Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachowuje się żonaty facet względem kobiety do której coś czuje.

Polecane posty

Gość gość

Zakładając, że z żoną jest bo jest, a czuje coś do innej?

Gość gość
klepie ją po d***e i targa za kudły

Gość gość
znów ta wariatka co majaczy że żonaty się w niej zakochał buhahahahahahahahahaha

Gość gość
cały czas do niej pisze

Gość gość Sylvia
Kobieto ,dziś Środa popielcowa Idz do koscioła posyp głowę popiołem a nie zakładaj nieczystych tematów.Opamiętaj się.

Gość gość
8.06 jestem niewierząca także cmoknij mnie w trąbkę

Gość gość
"Coś czuje" hahahaha On już kiedyś "coś poczuł" do swojej żony. I to "czucie" spowodowało, że coś jej kiedyś przysięgał i ślubował. Możesz się łudzić, ale fakt jest taki, że w noc, w którą Ty o nim dumasz, on zapewne kocha się ze swoją żoną :) Wszystkim niedoszłym i doszłym kochankom wydaje się, że "on z żoną jest, bo jest". Ale jednak JEST.

Gość gość
Akurat tak sie składa, że mi się żalił na nią. Ona mu nie daje zyc. Szpera mu w tel. i nie tylko do tego roztyła się, facet jest zestresowany i to mocno.

Gość gość
Autorko masz 15 lat ? zadajesz bardzo naiwne pytania. Uważaj na tego Pana :-)

Gość gość
trzyma ją w piwnicy

Gość gość
Szpera mu w tel. i nie tylko xxxx Pusta dziewczynko żona ma do tego prawo, bo jest jego żoną - najbliższą rodziną, a nie obcą smarkulą jak ty. W małżeństwie wszystko jest wspólne. Ten telefon w którym żona szpera też i tobie gowniaro nic do tego.

Gość gość
Nikt się ta idiotka nie interesuje to się żonatego uczepila i teraz rozkminia naiwniara czy on może coś :D tak, może cos:D na raz a potem wszyscy dookoła będą mieli niezła beke :D

Gość gość
12.09 racja i jeszcze perfekcyjnie kłamie a jak by się żona dowiedziała toby na kolanach przepraszał

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on mysli, co czuje, jakie ma intencje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
12.53- co za naiwnosc...tak tak, wierz w kazde jego slowo o ,,zlej zonie" :D. Jeszcze chyba nie bylo przypadku, w ktorym facet przy kochance wychwalalby zone. Jestes desperatka? Nie mozesz poszukac wolnego faceta ? Tylko wierzysz w kazdy kit ktory wcisnie Ci zonaty I z pewnoscia czekasz ciagle az on sie rozwiedzie :D

Gość gość
Tak się składa, że nie szukałam niczego bo sama jestem w związku a do niego poczułam ogromną chemię. Nie szukałam samo przyszło i to zupełnie niepotrzebnie.

Gość gość
Jak każdy żonaty, przemieli i wypluje.

Gość gość
Jak coś czuje na serio to bierze rozwód jak najszybciej i do tego samego namawia druga stronę żeby być i żyć razem. Jak nie wspomina o rozwodzie albo kręci, że nie ten czas, że dzieci itp to raczej z jego strony to blef- dobrze udaje.

Gość gość
Są tacy co nawet przemielic nie chcą bo się brzydza tak naprawde (facet z zasadami) tylko tak się bawią słowem i gestem i maja ubaw a głupia się nabiera. Zajmij się czymś bo głupota twoja bije z daleka.:D

Gość gość
Żonaty sra na twoje wyblakłe gały :D

Gość gość
To niech spjerrrrrrdala ten cały żonaty. Z żonatym tylko same kłopoty. Była żona i dzieci ciągną się za nim przez całe życie jak smród za gaciami. 😠

Gość gość
kłóci się z nią i wychwala żonę

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jest bo jest,w małżeństwie nikt nikogo nie trzyma na łańcuchy,każdy może odejść W każdej sekundzie.Tobie naopowiadal bajeczek,Ty się podjaralas a ludziom wokół gada ze jesteś d***** bo jazdemu dasz,tak sie zachowie facet zonaty

Gość gość
Dlaczego ty pusta kobieto się nie leczysz? Ciągle zakładasz tu podobne tematy to widać, że czas masz. Jak masz czas to udaj się do psychiatry bo źle z tobą. To może być początek schozofreni - te twoje urojenia. Jesteś żałosna, nie rozumiesz tego. Żonaty za chwile cie zleje i dopiero będziesz cierpieć bo sobie narobisz fałszywych nadziei. Musisz udać się do specjalisty.

Gość gość
Znow ta naiwna dziewczynka,która i ze on ja kocha ha ha ha Tylko potem przychodzi do domu i posuwa swoją żonę że sąsiedzi ich słyszą

Gość gość
Dajcie spokój nie odpisujcie nic to jest chory psychicznie człowiek i i tak nic nie zrozumie taki ktoś wierzy bezgranicznie w swoje urojenia widocznie jest sama albo samotna w związku.

Gość gość
Naiwne dziecko,myśli ze facet ma przymus być Z żoną On się z nią bryka co noc,wiesz o tym dziecinko?

Gość gość
Prawda jest taka, że jak by coś czuł to był by z Tobą a nie z żoną bo wymówki typu dzieci, majątek itd. są stare jak świat. Dla chcącego nic trudnego, dobry prawnik i można wszystko załatwić - widocznie owy pan nie ma zamiaru w ogóle się rozwieść. Piszesz, że żalił Ci się na żonę... To jest bardzo taktyczne zagranie. Nie chciałabyś usłyszeć, że jesteś dla niego odskocznią od codzienności bo mu się małżonka znudziła więc udaje biednego i nieszczęśliwego faceta który ma okropną żonę. Ty myślisz że jesteś wyjątkowa a on się po prostu świetnie bawi.

Gość gość
Uwielbiam takie tematy. :) Jak czytam te Wasze komentarze, prosto z życia wzięte, to aż mi się odechciewa takiego jednego żonatego. Dobrze, że są na świecie ludzie, którzy tak cię zjadą, że wreszcie przejrzysz na oczy. Jeśli on chce, niech sam się postara, najpierw rozwód, i na kolana z kwiatami i pierścionkiem prosić o wybaczenie, wyrazić skruchę. A jak nie to niech spjerrrrrdala. Ja gnoja nie potrzebuję tylko prawdziwego mężczyzny, życiowego partnera, dobrego materiału na męża. Jeśli taki nie jest, to niech mi się na oczy nie pokazuje, bo wykopię za drzwi i zamknę drzwi przed nosem. Dałam upust negatywnym emocjom ;)

Gość gość
Ciebie to wgl ktoś chce?