Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy W Ciąży I Po Porodzie..pytanie!

Polecane posty

Gość gość

Kochane powiedzcie mi jak to jest naprawde z włosami w ciazy i po porodzie ? Jedni twierdza ze nadmiernie wypadaja po porodzie, a inni ze wypadaja tylko te które nie wypadły w ciazy (a powinny) i że w rezultacie po wypadnieciu jest ich tyle samo co przed ciążą??

Gość gość
Większość kobiet ma w ciąży piękne i gęstsze włosy, bo mało ich wypada. Niestety nic w przyrodzie nie ginie i po porodzie włosy wypadają. Wypadają, u większosci kobiet, te które nie wypadły w ciąży. Ale, że wypadaja hurtem większość ma wrażenie że wypadają wszystkie.

Gość gość
czyli wypadaja tylko te z "nadwyżki" ?

Gość gość
czy któraś z mam mogłaby siejeszcze podzielic swoja opinia?

Gość gość
U mnie w obydwu ciążach jeżeli chodzi o wlosy to niewiele sie zmienilo, natomiast po porodzie masakra :/ wypadaly garściami, mialam praktycznie łyse placki na glowie :( po kilku miesiacach zaczely odrastac, po jakichs dwoch latach od porodu dlugosc wszystkich wlosow sie mniej wiecej wyrownala (mam dlugie wlosy).

Gość gość
Boze bo ja sie tak boje, mam od urodzenia strasznie rzadkie wlosy z przeswitami malymi i boje sie ze jak zaczna mi po porodzie wypadac to bede lysa, autentycznie lysa bo juz teraz mam miernote na glowie... jestem zalamana

Gość gość
up