Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można używany wózek kupiony za 2 tys sprzedawać za 1.700?

Polecane posty

Gość gość
W zyciu bym nie klupila wozka uzywanego ktory kosztowal 2000tysiaki zeby dac za niego 1700 mimo ze jest w dobrym stanie i co z tego ja moge klupic za 1700 nowy ze sklepu albo nowy za 1500.Lub dolozyc drugi tysiac i miec nowy za 3000

Gość gość
Debili nie brakuje.

Gość gość
I do tego taki brzydki ten wózek... Ja ostatnio widziałam jak babka sprzedawała spacerówkę - parasolkę używaną (bardzo widoczne ślady używania) za 800zl, gdzie takie same, nowe są za ok 900-1000zł... I jeszcze miała do ogłoszenia dodany w oburzajacym tonie opis, że ona tez musiała ze niego zapłacić i że przeciez napisała ze jest używany dlatego taki zużyty i jak komuś się nie podoba to moze sobie znaleźć na śmietniku za darmo... Świetny marketing ;-)

Gość gość
Moja znajoma quinny mood wystawiła za 2.500 i jeszcze zdziwiona, że do dzisiaj go nie sprzedała, a jak chciałam go od niej odkupić za 1000 zł, to mnie wyśmiala

Gość SlowianskaLala
Ludzie przesadzaja. Bezczelnych nie brakuje wsrod sprzedajacych ale i wsrod kupujacych. Ja wystawilam torbe ciuszkow za 50zl. 35 sztuk ubranek f&f, next i disney i mialam problem ze sprzedaza. Niektorzy by chcieli kuzwa za darmo. Zostalo mi duzo ciuszkow po synku. Wszytjoe nowe. Teraz wystawie za 60% ceny. Jak nikt nie kupi oddam do domu samotnej matki. Ale 1700 to rzeczywscie p***b. jakis wystawil

Gość gość
Przeciez nie musicie tego kupować. Podaż nakreca popyt i jak nikt nie kupi to zejdzie z ceny albo zostanie z tym wózkiem.

Gość gość
Cena jest do negocjacji. Może zjedzie na 1000 zl:-P

Gość gość
Na olx aż się roi od takich okazji

Gość gość
ja kupowałam nowy za 1300 a na olx używany 2 letni za 1000 :P ktoś kupi dwa lata wcześniej w wyższej cenie i liczy na cuda.. A co do ubranek to na olx jest tyle dziecięcych ubranek za darmo (przynajmniej w moim miescie) że mnie dziwi że komuś chce się to sprzedawać..

Gość gość
Anexy są bardzo teraz popularnymi wózkami ponieważ są jednymi z lepszych jakościowo dlatego jak jest coś dobre to nie traci dużo na wartości i łatwo jest sprzedać:)

Gość gość
No jakby miała kupić za 1700 używany to mogę iść do sklepu i kupić nowy. Kupując takie rzeczy nie mizna liczyć że się odzyska wartość. Widziałam już nie jedno ogłoszenie które stoi rok albo i więcej.

Gość gość
Mimo waszego wzburzenia cena ktoś go już kupił :-) Jedyne co mnie dziwi to że po 12 miesiącach sprzedają "super" wózek czemu? Gondola przyda się nawet do 6 miesiąca potem spacerówka a w niej dziecko nawet trzyletnie posiedzi, sprzedają po roku więc coś nie halo z tym wózkiem Ja kupiłam tutek grander za 500 zł używany w super stanie odebrałam osobiście i dziecko tej pani miało ponad 3 lata czyli wózek używany jak się należy

Gość gość
Nie podobają mi się te Anexy. Brzydki wybór kolorów, a wózek wydaje się ogromny. Gdyby nie Kafe i siła nachalnej reklamy nawet nie znalabym Anex Sport. :D

Gość gość
Jak masz wózek Anexa to można. Wózek bardzo dobry jakościowo , wykonany z porządnych materiałów , na którym nie widać śladów zużycia można sprzedać za bardzo dobre pieniążki. W tym tkwi właśnie fenomen tego wózka.

Gość gość
Ja dlatego wybrałam Anexa bo wiem że wózek dobry i dużo na nim nie stracę sprzedając go:) rewelacja

Gość gość
Gdyby jeszcze był ładny, ale paskudny.

Gość gość
Jak zenujacym trzeba byc zeby caly czas pisac o tych anexach? Miejcie szacunek dla ludzi. Od 2 lat jakis debil z marketingu siedzi i spamuje

Czasami jest tak ,że ludzie kupują wózek głęboko-spacerowy ale spacerówka mimo wszystko jest za duża w tych wózkach 2 w 1.Dlatego ludzie sprzedają i później kupują samą spacerówkę ,jest łatwiejsza w składaniu i mieści się łatwo do bagażnika.

Gość gość
ja spzredałam kilka dni temu rowerek za 220 zł ktory kosztował nowy 220 zł . syn nie chciał na nim jezdzic w ogóle był jakis dziwny ten rowerek , wystawiłam za 200 zł ,minus negocjacja i chciałam za niego 150 zł a babka - babcia chciała dla wnuka i kupiła za 220 zł z przesyłka . kilka dni pozniej patrze na allegro i przecena na 170 zł i kurier 2 5 zł

Gość gość
Ja roczny wozek kupiony za 1500 wystawilam za 500 zl . przyjechali do nas naprawde biedni ludzie i wzielam 300 zl. Szkoda mi ich bylo.

Gość gość
Brzydki ale to kwestia gustu. Ja takiego bym nie chciała. Sama sprzedałam wozek 3w1 jak corka miała 11 mc i kupiłam lekka spacerówkę. Dlaczego? Dlatego ze te wózki sa wielkie, osobno składane-stelaż i siedzisko, gondola zajmuje miejsce etc. A tak, lekka mała spacerówka. Przy drugim dziecku kupiłabym tylko wozek z gondola a pozniej lekka spacerówkę. Nigdy wiecej 3w1

Gość gość
Masz racje ja też 3w1 juz bym nie kupiła

Gość gość
oj co sie wtracacie, najwyzej laska nie sprzeda. Ludzie sa rozni, w Japonii np mozna kupic nie myte majtki damskie i ida jak swieze buleczki. Takze nie nam oceniac ;)

Gość gość
a co was to obchodzi? wolny kraj, wolna wola. jak ma ochotę to niech sobie sprzedaje za milion dolarów. serio tu jakieś ograniczone garkotłuki w większości siedzą :o

Przy dwóch tysiącach te 300zł różnicy nie zrobi.. a zawsze to nowy. Przesadzają ludzie...

Gość gość
gość 2017.02.28 hahahahaha zartujesz? hahahahaha ale typiara :)

Gość Megan77777
Ja wolałam kupić wózek nowy a nie używany. W perspektywie mam zamiar szybka postarać sie o następne wiec wózek się przyda. Wybrałam wózek z Polskiej firmy Tutek - model Timer. Warto zobaczyć go na stronie.

Gość gość
Z tego co wiem to Tutek jest na rynku już 40 lat wiec chyba dobre te wózki są.

Gość gość
Przecież nikt Wam nie karze kupować, jak znajdzie się chętny to dobrze i co w tym złego?