Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kosztuje doba nad morzem ?

Polecane posty

Gość gość

Mąż wykupił nam pobyt na przyszły weekend nad morzem ( niby prezent dla mnie na dzien kobiet )ale nie chce powiedzieć gdzie . Powiedział tylko że nad morzem i mam mieć wolne w pracy , wcześniej się przygotować itp. Wkurzyłam sie na niego bo krucho u nas z pieniędzmi , a on wczasy wykupuje . Nakrzyczałam na niego i mam teraz wyrzuty sumienia ile może kosztować taki weekend w hotelu o tej porze roku >?

Gość gość
Co za pytanie. Zależy jaki hotel. Mógł wykupić np za 100zł pokoj a mogł za 1000 zl na dobe.

Gość gość
wez daj spokoj. co ci to da ze sie dowiesz ile wydal. milo ze pomyslal o takim prezencie to jeszcze sie nasłuchal

Gość gość
no zależy gdzie. w sezonie turystycznym za pensjonat zapłacisz 60 zł od osoby, czyli 120 zł za dobę. za kwaterę tak 50 zł od osoby. zależy od standardu. u mnie za taki hotel czterogwiazdkowy zapłacisz 700 zł za 3 dni (w kosztach jest kolacja ze świecami, wyżywienie w formie szwedzkiego bufetu, spa itp.) ale są to ceny nominalne, na pewno o takiej porze roku trafiają się znaczne promocje, vouchery na groupon itp.