Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będę miała dziecko z księdzem. Co dalej ?

Polecane posty

Gość gość

To nie prowokacja. On bedzie chcial widywac dziecko w tajemnicy, a ja nie chce tak zyc... poza tym i tak kiedys moze sie wydac. Wie tylko moja najblizsza rodzina. Mama nalega aby zrzucil habit, skoro tak sie stalo i byl ojcem dla dziecka. Ale on nie chce. Za 3 tygodnie rodze i jestem przerazona.

Gość gość
Księża to ch o o j e :-) !!!!!!!!!

Gość gość
trzeba było o tym pomyśleć, zanim nogi rozłozyłaś. A teraz - "przerażona". Chciałaś, to masz.

Gość gość
A gdzie mialaś rozum 9 miesiecy temu? Teraz to sa proste konsekwencje TWOJEJ głupoty. Tylko dziecka szkoda, że ma głupia matkę.

Gość gość
Spokojnie, będzie miał kto ochrzcić dziecko i wychować w wierze katolickiej. A cóż możesz zrobić. Skoro nie chce rzucić sutanny, zakończ to i układaj sobie życie na nowo. Dziecko wychowasz i bez tak fałszywego człowieka.

Gość gość
No wiem, ze moja wina w tym, ale to byla wpadka :( poza tym myslalam, ze wybierze mnie i nasze dziecko a nie kosciol. Przeciez jakos by sie ulozylo.

Gość gość
Naważyłaś se piwa, to teraz je wypij.

Gość gość
Nie wiem co już lepsze, czy żeby zrzucił habit czy samej wychować dziecko. Dlaczego w tajemnicy masz się spotykać? Ja nie robiłabym tajemnicy z tego. Stało się, ale ponosić konsekwencje powinniście oboje. Powinien i łożyć odpowiednio na dziecko i wspierać w wychowaniu. Porozmawiaj z nim poważnie jak on to widzi, zastanów się jak Ty to widzisz i ustalcie coś. Nie bądź głupia, nie godź się na jego warunki tajemnicy.

Gość gość
Tylko jej wina? On jest niewinny? Kobiety. Teraz już nie masz pola manewru, zresztą nigdy nie miałaś. Urodzisz, wychowasz, dziecko niech uzna nie unos się dumą, to dla dobra dziecka. Z nim ogranicz kontakty do niezbędnego minimum. Powodzenia i lekkiego porodu :)

Gość gość
Księży trzeba zostawić w spokoju, nie kusić. Bo potem konsekwencje zawsze sa opłakane. "Oddajcie Bogu to, co Boskie".

Gość gość
Rozmawialam nieraz. On nie chce, zeby ktokolwiek sie o tym dowiedzial. Niby obiecal pieniadze dawac na dziecko, i chce je czasem widywac w tajemnicy.

Gość gość
Z danin mojej babci twój bękart ma żyć? jeszcze czego!

Gość gość
będzie dobrze ,urodzisz a on ci będzie finansowo pomagal będziecie zyc jak w raju za kase owieczek

Gość gość
Spokojnie kościół jest na to przygotowany maja nawet specjalny fundusz alimentacyjny.

Gość gość
Dziecko nie martw się! Z księdzem jest ok, z gwałtu tak samo, a jakby jeszcze sam ksiadz zgwałcił to w ogóle nie gwałt! Najważniejsze, że nie z in vitro....

Gość gość
Ksiądz w habicie?!! A jesteś pewna ze to nie zakonnica?! O ile mi wiadomo księża mają sutanny

Gość gość
Oj to sutanne co za roznica, nie o to w tym chodzi.

Gość gość
Obecnie wiele kobiet ma dzieci z księżmi i zakonnikami. To całkowicie normalne i naturalne.

Gość gość
I dobrze korzystaj ciągnij kasiore, glupi ludzie na tace daja

Gość gość
uwazam j.w. bierz kasy ile sie da. biedny napewno nie jest ,przynajmniej Tobie i dziecku bedzie dobrze.

Gość gość
Przynajmniej na sakramenty nie będziesz bulic.hahaha. a poza tym to pełno księży ma drugie życie. Przeprowadź się do innego miasta albo niech on zmieni parafie na raka w innym miescie i dojezdzs będzie widywać dzieciaka częściej. Ale myślę że to prowokacja..te 3 tyg.do porodu a ty dopiero teraz przerażona. Bardziej bym uwierzyła w ta historie gdybyś napisała ja ze okazało się dopiero ze jest w ciąży i nie wiesz co dalej.

Gość gość
Tak, dopiero teraz, bo caly czas mydlil mi oczy. A teraz definitywnie powiedział mi, ze on chce to utrzymac w tajemnicy i ze nikt nie moze sie o tym dowiedziec.

Gość gość
Donies na niego do kurii

Gość gość
Ja nie dotrzymalabym takiej tajemnicy. Niech lepiej wszystko będzie prawnie, niech uzna dziecko, płaci. Może Ci da kasę a może nie da i co będziesz po czasie walczyć? Żaden z niego ksiądz, taka prawda, jeżeli Cię kocha to bezwzględnie powinien zrzucić kiecke. A skoro jest jak jest to nie ma co się godzić na jego warunki. Swoją droga znam kilka kobiet, które mają dzieci z księdzem i każda robi wielką tajemnicę, tak wielką że wszyscy wiedzą... świat jest mały, tego nie da się ukryć.

Gość gość
Ale ten swiat porabany. Laska i ksiadz uprawiaja sex. Jedno i drugie nic nie warte zadnych wartosci. Teraz krzyk bo jest ciaza. Rzeczywiscie prawie jak cud! Ona naiwna siedziala cicho do 9 mca bo myslala ze..... myslala - w tej sytuacji nie pasuje mi ten czadownik. On jak to z facetami bywa ( niewazne czy ksiadz inzynier czy budowlaniec wdrod kazdej grupy spolecznej sa nieodpowiedzialni i glupi) teraz chce die oddsc dluzbie bozej bez balastu. Oj oj. Jedno zdanie die cisnie na usts. Kto sie bawi zapalkami ten moze wzniecic ogien. Pijesz to co nawazylas.

Gość gość
Wiem o tym , moja wina. Zal mi mojego dziecka ze bedzie mieć ojca ksiedza :( oczywiscie bede chciala, żeby uznal dziecko. Ja go poznalam przez internet. Glupia bylam, ale zakochalam sie. On mowil, ze mnie kocha. Mydlil mi oczy, ze kiedys dojrzeje do tej decyzji, zeby wybrac mnie. I stalo sie, wpadka. Ostatnio nawet nie chce pisac czy rozmawiac przez tel, unika mnie.