Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Dorota

kobitki ktorej sie udalo po CLOSTILBEGYT??? Cz 2

Polecane posty

Gość Violina90
Kkk2891 to moja pierwsza ciaza a cykl z clo drugi przy dawce 1,5 tabletki przez 3 dni i 1 tabletka przez 2 dni. Bardzo Wam dziekuje za gratulacje :*

Gość gośćAla
Violina, pięknie! 🌻

Gość gość aaaa
Violina super.

Gość Beciaaa89
Gratulacje:) ja za 2 dni zaczynam brać cleo pierwszy raz .. miałyscie po nich jakieś skutki uboczne?

Gość gość
violina 90 to będziesz grudniówka gratulacje

Gość gość aaaa
Violina to jaki byłby termin porodu według ostaniej@?

Gość gość aaaa
Violina którego marca miałaś @? Ja 8.03. Pewnie zobaczysz tylko pęcherzyk, ale jak co to się nie denerwuj. Ja tez czekam do poniedziałku na wizytę, mam nadzieję na serduszko. Dzisiaj dopadły mnie mdłości.

Gość gość Sylwia
Beciaaa89 ja niestety mam skutki uboczne: przyrost wagi ciała, uderzenia gorąca, bezsenność, zawroty i bóle głowy, plamienie i krwawienie w środku cyklu. Większość z ulotki mnie dopadła.

Gość gość aaaa
Violina to według ostatniej @ to termin 25.12!!!! Świątecznie!

Aaaa a jak serduszka jeszcze nie bedzie to w ogole lekarz cos mowi? Wyznacza termin porodu czy tylko karze czekac?

Gość hanna_magdalena
Ja na pierwszej wizycie byłam w 6 t.c. Serduszka jeszcze nie było widać, ale stwierdził mi prawidłowe zagnieżdżenie, wystawił skierowanie na badania, założył kartę ciąży , no i oczywiści L4, ponieważ pracę mam taką że w ciąży niestety nie popracuje i pamiętam, że dostałam, specjalne zaświadczenie żeby nie zapinać pasów w samochodzie :-) Gratuluję Wam aaa i Violina:-)

Gość kkk2891
Violina90 nawet na usg moze jeszcze nie widac pecherzyka, pecherzyk pojawia sie przy becie powyzej 1000. pisze dlatego zebys sie nie denerwała. moze byc pogrubione endo i rozpulchniona szyjka.mi odrazu gin. powiedział ze wizyta za 3 tyg. bo jeszcze nic nie zobaczy. dzis zaczyna mi sie okres. i jak zwykle monitoring wypadnie jak gin. bedzie na urlopie. wiec bede musiała pojsc albo 10 dc albo juz 20 dc.chyba lepiej tego 10 co nie. i na dodatek nie mam duphastonu, zapomniałam zeby mi zapisał ostatnio.

Gość gość aaaa
Violina mi tylko powiedział żeby przyjść nie szybciej niż 20.04. Nic nie dał, żadnego zaświadczenia, nic! On dopiero uznaje ciążę jak jest serduszko. U mnie było widać malusieńki pęcherzyk. Wiec nie przejmuje się w razie czego, pewnie będzie tak samo u ciebie, sam pęcherzyk, jeszcze pusty. Daj znać, będziemy czekać na wieści.

Gość gość aaaa
Violina i jak po wizycie????

Lekarz powiedzial mi ze to narazie mikroskopijna wielkosc ale wynik bety bardzo go cieszy i powiedzial ze on na moim miejscu juz by sie cieszyl :) kazal mi isc jutro jeszcze raz na bete i powiedzial ze powinna miec juz okolo 1000 i wizyte mam za tydzien w srode i wtedy mamy zalozyc karte ciazy :)

Gość kkk2891
moj gin. nawet jak w piatym tyg juz było serduszko to nie załozył karty ciazy.dopiero na nastepnej za miesiac i wtedy wpisał poprzednia wizyte. czytałąm ze zakładaja pozniej bo na poczatku duzo ciaz sie nie utrzymuje. kazdy lekarz pewnie ma swoja szkołe. violina a ty byłas prywatnie? aaa ktory to juz masz dzis tydzien według okresu.

Gość gość aaaa
Violina gratulacje. Powiedział ci podobnie do mnie. Kkk2891 według ostatniej @ to jest 6 tydzień i 1 dzień.

Gość kkk2891
aaaa o to juz dzis moze bedzie widac serducho. u mnie 5 tydz. i iles tam dni było widac. Dziewczyny jak wy przyjmujecie clo, od ktorego dnia.

Gość gość aaaa
IDE w poniedziałek. Mam tez nadzieję na serduszko.

Kk2891 jesli by myslal tylko o tym ze nie zaklada karty bo ciaza moze sie nie utrzymac to by zwariowal. Mi sie udalo i sie z tego ciesze najbardziej na swiecie i mysle pozytywnie i cierpliwie czekam. Wedlug okresu to 4 tyg , tak chodze prywatnie i ufam swojemu lekarzowi.

Gość bransoletka32
aaa i Violina super wieści!!! Ja doczekałam się wizyty w klinice niepłodności i nareszcie czuję, że jestem w dobrych rękach. Takiego kompetentnego lekarza nawet sobie nie śmiałam wymarzyć. Przekazał mi same dobre wieści w tym najważniejszą, że gonadotropiny mam szanse mieć przez 3 miesiące refundowane - a to leki za naprawdę duże pieniądze. Muszę zrobić kilka badań i może od czerwca ruszę z nowym programem leczenia. Ściskam!

Gość gość aaaa
Bransoletka to fajnie że lekarz ok i że będziesz miała renfundacje tych leków.

Gość gość_ruda
Bransoletka a w którym mieście chodzisz do kliniki?

Gość bransoletka32
Chodzę do Gamety - moja dotychczasowa ginekolog kazała mi wybrać właśnię tę klinikę. Wskazała nazwisko konkretnego lekarza i kazała wrócić jak będę w ciąży- no tego jej obiecać nie mogę;) Ale to na pewno mój ostatni lekarz - wiecej prób diagnozy podejmować nie będę... Warto było czekać od lutego na wizytę. Nie wiem czy będzie rezultat leczenia gineklogicznego, ale psychologicznie ten lekarz podziałał na nas zbawiennie:)

Gość gość_ruda
Bransoletka ja patrzyłam i czytałam o klinikach i jeżeli do ślubu się nie uda to chyba wybierzemy klinikę bocian.