Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość
Dziewictwo się traci przez przebicie błony, a nie wsadzenie c***a w paszczę, geniuszu.

Gość gość
Won z tym p****lem!

Gość gość
Faceci by chcieli żeby im tylko fiuty ssać, lepiej zostańcie dziewicami:) nic nie tracicie

Gość gość
trolu od pochwicy wynocha stąd

Gość gość
Nie jestem trolem. Mam taki problem i tyle. Muszę z tym żyć.

Gość gość
jak c***a nie to są jeszcze usta i pupa

Gość gość
Czyli mam zrezygnować z przyjemności i służyć swojemu panu każdym możliwym otworem? No to zostanę dziewicą do końca życia.

Gość gość
Ja nie jestem dziewicą, miałam wielu facetów i żałuję., nie mam szacunku do siebie i tak sama jestem. Faceci to samo zło.

Gość gość
skoro nie chcesz dać facetowi przyjemności to nie oczekuj tego od niego

Gość gość
12:21 ojejciu źli faceci siłą cie zaciagali do łóżka?

Gość gość
Na anala nigdy w życiu się nie zgodzę, jeszcze mi hemoroidów do kompletu brakuje. Ale orala uprawialiśmy i nic dalej z tego nie wynikało. Ani mojej przyjemności, ani seksu nie było. Na chuj mi taki związek.

Gość gość
12:28 ale to twoja wina czy faceta bo piszesz jakby to facet nie mógł ci dać przyjemności to ty jesteś dysfunkcyjna a nie faceci

Gość gość
Kobieta poza pochwą ma jeszcze łechtaczkę, nie wiem czy wiesz. Innymi słowy, nie trzeba wkładać, żeby był orgazm. A orgazmu nie było. Przez cały związek ani razu.

Gość gość
Jestem autorka tego tematu. Jeśli chodzi o mnie to nic nie robiłam ani anal , ani oral w życiu tylko calowalam się z chłopakiem. Chciałabym naprawdę poznać miłego faceta żeby mi pokazał jak jest.

Gość gość
[12 30] ślady mleka na twarzy

Gość gość
Faceci mnie wykorzystali seksualnie tylko i zostawili. Mam 27 lat i nienawidze facetów, kłamią i opowiadają o miłości żeby tylko używać sobie

Gość gość
To sobie masuj tą swoją lechtaczke i daj spokój facetom.Jesli chodzi ci tylko o orgazm to niczym się nie roznisz od zwierzecia.Nie mówiąc już o tym że od kogoś wymagasz żeby ci dal przyjemność a sama od siebie nic nie potrafisz dać. Jestem pewny że Nikt cię nie chcę właśnie przez twoje nastawienie do świata mężczyźni wyczuwają toksyczne baby.

Gość gość
12:36 jeśli nikt cię nie brał siłą to nie było żadnego wykorzystania

Gość gość
gość dziś - no tak, przecież nie pozwalam w dupę, więc nic nie daję od siebie. Masakra. Nie ma jak czytanie ze zrozumieniem. Kiedyś byłam w stanie zaoferować wiele rzeczy. Teraz nie chodzi mi już o nic, bo wiem, że żaden facet nie zwiąże się z kobietą, z którą nie może uprawiać seksu i z którą nigdy nie będzie miał dzieci. Żyć bez miłości umiałam zawsze, po prostu taki już mój los.

Gość gość
Na zadnych analach mi nie zależy. Problem w tym że normalnego seksu też nie jesteś w stanie zaoferować. Mimo że ruhanie to nie jest wszystko to sama rozumiesz że związek kobiety i mężczyzny to nie jest to samo co zabawa dwójki dzieci.Zle jest to że swoją dysfunkcjonalnosc zwalasz na innych i masz pretensje do całego świata.

Gość gość
Nie zwalam nic na nikogo, bo to niczyja wina. Taka się urodziłam, nic się nie da z tym zrobić. Natomiast było mi przykro, w sytuacji kiedy ja zaspokajałam swojego faceta 2/3 razy dziennie, a on nie był w stanie zaspokoić mnie raz przez pół roku. Ale to oczywiście moja wina.

Gość gość
" ja zaspokajałam swojego faceta 2/3 razy dziennie" A co jeśli chciał wejść tam gdzie normalnie powinien? Mógł nie czuć się do końca zaspokojony , mimo że o tym nie mówił. x "Nie zwalam nic na nikogo" zwalasz gdyż "on nie był w stanie zaspokoić mnie raz przez pół roku. " k***a jak nie dałaś mu tam wejść to nie był w stanie bo przecież nie był impotentem i jednak mu stawał i daruj sobie juz reke bo reką tp ja tez sobie mogę sam :o

Gość gość
To nie jest tak, że ja mu nie dałam. Próbowaliśmy, wielokrotnie. Po prostu się nie dało. Bolało, płakałam i próbowaliśmy dalej. Pisałam już, zaspokojenie kobiety to nie tylko seks waginalny. Są prostsze i szybsze sposoby. Ja starałam się zaspokoić jego, on natomiast nie starał się zaspokoić mnie. Ale twoim zdaniem to zwalanie na innych moich problemów. Ba, powiem więcej - zanim się ze mną związał wiedział, że mam taki problem i była to jego świadoma decyzja. A twoja postawa wali mi tu hipokryzją. Dla faceta 3 orgazmy dziennie to niewystarczające zaspokojenie, podczas gdy kobiecie nie należy się jeden orgazm przez cały związek?

Gość Mrs Bond
To może idźcie do męskiej prostytutki?

Gość gość
Jesteś jak facet impotent.Tylko ze żaden facet nie bylby taki bezczelny jak ty.Troche przyzwoitości IMPOTENTKO.