Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płaciłem dziś smartfonem przy kasie, głupie ludzie się na mnie gapiły hihi

Polecane posty

Gość gość

w biedronce sie gapily ciemniaki w spożywczym baba w szoku ze mozna telefonem placic w mcdonaldzie wyszkoleni bo wiedza co to android pay

Gość Matka pracująca
Super, wygrałeś życie

Gość gość
w biedronce sami myśliwi , myślą o tym jak upolować tani cukier czy parówki

Gość gość
a co to za wieś? Teraz raczej płacą kartą albo smartfonem, gotówką rzadziej, to o ci chodzi. Kupuję w Biedrze znicze, bo mam po drodze na cmentarz, mało kto płacił gotówką z tych, co stali do kasy

Gość gość
jasse do biedre Sami bogacze chodza hahahah

Gość gość
I taki z ciebie wieśniak :D że musiałes na kafe o tym napisac bo to takie wydarzenie dla ciebie :D wieśniaku słoma z butów ci wychodzi :D

Gość gość
Pamietacie taka scene z filmu "Baby sa jakies inne". Tez byla scena jak babka 2, 40 placila w.jakis dziwny sposob. Cytauje z glowy " No i teraz k***a czekaj w kolejce, bo satelity internety i cale kosmiczne gowno bo jej sie chcialo za hotdoga karta zaplacic".

Gość gość
Ja mam Auchan blisko, co też market dla żebraków? Jeszcze Aldi, Tesco, Stokrotka, Kaufland, Lidl, a Biedry nie ma ☹

Gość gość
jak to płaciłeś smartfonem, musiałeś jakąś część smartfona im oddać?

Gość gość
nie wiem o co wam chodzi z tym sklepem dla biedoty, widziałem w biedronce lekarzy a największa osobistością robiącą zakupy w biedronce jaką widziałem był TOMASZ FRANKOWSKI z żoną i synkiem były piłkarz, milioner i co też jest biedotą bo tam robi zakupy?

Gość gość
Znaczy jak ma kartę albo smartfon to bogacz? Nie mogę. Jak przyjmujesz się do pracy to musisz mieć konto w banku, żeby przelali wypłatę. Masz konto, masz kartę i możesz się bawić ☺

Gość gość
nie szanuje dyletantow placacych smartfonami. nie sa oni swiadomi jak latwo mozna zhakować ich telefonik. idioci :D

Gość gość
Płacenie kartą to był szpan i lans z 10 lat temu albo dawniej, pamiętam jak komuś się zachciało płacić kartą (zwykłe to była wypindrzona paniusia), wtedy terminale wolno działały, zawieszały się, trzeba bylo czasem 2-3 razy pin wpisywać, ludzie się denerwowali bo to długo trwało, niektóre kasjerki mialy problem z włączeniem platnoscią kartą

Gość gość
Coś sobie ubzdurali z tą Biedrą i akurat na ten market się uparli. Jest jakieś dziadostwo, jakieś parówki za 2 zł, co w nich jest wie tylko producent, ale też są rzeczy droższe. W każdym markecie jest do wyboru, kupujesz co chcesz, wolisz się truć parówką za 7 zł, niby lepsza to się trujesz, kogo to obchodzi?

Gość gość
Ale mi haker podskoczy, jak guzik mam na koncie z najniższej krajowej, niech się wali. Od wypłaty do wypłaty, a kartę mam. Będę po tą bidę z nędzą do bankomatu chodzić? Lepiej kartą albo telefonem

Gość gość
Ale q biedrze tr rzeczy to nawet smaku nie maja. Nie zaglebiam sie w skladniki ale c****jowy wyglad i smak od razu widac.

Gość gość
mięso smrodliwe raz leżało i w całej ladzie chłodniczej śmierdziało. Wolę Lidla jak już. Małe sklepy u nas wszystkie poznikały, do mięsnego jeżdżę do centrum miasta, albo na firmowym stoisku w markecie. Mają osobne Krakowski Kredens, Morliny i inne. To jest naprawdę problem, u nas w dzielnicy pełno sklepów z tanim alkoholem, a porządny piekarz, warzywniak albo mięsny to już historia

Gość gość
18:10 No ale facebooka masz, instagram i twittera?

Gość gość
nie mam fejsa, instagrama ani twittera. Nie jest mi to do niczego potrzebne

Taki system POS posiada Kolporter http://zamowterminal.pl/system-pos.html#C6 Konieczny do tego celu jest terminal płatniczy z obsługa płatności bezdotykowych. Płatność działa na tej samej zasadzie co kartą. Schody jednak zaczynają się, gdy chce zapłacić Blikiem. chociaż terminale są przystosowane, sprzedawcy nie umieją go obsługiwać!