Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łooooo ja jak te PiSdeusze się teraz gniewają na świat buahahahaha

Polecane posty

Gość gość

Tak, tak kto kopie doi wieprze sam w nie wpada.. pozdrawiam Szyszkę któremu stawiali polowanie na bazanta a on stawial ustawe pod biznes :).. Udowodnione, potwierdzone i prawdziwe nie pomówienia.. jareczku nie dąsaj się.. kompromitujesz Siebie i swoich wyborców buahahahahahahahaahhahaha.

Gość gość
kto kopie dołki 😴] **

Gość gość
morda kundlu i do budy! :D 🖐️

Gość gość
Wstyd mi za to co sie dzieje . Wstyd mi za Rz.

Gość gość
Trzeba zapamiętać dzisiejszy dzień, bo to początek końca pisuarów w Polsce. Nawet smród po was nie pozostanie.

Gość gość
Gdyby nie czepili sie szkoły, macic i wycinki drzew to może by głosy patoli 500plus wystarczyły na drugą kadencję, niestety ciemny lud krzyczy: więcej i więcej :D ja tam jestem załamana tylko tym, że Polak Polakowi zgotował ten los :P

Gość gość
Niedorozwoje cymbałami jesteście, wiecie co będzie jak teraz wystawią międzynarodowy list gończy za kundlem, jak to się szwabom odbije, na jakich gnoi wyjdą :classic_cool: Jeszcze europa będzie pielgrzymkować do Polski na kolanach :-D No a wasze miejsce w więzieniach, za złodziejstwo, malwersacje i korupcje, praktycznie codziennie zatrzymują debili myślacych że żyją w bajce, że kundel ich obroni ;-) Jeszcze trochę a zegarek będzie trzaskał lody w ukraińskim kryminale :-D

Gość gość
bredzisz

Gość gość
23.22 idealnie ujęte. W punkt.

Gość gość
PiSdolindo szczym ryj szmulu pospolity 😴 Ciebie bawi ten cyrk korzystasz frajerze a Pis upokarza i habi nawet wlasne człowieczenstwo.. :D:D Bozia im nie daruje :):) w sumie przestało to być zabawne tłumy ułomnych prostaków fanatycznych PiSd wrzeszczy.. :D.. Dziecinada.. nie podpisze, nie podpisze .. biedna beatka :D:D:D... pyski krzywe jak dupa srajacego pota w zroźną noc :-/

Gość gość
Przeminie PiS jak zły sen, a Tusk wróci do Polski i będzie Prezydentem wszystkich polaków, nawet niepełnosprawnych umysłowo pisiorów.

Gość gość
Wróci do pierdla, młody nie jest to tam skończy swój nędzny żywot TW Oskara a was czeka to samo niedorozwoje :classic_cool:

Gość gość
Frajerem to trzeba być żeby bronić i chwalić tego niedorozwoja, być jeszcze większym niedorozwojem :classic_cool:

Gość gość
Ta do pierdla a za co? :D:D:D:D:D:D ale ci ten stary kawaler mózg wyprał , pewnie z nim sypiasz :D:D:D:D:D

Gość gość
łeeeeee nie podpisze,,, łeeeeeeeee nie podpiszeeeeeee łeeeee do domu lece pierwszym tupolewem LEEEEEEEEEEE buAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA kwik, kwik, kwiek

Tusk to polityk na prawdziwie światowym poziomie. Modlę się o jego powrót do polskiej polityki. Tego nam trzeba.

Gość gość
Dziś właśnie wszyscy mogli się przekonać ile Polska znaczy od momentu przejęcia władzy przez PiS, nawet sojusznicy Kaczora jak Czechy czy Węgry pokazały dziś że prawo i sprawiedliwość mają głęboko w dupie, bo przywódcy tych krajów wolą dbać o swój naród zamiast toczyć wojenki z każdym wyznając zasadę kto nie jest z nami, jest przeciwko nam. PiS kompromituje wizerunek Polski na świecie i latami będziemy odbudowywać zaufanie innych narodów, a wszystko przez mściwych, zakompleksionych idiotów sterowanych przez jednego karzełka.

Gość gość
nie znasz się na polityce, nie wypowiadaj się

Gość gość
Ile w was jadu i nienawiści żałosne.Pis nie wszystkie założenia ma dobre wiadomo,ale chce coś zrobić coś tego kraju w odróżnieniu od Po,które pozostawiło po sobie tylko długi,a prezydent trzymał żyrandol i dawał rady by wyjechać z kraju i wziąć kredyt jeśli chce się mieszkanie kupić.Myślcie swoją głową a nie powtarzaniem głupot po innych.

Gość gość
Płaca minimalna wzrosła,dali 500+, które może i do końca nie wyszło,bo wiele kobiet przestało pracować,ale starają się pomagać obywatelom.

01:36 - Co ty bierzesz? PiS właśnie rozpiep*zyło nam gospodarkę na całego, reformy są robione TYLKO I WYŁĄCZNIE żeby zrobić na złość PO i nie mają praktycznie żadnego logicznego uzasadnienia, tyle afer to nie było dawno co w ostatnim czasie, skłócili nas z Unią Europejską i sąsiadami, zniszczyli kompletnie polską dyplomację. Jak oni mogą chcieć cokolwiek robić dla Polaków? Nie rozśmieszaj mnie.

Gość gość
I co najważniejsze uchodźców nie wpuszczają.Gdyby nie ten rząd już byłyby ataki jak w Niemczech, Francji.

01:39 - XD Ok, a ile zabrali? I nie, nic nie "dają". Zabierają od normalnych ludzi żeby przekazać innym i kupić głosy. Tak naprawdę to więcej zabiorą niż "dadzą". A tak poza tym to 500+ to jakaś tragedia, z jakiej paki miałabym utrzymywać czyjeś gó. wniaki? Nie dość, że kasę muszę oddać to jeszcze nic do mnie z tego nie wróci. Pomyśl trochę.

01:42 - Tak, bo 1000 uchodźców dałoby radę zrobić burdel w 38 milionowym kraju. Brawo! Łykaj dalej tę papkę jak pelikan.

Gość gość
To jest nagonka mediów.Porzadziliby parę kadencji i widać by było rezultaty.I to ty coś bierzesz wierząc temu co wypisują media i jak ośmieszaja pis i Kaczyńskiego.

Gość gość
tyle afer nie było w ostatnim czasie :D dobre, jakich afer? bo ja pamiętam jak Grzesio Schetyna skakał ze stołka na stołek co go Tusk na pysk zrzucał po aferze, a gnida się pchał, kopaczówna wyniosła bydlaka do MSZ gdzie do dziś baran nie wie, że w dyplomacji liczą się gesty a nie słowa bo inne barany z innych mzetów nie zakumaja po obcemu :D to se wstawił biały uśmiech jak mu kazali, ale poco do dziś dnia nie wie hahaha

01:46 - W przeciwieństwie do ciebie polityką zajmuję się na co dzień, jestem oczytana i zaznajomiona z polityką i historią bardziej niż jakieś 90-95% społeczeństwa więc mi tutaj nie wyjeżdżaj z takim tekstem. Chcesz się czegoś mądrego dowiedzieć to idź na przykład na jakiś uniwersytet na wydział politologii czy stosunków międzynarodowych, dorwij losowego wykładowcę czy ćwiczeniowca. Jeśli sądzisz, że znajdziesz osobę gruntownie wykształconą w danym temacie popierającą rządy PiS-u to się grubo mylisz.