Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ty chcesz cycata k bez nochala

Polecane posty

Gość gość

cycami zamiatasz po podłodze a oddychasz chyba dóópą bo nosa przeciez nie posiadasz - odpadł ci jak Św.pamięci, Majkelowi. Nie wiem do kogo tak piszesz te tematy, ale jak czytam to juz od jakiegos dluzeszgo czasu to mam ci ochote dojeabac facjate i zamknij juz ten jeabany ryj bo ci do niego naszczam ty szmat p********a w d ty. Jak cie ósmym cudem swiata stworzina to pytam sie co tu krwa robisz? O tej porze powinno cie dymać juz 2 badbojów a nie pisac na forum kretynko, wiec skoncz zakladac głupie tematy na temat desek nochali czy nadwagi moze zajmij sie swoim namiernym powodzeniem u plci przeciwnej

Gość gość
Aspirujace prostytutki mają wolne że " maczo " wlazl :D Jesteś na poziomie tych karaluchow , które dostala jedna z twoich kooref kurierem :D a kurier pracuje dla mnie :D No to teraz macie rozkmine

Gość gość
Wystarczy napisac aspirujacej prostytutce, ze jest deska i czemu jej gach nie da na operacje

Gość gość
I gach wchodzi i broni tej krewetki umyslowej :D Jak idiotka zaklada po kilkadziesiat tematow na czyjs temat na dzien to c***j :D