Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet mnie totalnie olewa

Polecane posty

Gość gość
No jezeli pracuje tam od niedawna, to moze i go znam...jest u nas w galerii taki jeden lowelas.

Gość gość
13:04 Wszystko sie zgadza, poza miejscowoscia. Tez pracuje od niedawna w galerii.

Gość gość
zarobiłam do tej pory 4 pary butów, 1 parę kaloszy i trzy sukienki , nie liczę kremów i pudrów bo to drobiazgi za krótkie usługi....

Gość gość
To ja pisalam, ze go moze znam, ale nie ja ze z Warszawy. Ten nasz zaczal prace cos pod koniec stycznia/poczatek lutego. Lata wyperfumiony i panienka robi zdjecia. Co niektorzy to sie z niego smieja, bo chyba 3/4 dziewczyn zapraszal "na kawe".

Gość gość
13:26 A skad jestes? Tzn. w jakiej miejscowosci miesci sie ta galeria, w ktorej pracujesz?

Gość gość
Piep...ony dran! Wrocil z roboty i wzial sie za.. pranie w pralce samych 2 koszul roboczych w temp. 60 st, program 1,5 h! Przeciez to jest chore. On juz nie wie co ma zrobic zeby zwrocic na siebie uwage lasek. To jest tak zalosne, ze az przykre. Dla mnie na zamydlenie oczu kupil kubek z napisem - najlepsza kobieta na swiecie, z okazji dnia kobiet . Ten napis to oczywiscie sarkazm. Chyba, ze najlepsza to w jego mniemaniu oznacza tępa, bo on sie puszcza na prawo i lewo, a ja nie mam zadnych na to dowodow.

Gość gość
Po co z nim siedzisz? Miej troche god od I I wyprowadz sie. Chyba, ze jestes na jego utrzymaniu to wroc do pracy.