Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet. Co sądzicie o wysokich mężczyznach tak 160 165cm?

Polecane posty

Gość gość
Jednak wiadomo, że ludzie mają różne priorytety, a jeśli chodzi o wygląd to mężczyźni też są bezlitośni w tym temacie dla kobiet. x Coz... nie sadze ze w tak okrutny i bezwzgledny sposob... takie cos jak tu to wrecz podla propaganda dyskryminacji ze wzgledu na wzrost wiec.... X Poczytaj fora i wpisy pod zdjęciami różnych, często znanych kobiet. Można się załamać. Chyba po prostu należy się przyzwyczaić, że spora grupa ludzi, niezależnie pod płci jest b. powierzchowna. Ale Ty się nie przejmuj. Jak poznasz właściwą osobę to będziesz się jej podobał taki jaki jesteś :)

Gość gość
Jak byłam młoda, to miałam takiego chłopaka i mi to nie robiło różnicy. Teraz jednak nie podobają mi się tak niscy mężczyźni, a najbardziej podobają ci około 175.

Gość gość
no niestety nikt nie chce knypka 160cm

Gość gość
nic

Gość gość
mam swoje wymagania i to nie nic wspolnego z dyskryminacja

Gość gość
Buhahaha xD

Gość gość
:O

Gość gość
Ludzie wysocy są postrzegani jako bardziej pewni siebie, bardziej inteligentni, silniejsi społecznie jak i fizycznie. Wysocy mężczyźni automatycznie są bardziej szanowani od mężczyzn niskiego wzrostu. Zaledwie znikoma ilość wysokich mężczyzn twierdzi, że mogliby być gorsi od jakiegokolwiek niskiego mężczyzny. Wysocy mężczyźni szybciej awansują, więcej zarabiają, a każdy dodatkowy cal we wzroście to dodatkowe $ 500 - $ 1000 dochodu rocznie. Niskie kobiety są postrzegane jako niedojrzałe, mniej inteligentne i są mniej szanowane od wyższych koleżanek. 96% kobiet twierdzi, że nie chciałoby być z mężczyzną, który jest od nich niższy. Niscy mężczyźni mają nadzieję, że mają spore szanse u wysokich kobiet, jednak prawda jest taka, że wyższe kobiety postrzegają - niskich mężczyzn w szczególnie negatywnym świetle. Patrzą na nich z góry, nie bardzo szanują i nie traktują zbyt poważnie. Prawie żadna kobieta nie chciałaby być z mężczyzną niższym od niej, ponieważ instynktownie twierdzi, że niski mężczyzna nie będzie potrafił obronić jej i jej rodziny w konfrontacji z przeciwnikiem. Niskim mężczyzną automatycznie są przypisywane takie cechy jak: słabość, tchórzostwo i ograniczenia.

Gość gość
bzudry wyssane z dooooopppy

Gość gość
Ha, a ja bylam z takim 3 cm mniejszym ode mnie. Kochalam go, pragnelam dla niego najlepiej, zawsze sie odgryzalam jak ktos mu to wytykal. Zostawil mnie.... bo mam male cycki. Kpil ze mnie az w koncu odeszlam z placzem. Przez niego jestem sama od 4 lat i boje sie zwiazku...

Gość gość
dziś tzn ile mial wzrostu? 160? :D

Gość gość
kocham

Gość gość
Maly facet to nie facet znam takiego co się w smyku ubiera bo nigdzie nie ma dla niego ubrań :-) siły mam więcej niż on a mój mąż to prawdziwy mężczyzna 183 na szpilki mogę sobie przy nim pozwolić

Gość gość
Ja jestem niska (157cm) więc nie przeszkadza mi jak mężczyzna jest niski, a właściwie wolę takich. Byłam kiedyś z chłopakiem który miał 161 cm (nie wyszło przez jego charakter). Bylam też kiedyś zauroczona mężczyzna który miał 166cm. Teraz jestem z mężczyzną który ma 172cm . Wolę mężczyzn w przedziale 160-175cm, paru wysokich się mną zainteresowało ale dla mnie byli zbyt wysocy, nie mogłam ich normalnie pocałować bez wchodzenia na stopień i stawania na palcach, czy też nie mogłam przytulić... Lepiej się czuję z niższymi :)

Gość gość
tez kocham

Gość gość
ja mam faceta 'kooordoopla' i chce go wymienic na lepszego ale na razie niech bedzie

Gość gość
bravo Ty jedna

Gość gość
ex miał 168 i obecny tez taki sam.trochę mało ale trudno.

Gość gość
chamstfo

Gość gość
piekny clzowiek

Gość gość
mysle ze kocham