Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zona w ciazy czy ona nie przesadza?

Polecane posty

Gość gość
A ja jako kobieta i matka 2 dzieci, rozumię cie autorze. Moim zdaniem przesadza, bo owszem można się źle czuć, ale jeśli jest już tak źle, że ona nic nie potrafi zrobić, to nich idzie do lekarza. Bo co innego jakby miała ciaże zagrożoną.

Gość gość
dziekuje bogu ze nie mam takiego meza.....moj sam mi mowil ze mam sie oszczedzac- tez staralismy sie dlugo o dziecko, dbal o mnie chuchał i dmuchał....az ucalowalam mojego meza po przeczytaniu tego tematu.....biedna dziewczyna...a jak urodzi to sie dopiero zacznie biadolenie hrabiego ....wspolczuje dziewczyno i zycze duzo wewnętrzenj mądrosci i cierpliwosci...wtopilas

Gość gość
przesadza,nie przesadza ale nikt nie siedzi w skórze tej kobiety.... potrzebuje odpoczynku i troskliwego partnera a nie trolla. Facet nie pisze jak kochający mąż,który pięć lat starał się o dziecko. Ludzie po takim czasie tracą nadzieję,myślą o in vitro itp. i dlatego coraz bardziej myślę że to provo jakiejś baby.

Gość gość
ludzie nie wierze, ja nikogo nie obrazilem. Zapytalem tylko czy na poczatku tak jest. Jesli chodzi o samochod to zawsze tak mylo ze kto szedl wczesniej jechal samochodem a wpracy mam duzokolezanek ktore sa w ciazy i chodza pieszo,dlaczego sie tak rzucilyscie na mnie,odciążam żonę ale nie wiedziałem ze bedzie tak ze wraca zpracy i lezy do rana, nawet talerzapo sobie nie umyje.

Gość gość
Autorze ja cię nie potępiam, ani nie wyzywam, nawet biore twoją stronę.

Gość gość
rzucily sie charpie na biedaka

Gość gość
a co zona winna, że jesteś debilem i nie wiesz,że ciąża się tak własnie objawia?

Gość gość
Pieresze tugodnie to najgorszy czas nie dosc ze spac sie chce jakbys nie spal pare dni to coagnie na wymioty bleee. Ale palant z ciebie tyle sie o dziecko staracie a ty taki leszcz wspolczuje malzonce.Zabierz jej auto ona niech z buta biega do roboty a za dwa lata wpadnij zalozyc temat pt ratunku moja zona mnie zdradza :D

Gość gość
eee...spoko, najwyżej poroni i tyle, jaki problem, za 5 lat może znowu dasz radę ją zapłodnic

Gość gość
Michy po swojej babie nie możesz umyć głąbie?

Gość gość
weźcie wytłumaczcie facetowi ze ciąża to przede wszystkim burza hormonalna jakiej nigdy wcześniej nie było skoro to pierwsza ciąża i kobieta na wszystko może reagować nienormalnie i nie tak jak dotychczas, facet pozbywa się tylko plemników i ma zasadniczo z głowy natomiast organizm kobiety przechodzi rewolucję po której nic już nie będzie tak jak poprzednio

Gość gość
Biedny facet, opisał normalnie temat, nie wyzywał nikogo, zapytał jak to jest? A objechali go bardziej jak damskiego boksera, albo meliniarza czy sadystę.

Gość gość
21:12 taaa..ciekwe czy chcialabys miec takiego męza ;-)tak czulego i troskliwego po 5 latach staran ;-p

Gość gość
A skąd wiecie czy z niej taka anielica?

Gość gość
Przewrazliwiona szmata i tyle! Jak zle sie czuje to niech siedzi w domu i weznie zwolnienie. Jak ja tak mdli to tymbardziej nie powinna prowadzic pojazdow mechanicznych. Jeszcze kogos zabije.

Gość gość
nie obrazaj mojej zony! nie pozwalaj sobei! ja tylko zapytalem, ktos zapytal czy nie jest anielica, jest jak kazda inna kobieta . Moge umyc talez ale jakosinne kobiety maja w domu dziecii sa jescze w ciazy