Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona 89

40 letni mezczyzna dochodzi w minute a po oralnym w 30 sekund ?!

Polecane posty

Gość Zdziwiona 89
gość dziś - Sama napisalas, ze wystarczy TYLKO pocalunek lub uszkodzona sluzowka?!

Gość Zdziwona 89
Sama napisalas, ze wystarczy TYLKO Pocalunek lub uskodzona sluzowka ?! :) '' popularne jest i przenosi sie wlasnie oprocz operacyjnej drogi przez krew b.czesto droga plciowa'' - wiec sadziesz,ze Cb to nie dotyczy? Mozliwe, ze jestes zgorzchniala feministka, lub moze brzydka kobieta z ktora nikt nie chce - to wtedy nie masz problemu, ze sie np. zarazisz, bo i tak nikt by Cie nie dotkal :) a moze jestes piekna kobieta, ale niestety bardzo naiwna, ktora mysli, ze zyje w szklanej kuli i takie rzeczy jej niedotycza. A moze jestes facete,?! wW takim razie tez Ci wspolczuje :) zarazic sie mozesz np. u dentysty. u kosmetyczki, w szpitalu itp itp.. Wiec uwazaj:) bo moze zostalo Ci tylko 20 lat zycia :). Po tresci Twojej wypowiedzi wnioskuje, ze dla Cb 2 tys. to chyba szczyt marzeni teraz siedzisz przy monitorku , na bezrobotnym, czytasz portale typu -pudelek- i wszytsko hejtujesz :) moze w zyciu Ci poprostu nie wyszlo i zal d**e sciska :) ktos mi kiedys powiedzial, ze lezacego sie juz nie kopie, bo i tak ma juz ciezkie zycie, wiec zycze Ci czlowieku powodzenia w zyciu i milego dnia dzisiaj :)

Gość gość
8:17 Nie boje sie bo mam 1go partnera.Nie bede ci sie tlumaczyc bo nie ja opisue tu swe zafascyniwanie przygodnym sexem. Jestes nie pierwszej mlodosci ale i nie stara wiec zacznij sie szanowac dziewczyno.Skoro ten spaekt dotyczacy twego ale i innych zdrowia ignorujesz to chyba nawolywac do twojego kregoslupa moralnego nie ma co ...bo nie istnieje?... To tylko takie moje male ostrzezenie,moze moj wpis uratuje ci zycie, moze przestaniesz BEZREFLEKSYJNIE grac w rosyjska ruletke. Ryzyko jest zawsze bo mozemy sie zakrztusic aspiryna i nawiazuje tu do twojego pytania czy sie nie boje. Minimalizuje ryzyko,mam kontrole, a przee wszystkim nie robie tego jakby co z moim przyzwoleniem i swiadomoscia odpowiadajac na wiadomy ,słaby argument ktory tu zaraz napiszesz " ze moj maz moze chodzic na d***** i tez mnie zarazi albo podobne pierdy". Nie wiem czy cos konstruktywnego wyłuszczysz z tego co napisałam. Obys zmadrzala I dodam- sex jest piekny ale nie w takim wydaniu o jakim piszesz!

Gość gość
jesteś zbyt seksowna dla niego dlatego tak szybko dochodzi

Gość Zdziwiona 89
gość dziś -Mowisz mi zebym zmadrzala, jednak mądrość to pojęcie względne .. myślisz, ze jestes mądra, bo masz tylko jednego partnera?! Hm.. interesująca koncepcja

Gość Zdziwiona 89
gosc dzis - c.d - jestem singlem i jakby nie bylo mam prawo sypiac z kim chce i kiedy chce i nie rozumiem co ma do tego kregoslup moralny skoro nikogo nie ranie, a to ze facet jest przy okazji bogaty to dla Ciebie jest juz anfolsem.. moze za duzo filmow sie naoogladalas?! albo sama kiedys trafilas na takiego ''alfonsa'' ?! :) Aaahhh.. to co moze byc konstruktywne z Twojej wypowiedzi, to jest to ze jestes taka swieta... ale chyba jebliwa.. bo niestety poziom Twoich wypowiedzi typu.. ''jestes szmata'' itp. i sposob w jaki piszesz pokazuja Twoje prostactwo.. Prostaczka.. ale przepraszam: Prostaczka taka z klasa, bo ma jednego partnera :) nie ma co.. klasa sama w sobie :D

Gość gość
Hahaha i ty spotykasz się dla seksu? Co masz z tego 30sek. Seksu? Gdzie tu sens?

Gość gość
Jakbyś zrobiła mi loda i doszedłbym w 30 sek to bym ci potwierdził ze wszytko z nim ok. Może jesteś tak dobra w te klocki. Tak... to trudno powiedzieć...

Gość gość
To oczywiste, że jeśli ktoś ma jednego partnera to jest mądry.

Gość gość
Mądrośc 21 wieku hahaha

Gość Marcin34
Z tego wątku widzę wielbicieli teorii spiskowych i dzieleniu ludzi na lepszych i gorszych ( taki seks vs seks w związku) Podziwiam autorkę, że tak celnie punktuje tutejsza głupotę.

Gość BeatryczeWAWA
Ja również nie widzę sensu w twoim postepowaniu. Jak można robić loda obcemu facetowi, nie darząc go uczuciem. Nawet prostytutka jest w lepszym położeniu niż ty. Ona ma z tego hajs ty nie. Mam sam dwie córki i one nie wyobrażają sobie uprawiać seks z facetem bezuczuciowo i jeszcze znacznie starszym od siebie. Wiele z nimi rozmawiam i liczę, że pozostaną kobietami a nie bezuczuciowymi zdzirami, lodziarami obciągającymi dla zabawy. Czy pochodzisz z rodziny dysfunkcyjnej, że nie masz za grosz moralności?! Wszystkie czerpiemy z seksu przyjemność, ale nie z facetem, który jest impotentem lub kończy w spodniach. Pamiętaj co powiedział Leszek Miller: Faceta poznaje się po tym jak kończy. A więc, znajdź sobie faceta na seks i do życia.

Gość Zdziwiona 89
BeatryczeWAWA - Wszystko zalezy od tego jak postrzegamy dana sytuacje, tak na poczatku zapytam Pania, czy we wszystkim sytuacjach postepuje Pani uczuciowo? Ale tak z reka na sercu.. czy moze nieraz zdarza sie Pani zrobic cos pod wplywem emocji? lub moze zobaczyc jaka moze byc reakcja na dana sytuacje.. biorac pod uwage cale Pani zycie... nie tylko czas terazniejszy..oczywiscie nie mam na mysli, ze musi byc to ta sama historia jak moja.. zmierzam do tego i chcialam podkreslic to po raz ktorys.. ze kazdy jest inny i ma zupelnie inny punkt widzenia.. np. dla Pani taka osoba, ktora robi rzeczy na ktore ma ochote bez wyrzadzania komus jakiej kolwiek krzywdy jest odrazu bezuczuciowa zdzira, ktora tylko o********moj punkt widzenia moze byc zupelnie odwotny w stosunku np. do Pani osoby.. zakladajac, ze jest Pani w zwiaku malzenskim, moge pomyslec, ze ma Pani strasznie c*****e i nudne zycie, za przeproszeniem z tym samym k*****m, ktory wiekszosc czasu siedzi i pierdzi w fotelu przy telewizorze, popijajac browarek przy meczyku. i teraz Pani pyta mnie jak moge obciagac obcemu facetowi ? a mnie odrazu przychodzi na mysl, jak moze Pani tolerowac w domu takego starego piernika, ktoremu nawet nieraz wykapac sie nie chce.. wiec nieraz punkt widzenia zalezy od punktu ''siedzenia'' .. prosze mi teraz odpowiedziec ktora z nas dwoch ma bardziej c*****o? ja czy Pani? oczywiscie Pani odp. ze ja, ja odp. ze Pani i to jest ta rozbierznosc w rozumieniu danego problemu lub sytuacji, gdy dwie osoby mysla zupelnie inaczej i kazda z osob ocenia druga wedlug swoich przekonan lub kryteriow. Napisala Pani tez, ze prostytutka jest w lepszej sytuacji niz ja, bo chociaz ma z tego kase.. ciekawa koncepcja, moze nawet troche dziwna, bo skad moze Pani wiedziec jak sie czuje prostytutka? moze z wlasnego doswiadczenia?! jestem osoba niezalezna finansowo i akurat pieniadze wrazenia na mnie nierobia. Od najwczesniejszych lat pracuje ciezko, zeby dojsc do tego gdzie jestem teraz i naprawde nienarzekam na to zeby mi cokolwiek brakowalo.Na koniec chcialam tylko dodac, ze pochodze z normalnej rodziny. ostatni temat jaki warto byloby poruszyc to moralnosc.. to tylko pojecie danego swiatopogladu, czyli tak na prosty rozum .. ile ludzi tyle pojec moralnosci.

Gość wniosek z tytułu
Tytuł to kolejny dowód, że seks oralny to wyraźnie większe podniecenie i rozkosz dla faceta. Są inne opinie, ale nawet pogląd, że ziemia jest płaska ma także zwolenników.

Gość 40latek przy kawie
Nie masz ani seksu ani pieniędzy z tych spotkań. Dlaczego to kontynuujesz? Bezsensowne i głupie. Facet wysyła tobie sms, że loda ze spuszczeniem kilku sekundach musicie kontynuować. Przecież to brak szacunku dla ciebie, on traktuje cię jak szmatę. Powinien zadowolić kobietę minetą, żeby aż tryskały z ciebie soki. Zamiast się leczyć z tej przypadłości to znalazł ciebie i robi sobie jeszcze jaja z tej sytuacji. Żałosne iż pozwalasz na to. Jak to chcesz to dalej ciągnąć to facet niech ci sowicie płaci. Mnie raz zdarzył się przedwczesny wytrysk i umiałem partnerkę za to przeprosić. Czy wszyscy mężczyźni tak reagują na loda w twoim wykonaniu? ☺Jak ty je robisz? Mnie trudno doprowadzić do orgazmu podczas oralnych pieszczot, a robi to czasem atrakcyjna, młodsza od ciebie i robiła ex małżonka. Dodam, że prowadzę firmę i ciężko i w stresie pracuję nawet w weekendu.

Gość gość
Masz rację...Mężczyzna powinien umieć przeprosić.... Kiedyś mojemu partnerowi zdarzyło się ze po paru pchnieciach było po zabawie....Ale tak przyłożył się do minetki ze uważam to zbliżenie za jedno z bardziej udanych!

Daj sobie spokój z tym facetem, po części zgadzam się z Beatryczewawa. Zauroczyła cie jego fortuna i może dojrzałość. Facet jest kiepskim kochankiem i jeszcze śle sms, po których normalna kobieta powinna zakończyć znajomość a co dopiero seks-partnerstwo. On traktuje cie jako żywe mięso do robienia seksu, obciagania, a może i k...wę. Zdziwiona obyś nie została dziwką w kręgu swoich znajomych. Lata mijają i lepiej zacznij rozglądać sie za stałym partnerem, kandydatem na męża. On na pewno spełni się jako dobry kochanek a przy okazji bedzie dobrym dla ciebie przyjacielem. Powodzenia.

Gość gość
on ma najprawdopodobniej ciężką genetycznie uwarunkowaną postać przedwczesnego wytrysku związanego najprawdopodobniej z uszkodzeniem genu transportera serotoniny nazywanego 5-HTTLPR. Dlatego schorzenie jest niezależne od wieku i będzie je miał do końca życia. Można łagodzić je poprzez stosowanie leków zwiększających stężenie serotoniny (z grupy SSRI), stosować preparaty znieczulające na penisa (chyba najlepsza skuteczność), w tej grupie próbuje się też różne metody łącznie z zastosowaniem neurolizy czyli częściowego uszkodzenia nerwów w penisie albo augmentacji czyli wstrzykiwanie do żołędzi kwasu hialuronowego, co osłabia przewodzenie bodźców. Ale najlepiej w takiej sytuacji znaleźć taką partnerkę, której to nie przeszkadza i która potrafi zadowolić się orgazmem uzyskiwanym za pomocą pieszczot, ponieważ nigdy do końca nie uzyska się idealnej poprawy. Niedobór serotoniny związany z uszkodzeniem genu transportera serotoniny 5-HTTLPR powoduje też inne objawy przede wszystkim podatność na depresję, nerwicę i stress. Dlatego w zasadzie najlepszym rozwiązaniem dla takiego faceta jest posiadanie stałej, kochającej go (być może za wiele innych zalet) partnerka, która będzie dla niego wsparciem i będzie lubiła delikatną i zarazem fantazyjną erotykę w której sam stosunek dopochwowy nie musi mieć najważniejszego znaczenia (takie kobiety są). Jeśli czujesz do twojego partnera to doradź mu to albo pokaż ten wpis. Przygodne kontakty seksualne zawsze mu nie będą wychodzić. Owszem może się umawiać z prostytutkami ale to też nie jest wyjście https://pl.wikipedia.org/wiki/5-HTTLPR

Gość lekko zdziwiony
Sexshopów do niczego nigdy nie potrzebowałem, ale ponieważ jestem wszystkiego ciekaw, to już chyba przed dwudziestu paru lat poszedłem zobaczyć co tam oferują. Jak czegoś nie rozumiałem to przepytywałem sprzedawczynię. No i już wtedy stwierdziłem, że do podstawowych artykułów, jak kondony, lubrykanty i gumowe genitalia należą też maści do smarowania czubka prącia, aby osłabić jego wrażliwość. Posmarowałem sobie z ciekawości obficie i mogłem sobie walić nim jak kijem do szczotki, a o orgazmie nie było mowy. Wtedy to była dla mnie ciekawostka, ale teraz czytam ze zdumieniem, że takiego towaru obecnie nie ma, czy co? Bo skąd inaczej przedstawione tu "problemy"?

Gość gość
Gdyby facet nie był tym jak go opisałaś czyli prawie ideał faceta to pewnie po jednym razie bys sobie już nie zawracała nim głowy, ale że facet oprócz tego że szybko dochodzi jest ideałem to spotykasz się dalej z nim w nadziei, że znajdziesz rozwiązanie jego problemu. Niestety ale tak już ma i gdyby mógł temu poradzić to by to zrobił. Może to kara za rozwiązłość. Może ty się w n nim zakochasz albo już się zakochałaś, tak czy inaczej jesteś rozpustnicą i poniesiesz tego konsekwencje.

Gość gość
raczej geny a nie kara za rozwiązłość. Może nie znalazł stałej partnerki bo żadna tego nie zaakceptowała stąd jego rozwiązłość? Z tego co widać ma cechy charakteru i zasobność portfela, które częściowo kompensują te problemy. Może gdyby miał kobietę, która potrafiłaby to zaakceptować to byłby jej wierny

Gość gość
"gość 2017.03.09 ale beznadziejna sytuacja! ZAl mi ciebie autoirko. Spotykasz się z impotentem , nie masz z tego zadnej satysfakcji , niemloda już jesteś i na dodatek dajesz d**y staruchowi pechowiec.gif jak bylam wtwoim wikeu to już spotykałam ze swoim mezem i seksilismy się az się dom trzasl i trwalo to dluzej niż kilka sekund. Pytasz dlaczego ten facet tak ma... mnie się wydaje , ze ma problemy z sexem i pwoienien się leczyc . Parusekundowy stosunek u 40-latka to nie jest norma , uwierz." seksiliscie sie az dom sie trzasł - od razu zazdrosc mnie zżera - też mam ciagle ochotę na trzęsienie ziemią żeby mury pękały- a moja zona śpi w najlepsze i albo okres, albo zmęczona, albo przeziebiona, ja p********** jakie głupie są te wymówki - żal - nie żeńcie się nigdy

Gość gość
wtedy star**** do domu opieki a ty hulaj jeszcze póki mozesz