Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
To wroci goska, przejmie wojtka i beda nowymi psiapsi

Gość gość
do 9.49 ale bełkot i bzdury

Gość gość
Gośka nie wróci to potwierdzone..przez sama Koroniewska

Gość gość
O jakich 3 osobach mówią,że zaginą na koniec sezonu.

Gość gość
dziś wejdz na Magdalena Walach Fanpage tam w komentarzu napisano ze nie odchodzi pod zdjeciem Agnieszki z Emki, potem dali fotke z planu, wczesniej fotka Agi i Helenki pewnie Tomek tez sie nie pojawi w zadnym snie to tak jak ze Goska wraca ktora nie wraca

Gość gość
dziś Artur ma wywieźć Izę i Maję w nieznane

Gość gość
Gość 19:59 ale pierniczyć zaczynasz akurat obserwuje Instagram i fanpage Ciachorowskiemu i on wyraźnie napisał że nad morzem kręcą z Iza bo olejek do opalania sobie powiniem wziąć gdybym wiedział gdzie będę pracował .. a Iza s jakimś lesie była w domku

Gość gość
Ciachorowskiego pomyliłam się słownik sfiksował mi w tel.

Gość gość
Pawła odwiedzą Gruzini, są zdjęcia:)

Gość gość
Ponoć Paweł ma się naprawdę zakochać w tej Gruzińce a Julia idzie w odstawkę

Gość gość
Oczywiście tradycyjnie Paweł nie może sobie ułożyć życia z normalną dziewczyną, tylko pcha się w kolejne goowno

Gość gość
dziewczyny proszę o wyjaśnienie, wtedy co Paweł rozmawiał z Kalina o ślubie z Katią one mu tłumaczyła coś tam , wtedy tego nie oglądaąłm bo zadzwonił mi telefon, niech mi któraś powie co to za dziewczyna po co jej ten ślub, co łączy te 2 dziewczyny kuzynki ,koleżanki

Gość gość
Wie ktoś z Was, kto wykonuje piosenkę i jaki ma ona tytuł, którą można było usłyszeć w scenie, gdzie Piotr, zmęczony po pracy, wraca wieczorem do domu i idzie do sypialni, by porozmawiać z Kingą? Słyszę ją po raz drugi w tym serialu; wcześniej była grana w bistro. Bardzo mi się spodobała. Wykonuje ją kobieta, delikatnym, spokojnym głosem. Myślałam, że w napisach końcowych będzie się można tego dowiedzieć, ale tam tylko była informacja, że utwory pochodzą z fonotek, które są tam wymienione, żadnych szczegółów, niestety.

Gość gość
Nie pamiętam. W ndinz leci też często.

Gość gość
Ta aktorka grająca Katię bardzo mi przypomina tę najnowszą policjantkę z Grabiny. Właściwie to dla mnie są niemal identyczne...

Gość gość
A ta piosenka to Shayna Zaid "It's you".

Gość gość
Bardzo dziękuję za pomoc! :)

Gość gość
nie wiecie w jakim innym serialu występowała ta Katia, bo twarz znajoma , dlaczego włąściwie Paweł sie z nią ożenił , po co jej ten ślub

Gość gość
Jej ten ślub jest potrzebny, by mogła legalnie zostać w Polsce. Jest Gruzinką. Do tego, jak się wkrótce okaże, bardzo wystarszoną, bo ściga ją były narzeczony, gangster, który chce, by wróciła do Gruzji. Ona jest jedyną opiekunką, którą akceptuje dziadek tej ciemnej dziewczyny, Kaliny. Obie też się bardzo lubią, dlatego uknuły taki plan. Paweł o Gruzinach oczywiście nic nie wie, wie tylko o dziadku. Dlatego zgodził się na ślub i dostanie za to kasę, spłaci długi. Tyle tylko, że niczego nieświadomy wpakuje się w kolejne kłopoty, bo wspomniany były narzeczony zjawi się w Polsce...

Gość gość
A w czym ta dziewczyna grała to nie wiem, ale wiem, że była niegdyś dziewczyną Antka Królikowskiego, jeszcze przez Wieniawą i przed Sawczuk.

Gość gość
W sieci krążą ich wspólne fotki. Podobna ona obecnie spotyka się z bratem Antka.

Gość gość
katia chwilę grała w pierwszej miłości

Gość gość
Paweł, jak widać, dba o to, żeby tradycja ślubów i rozwodów w rodzinie nie zaginęła, dzielnie goni mamusie i ciotki

Gość gość
Ciotki już dogonił, teraz to mamuśka będzie go gonić..Nic straconego, w końcu kolejny absztyfikant już się czai na jej wdzięki..No i jeszcze na dodatek bogacz z rezydencją i właściciel grabińskiej ziemi. Doktorek, nawet będąc tym ordynatorem w klinice to przy kuzynku Maryśki nie ma szans.

Gość gość
Fajna para z Kingi i Piotra, bardzo lubię oglądać wątki z nimi.

Gość gość
To już Moskwa po Walach i Ostałowskiej został z serialu skreślony przez scenarzystów

Gość gość
idź do psychiatryka leczyć się, od kilku lat piszesz o tym, ze postaci Agnieszki już nie będzie a wciąż jest w serialu

Gość gość
A Kinga z Piotrkiem to nie mieszkali w pokoju razem z dziećmi?było kilka odcinków temu,ze z uwagi na obecność Barbary-muszą mieszkać z dziećmi w pokoju...a we wczorajszym odcinku znowu ich stara sypialnia?coś znowu pokręcili scenarzyści czy był jakiś watek o tym? A wiecie może do kiedy będą puszczali premierowe odcinki?w tamtym roku jakoś na początku czerwca skończyli a w tym pewnie ze względu na MŚ w piłce nożnej pewnie też wcześniej skończą nadawanie...