Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diana_na_wózku

Jak nazwalibyście moje relacje z tymi ludźmi?

Polecane posty

Opiszę tylko te pozytywne. Nie liczę rodziny oczywiście Jakby co, to mam 21 (prawie 22 lat) 1.Od 7 do 12 roku życia. Bawiłam się lalkami, czy w inne dziewczęce zabawy z córkami sąsiadek. Zabawy zawsze były raczej krótkie i zawsze musiały dostać od mojej mamy jakieś cukierki za spędzenie czasu ze mną 2. Najlepsza przyjaciółka internetowa nr 1 Poznałam ją gdy miałam lat 12 (ona jest rok starsza) Razem pisałyśmy historyjki na fikcyjnych kontach na nk. Obie jesteśmy fankami Japonii. Gdy byłyśmy w gimnazjum pisałyśmy coraz mniej i mniej. Kontakt się rozmył, a ja nawet nie czułam i nie czuję żalu. Czasami okazyjnie piszemy, ale żadna ze stron nie kwapi się do odnowienia kontaktu 3. Internetowa przyjaciółka nr 2. Poznałam ją parę miesięcy po rozmyciu kontaktu z pierwszą. Na początku też pisałyśmy historyjki na nk na temat Japonii. Bardzo mi pomogła mi wyjść z zagubienia i przy niej trochę dorosłam. W sumie od zawsze byłyśmy inne, tylko niektóre poglądy na pewne sprawy mamy podobne. Teraz ma mniej czasu bo pracuje i studiuje, ogólnie teraz nasze życia zmierzają w totalnie innych kierunkach, nie mamy o czym gadać, ale nadal możemy na siebie liczyć. Też nie czuję wielkiego żalu, że kontakt jest rzadszy, chociaż powinnam. Zawsze ją będę podziwiać i szanować. 4. Internetowa znajoma nr 3. Tak samo jak ja jest niepełnosprawna. I to jedyny temat naszych rozmów. Jeździłyśmy na rehabilitacje do tego samego ośrodka, ale w różnych terminach, więc nigdy jej nie widziałam. Irytuje mnie jak mało kto, ale jest moją skarbnicą na temat ośrodka i tylko dlatego z nią piszę 5. Internetowa znajoma nr 4. Wietnamka. Podobnie jak ja jest aseksualna. łączy nas pasja do japońskich seriali i muzyki. często gadamy o tym a szczególnie o naszym ulubionym aktorze. Jest rok starsza ode mnie. poznałam ją niedawno.Były inne znajomości, ale dość płytkie i nie przetrwały próby czasu. Jakbyście ocenili moje relacje z otoczenia? Czy robię coś źle? Nazwalibyście mnie samotniczką?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Sory że się pytam to ja gość od miasta Namysłów (województwo opolskie) ty jesteś niepełnosprawna? Ty na wózku jeździsz czy to tylko taki nick?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
No to przykro mój wujek jest niewidomy mam nadzieję że sobie Radzisz w życiu życzę Ci jak najlepiej

Gość gość Daniel
To relacja aszanko delawiń

Gość Oszkaa połszkaa
Nie wiem czy to normalna relacja od tego trzeba zacząć!!!