Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienie w ciązy

Polecane posty

Gość gość

jestem w 10tc. dziś będąc w toalecie zostawiłam na papierze nie wielką ilość krwi z małym zeschnietym skrzepem. czy jest to powód do nie pokoju? nie boli mnie brzuch i już krwawienie się więcej nie pojawiło

Gość gość1234ie
Zamiast pytac na kafeteri powinnas sie udac do lekarza. Takie nawet niewielkie krwawienie w poczatkowej fazie ciazy jest niebezpieczne.

Gość gość
Odkleja się łożysko Wiem bo poronilam dwa razy Jedz do szpitala

Gość gość
Spoko najwyżej poronisz. Zresztą jeśli masz być taka matka co porad szuka na forum a nie u lekarza to nic straconego

Gość gość
Ja tak miałam i okazało się ze to hemoroidy

Gość gość
te hemoroidy braabym pod uwage, mam straszne zaparcia i wzdęcia.

Gość gość
Z poprzednią ciąża jak zobaczyłam planecie mini mini na papierze to poleciała do szpitala tam wszystko ok teraz też tak jak u Ciebie przy podcieraniu tylko i to sporo krwi było zadzwoniłam do położnej kazała nie Panikowac. Tak też zrobiłam po 2dniach znów była krew lecz teraz już byłam pewna że to z hemoroidow. Po tyg byłam na wizycie z dzidzia ws ystko ok łożysko ok. To Twoją 1 ciąża?

Gość gość
A i, ta 1 ciąża to dr na IP mnie opierniczyl że gdyby każda kobieta która lekko krwawi w ciąży była w szpitalu to by miejsc nie było. Jeśli masz dostępnego dr lub położna pod tel to zadzwoń wiesz może tam się coś zaczyna dziać.......

Gość gość
tak pierwsza, jutro sie przejde do ginekologa niech sobie tam popatrzy

Gość gość
No właśnie, idz do gina. Około 12 tygodniajest najwięcej poronien. Też mialam wtedy krwawienie i bylam przez kilka tyg na podtrzymaniu. Poleżalam tydzien w szpitalu, pozniej ze 2 w domu i bylo ok.