Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiądz wyprosił płaczące dziecko z kościoła. OTO PRAWDZIWY KATOLICYZM

Polecane posty

Gość gość
Bo?Chrześcijanin który pracuje nie ma prawa isc raz na 2 tyg do restauracji ,bo musi sie denerwowac wyciem niemowlaka?

Gość gość
Matkom należy sie wszystko,ich wyjce mogą przeszkadzac wszystkim naokoło,bo ludzie którzy maja na tyle rozumu ze wiedzą gdzie małych dzieci nie powinno sie zabierać,nie mają żadnych praw?

Gość gość
deizm ciekawe,wszyscy się tak dokładnie określają i przyłączają do jakiejś grupy i nurtu który istnieje albo istniał,ciekawe do jakiego nurtu ja należę,pewnie do jakiegoś należę tylko nie chce mi się analizować kto już miał wcześniej moje pomysły i jak je zapisał

Gość zakonnica nieprzebrana
Oczywiście, że racja jest po Twej stronie Bracie. Może jakiś obóz dla odizolowania matek z wrzeszczacymi bachorami? Proponuję Madagaskar. :P Będą wyrabiać zapałki ręcznie,,wstrętne bachory.

Gość gość
jezeli nie pamientacie ewangeli co było czytane podczas mszy to znaczy ze was szatan okradł z słowa bozego pokarmu tak twierdzi marcin zielinski 20 letni charyzmatyk ktury uzdrawia imieniem jezus

gość dziś Deizm jest idealnym rozwiązaniem dla tchórzy, którzy boją się ateizmu. :( Stąd ten pomysł. :(

Gość gość
Ja jestem mamą dwulatka,mąż który jest pobożny też miał pare razy pomysł żeby go zabrac na mszę ale nie zgodziłam się,on po namyśle przyznał mi rację.Do restauracji nigdy nie wpadlibyśmy na pomysł żeby go zabrać,czasem jak wychodzimy zostawiamy go z koleżanką która mieszka obok

Gość gość
I bardzo dobrze. Tam się idzie pobyć z Bogiem, ze swoimi myślami, nieraz intencjami .... Taki płaczący, czy rzucający książka gówniarz którego rodzic pozwala na wszystko zakłóca to. Sa kościoły, oczywiście nie katolickie, gdzie dzieci maja swoją salkę, sa pod opieka wykfalifikowanych osob, a dorośli sie modlą. Byłam w takim miejscu.

Gość gość
Nie trzeba Madagaskaru,po prostu coraz więcej restauracji zakazuje wstępu z niemowlakami,lub wyprasza gdy wyjce przeszkadzają wszystkim naokoło:)Dobrze że i w kościele co niektórzy mają rozum:)

Gość gość
W moim kościele , poza mszą dla dzieci są jeszcze czysciutkie toalety dla wiernych, i pokój, w którym można przewinąć niemowlę. Mozna dyskutowac, czy komus dziecko przeszkadza, bo raczej przeszkadza, piszmy uczciwie. Ale zakladac temat, by przejechac sie po katolikach, wierzących, kosciele? Jeszcze brakuje podobnego tematu na Interii i Onecie, do kompletu.:)

Bachor, wyjec...tak z ciekawości, jak się wabisz? Wściekły pies? Piłam, do niczego. :(

Gość gość
śmiejcie się...mnie kiedys w kościele taki mały gówniarz na oko 2-3 letni...orzygał:( Obok mnie usiadła matka z takim małym na kolanach,on sie wiercił,beczał,on wdrapywał się na nią,ona go próbowała uspakajać hustając na kolanach,on wdrapal sie na nia w pewnym momencie,odwrócił w moja stronę i rzyg:(możecie nie wierzyć,musiałam uciekać,dobrze ze to była ostatnia ławka i mało ludzi widzialo to

Gość gość
w sumie nie ważne jaki nurt ,irytują mnie jedynie osoby które z całą pewnością uważają że Bóg nie istnieje ,bo jest to idiotyczne z perspektywy człowieka mieć taką pewność ,wystarczy pomyśleć że 5 zmysłów to za mało żeby to stwierdzić ze Boga nie ma

Gość gość
Człowiek który pracuje jak ja 7 dni w tyg,nie ma nawet prawa w spokoju isc na msze,musi znosić wycie dzieci na siłę ciągniętych do kościoła,to naprawdę jest ok?I jak za ciężko zarobione pieniądze pójdę raz w miesiącu do restauracji żeby choc troszke umilić sobie życie,nie moge nawet tej godzinki sie zrelaksowac,bo musze słuchac darcia sie wniebogłosy dziecka...to naprawdę jest ok?

Gość gość
ja chodzę do kościoła jak nie ma mszy ani ludzi ,tylko zakonnica się przemyka i gasi świece albo zapala ,no coś ze świecami w każdym razie

Nie wiem, ja się relaksuję przy porządnym seksie i dla mnie to jest ok. :( X Nigdy nie można mieć pewności, że czegoś nie ma, tylko dlatego, że tego nie doświadczyliśmy. ;)

Gość gość
https://gloria.tv/video/mVz4eydWAbWZ2rrGQCgBXMVfK siła modlitwy Andrzej Duffek przeszedł przez bramy śmierci w wieku 30lat i spotkał się Jezusem po drugiej stronie życia. Fascynujące świadectwo z przejścia do życia po życiu, opowiada jak wyglądał w jego wypadku sąd szczegółowy, jak każda nasza intencja dobra lub zła dodawała cierpień Jezusowi na kalwarii lub dodawała pocieszenia.https://gloria.tv/video/d1BKXNdRK4K44SuNj1qDLCuZ3

Gość gość
21.21 swietnie napisane.

Gość gośćata333
w ujeciu stricte naukowym jestesmy tylko forma bialka, a wiec to jak dzialamy i jak reagujemy wynika tylko i wylacznie z praw fizyki. Z ciagu zdarzen nastepujacych po sobie i bedacych swoimi konsekwencjami. Koniec. Kropka. zlo jak i dobro ma swoje uzasadnienie tylko w kontekscie ewolucji biologicznej

Gość gośćata333
wszystko dziala w ramach naczyn polaczonych i sprzezen zwrotnych, tu pojawia się kwestia tego ile w nas wolnej woli. wolny wybor jest iluzja. Kazdy nasz wybor jest iluzja. Po prostu dzialamy jak Simy, ktore maja swiadomosc, ale nie maja pojecia o tym, ze sa zaprogramowane. Kazdy wybor jest tlumaczony przez mozg jako WOLNY wybor, glownie dlatego, ze jest to wybor nieprzewidywalny. Tak samo jest z pogoda

Gość gość
Nawet biblia jak i większość religii jasno określa że nikt nie wie co jest tak dokładnie po śmierci, a Andrzej Duffek już wie?

Gość gość
dokładnie nie,ale na pewno będzie odlotowo

Gość gość
osoby uduchowione dostają dowody ,ale nie mówią o tym bo rozumieją prawo że pyszni nie mogą tam wejść,uwierzysz wejdziesz i zobaczysz,nie uwierzysz nie możesz wejść,i to nie jest kara,tylko nie ta częstotliwość

Gość gość
te dzieci potrzebują pomocy egzorcysty. Niemowlaki, przedszkolaki, drą się jakby je co opętało. Szatan ma moc. Rzcądzi tymi gówniakami i ich mamuśkami też. Gdyby nie potęga demonów, to nikt by się tak nie zachowywał. Zło rządzi światem, jak nic ☹

Gość gość
Kto ma namiary na jakiegoś sprawdzonego egzorcystę? Potrzebny od zaraz, wszystkich opętało i piszą pierdoły ☺☺☺

Gość gość
Tutaj już nawet egzorcysta nie pomoże. Opętane dzieci i ich rodzice nas zakrzyczą.

Gość gość
Dokładnie, z takim ryczącym bydłem, nawet Bóg się nie dogada. Dlatego jest jak jest, przecież widać :-)