Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet bezdzietnych z wyboru. Z jakich powodow czytacie fora dla matek?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś Och, wybacz. Nie bywam pod budka z piwem, więc nie zauważyłam. oczko.gif & Niestety, Twoja wypowiedź była straszna, a "hahaha" to pogłębiło. Rozumiem, że chodziło Ci o efekt szyder, ale wyszło prostacko. Xxxxx No była i co z tego ? Masz z tym jakis problem , ze tak przezywasz ? Spac nie będziesz mogla oczko.gif & Nie lubię prostackiego zachowania. Jednak Lem miał rację, a krótki dialog z Tobą po prostu utwierdził mnie w tym przekonaniu. Dobranoc. :)

Gość gość
A co konkretnie Lema masz na mysli? P.S. Mnie tez te wariatki wkurzaja.

Gość gość
gość 2017.02.28 Ej, nie "spółkują", ale "przytulają się" smiech.gif Bez wulgaryzmów! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Nie ja jestem autorką tych słów, ale wydaje mi się, że to nie wulgaryzm. Można było napisać dosadniej co robią 2 osoby, niekoniecznie po ślubie. Jakoś tę czynność, którą w większości sami stosujemy na co dzień trzeba było nazwać. Przytulanie? Ja się przytulam do babci, rodziców, rodzeństwa, dzieci [przede wszystkim],kilku koleżanek, spółkuję tylko z jednym, wybranym panem, swoim mężem. Znasz lepsze słowo na czynność, którą wykonujemy dość często? Kochamy się? Oczywiście, z rodzicami też się kochamy, ale pewnych czynności z nimi nie wykonujemy smiech.gif Spółkowanie to wulgaryzm? Dziwne, ja tak dzieciom nasz związek Tłumaczę [dzieci małe, tłumaczenie przyjmują do wiadomosci, kiedyś im rozszerzę tę wiedzę} smiech.gif x Oczywiście, że "spółkowanie" to nie wulgaryzm. To był sarkazm... Chodziło mi o to, że "staraczki" nie używają słów "kochać się/uprawiać seks/spółkować", tylko "przytulać się". Co jest trochę żenujące w przypadku dorosłych kobiet.

Gość gość
A co do staraczek to tez kilka razy poczytałam, pośmiałam się, zszokowałam jak można tak przedmiotowo traktować swój związek i partnera i potem olałam. Uważam, że część z nich jest zaburzona i tyle. I one nie spółkują, a SERDUSZKUJĄ oczko.gif x O jprd, o serduszkowaniu to nie słyszałam :D

Gość gość
gość 2017.02.28 Zapewne ma na myśli ten cytat, którego autorem rzekomo jest Lem, a nikt tak naprawdę nie potrafi wskazać kiedy i gdzie miał niby tak powiedzieć/napisać. http://www.temysli.pl/upload/images/large/201 4/03/0_0_0_647155875.jpg A Ty już myślałaś, że przeczytała jakąś jego książkę? jezyk.gif & Przeczytałam w życiu wiele książek. Ilościowo może ich być tyle ile Ty, przez całe swoje kafeteryjne życie, w życiu wpisałaś fraz w wujka google. :) Policz sobie, oby nie na palcach. ;)