiek całe życie uczy się na błędach.

Gość gość
Maria piła dużo, ledwo trafiała do regału :D, ale Baśka urosła, niedługo nie będzie potrzebowała opieki, będzie żyła swoim życiem.

Gość gość
Julka się zakochała w kryminaliście niech się wydziarga.

Gość gość
Julka? Julka to ta sekretarka Pawła. Piszemy o Ulce, przysposobionej córce Marka i Hanki. Czytałam gdzieś, że z powrotem Ostałowskiej jest problem, bo jej serialowe dzieci odeszły. Co prawda zarówno Anię, jak i Łukasza już raz zmieniali, ale widocznie znowu muszą to zrobić. Ciekawe jak rozwiąże się wątek Natalki i Franka, skoro on zrezygnował. Wróci do Grabiny sama czy będzie od czasu do czasu zaglądać i jedynie opowiadać o Franku?

Gość gość
Noo, jak sobie Ulka machnie ze 2 dzieci z kryminalista, to może w końcu zmadrzeje

Gość gość
Ulka widocznie woli takich drani i łobuzów, tak jak jej cioteczka Marycha. Tej też nie przeszkadzało mieszkać i żyć z bandziorem, dopóki tego jej gangstera Bilskiego nie zapuszkowali na parę latek.. Z tego co piszą, to Ulka ucieknie z siedliska z tym kyminalistą. Ciekawe za co i z czego będą żyli? Zatrudni go później w Siedlisku? A młodego policjanta spisali widocznie na straty, widocznie scenarzystki doszły do wniosku, że za nudno było w tym ich związku..Chociaż nim mogłaby się zająć koleżanka z posterunku, Sonia. Od początku miała na niego ochotę..

Gość gość
Po takim numerze, jaki Ulka wytnie Jankowi, to jakoś nie wydaje mi się, żeby w przyszłym sezonie ten ich związek przetrwał, bądź zakończył się małżeństwem. No ale w tej polskiej Modzie na sukces wszystko jest możliwe.

Gość gość
Ale kombinują, może zamierzaja ukatrupić leśniczego Franka w tych Bieszczadach, skoro Nerlewski odszedł z serialu, to i Natalka wróci do Grabiny. Z chęcią pewnie zaopiekuje się porzuconym przez siostryczkę Jankiem..A Marychę połączą z tym ponurakiem na wózku. Nie bez powodu podkreślają to ich dalekie pokrewieństwo. Jak dla mnie rodzina jest rodziną, nawet i niby taka daleka. W końcu ten gostek jest jednak Łagodą. Mnie też ten wózkowy fagas jakoś nie pasuje, ale i tak scenarzystki zrobią, co będą chciały. Więc trzecie małżeństwo Maryśki też jest tam możliwe.

Gość gość
U Baśki Mostowiakowa z tymi córeczkami i ich związkami to raczej wstydliwa sprawa... Już dziewiąty, potencjalny zięć czai się w Grabinie..Chociaż doliczając kochanków wszystkich siostrzyczek, to chyba było tych chłopów około 13-tu..Niezły przerób mają.

Gość gość
Zośka zaopiekuje się Jurkiem.. a Ula od zawsze miała ciągotki do tego co niedostępne... W sumie to Aśka ma być matką Helenki.

Gość gość
Jakim Jurkiem?

Gość gość
dziś Jurek jest ojcem Ewy.

Gość gość
Jej chodzi o Kolędę.

Gość gość
Poziom dyskusji też sięga dna.