Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MTW

Rzucenie szkoły w szkole średniej, co dalej...

Polecane posty

Witam, otóż zamierzam rzucić szkołę będąc w drugiej klasie szkoły średniej, zdaję sobie sprawę że to nie jest dobra decyzja, która może odbić się w przyszłości na moim życiu. Jednakże chciałbym dodać że nauka to nie dla mnie, nie mam chęci na to, chciałbym już czegoś innego, nowego.. zacząć pracować, zarabiać na siebie. Moje pytanie tego postu jest takie czy idzie coś innego skończyć oprócz tej szkoły średniej, jakieś kursy danego kierunku na zwiększenie predyspozycji? Nadmienię że mam skończone 18 lat

Z wykształceniem gimnazjalnym nie dostaniesz pracy nawet w fabryce na taśmie. Ani wykształcenia, ani zawodu. Znakomity pomysł. Do końca życia sprzątać ulice.

Gość gość
zacznij dbać o zdrowie bo z takimi perspektywami to czeka cie fizyczny zapiertol za minimalną krajową.

Gość gość
szczerze to bez papierka zostaja ci najgorsze prace fizyczne- sprzatanie, może praca na tasmie, może praca w jakimś magazynie- np rozładowywanie tirów

Gość gość
Weź sie w garść i skończ jednak szkołę. Chyba nie chcesz ulic zamiatać? A może chcesz?