Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

między nami

Polecane posty

Gość gość
Witaj kotku od szefowej to ty raczej nie bierz bo wiesz jak jest lepiej na zimne dmuchać dzisiaj byłam w twojej miejscowości myślałam że może na siebie wpadniemy ale nie pisane nam było buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Widzę że kotuś już zasnął no ja też zmykam bo jestem padnieta kolorowych snów kotku buziaczki na dobranoc do jutra

Gość gość
Słonko ja jeszze nieśpię, tylko miałem trochę zajęć, a w dodatku z szefową prowadzilem poważną rozmowę. Znalazła sobie wygodne miejsce obok mnie i tak sobie lubi czytać to co ja czytam. Chwytają ją pewnie nudv. Woli mnie pogderać zamiast prowadzić poważne gadki na fejsie. Np. Której znajomej wnusia jest najbardziej de-best.

Gość gość
Witaj kotku buziaczki na dzień dobry a co to twoja szefowa niema swojego internetu że w twój zagląda ??? Ja to mam spokój nikt nie patrzy w co ja wchodzę pomimo że mamcia siedzi mi pod ręką ostatnio oglądała skarby 3 Rzeszy to już jej nie oderwiesz od telewizora taka w to zaopatrzona jakie plany na dzisiaj ?? Kiedy idziesz kija moczyć? Bo jeszcze chyba nie byłeś

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Buziaczki gorące na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę. Od wczoraj mam w domu nieletnich terqorystów i ich ochroniarzy więc niebardzo mam czas tu zaglądać

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki terroryści hehe nie zazdroszczę Ci kotuś jeśli nie możesz tu zaglądać ja to rozumiem wejdziesz tu kiedy będziesz mógł

Gość gość
Ja juz po kupie buziaczki kochanie

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Jak tam twoi terroryści ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Słonko nie mogę tu zaglądać szefowa mnie pilnuje , myślę że jesteś na tyle rozsądna , że zrozumiesz to . Przepraszam jeśli cię to zabolało , lepiej będzie jak zapomnisz o mnie i o tym co nas łączyło , ja też postaram się o tobie zapomnieć chodz nie będzie lekko . Ale uwierz mi tak będzie lepiej i dla mnie i dla ciebie dowidzenia słonko na zawsze twój kotek

Gość gość
Gorące buziaczki słonko na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę znowu jakaś łajz się podszywa. Widać nudzi mu się

Gość gość
Witaj kotku rano nie wchodziły mi wpisy co tam u ciebie słychać ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Z tymi wpisami to ta cafe zchodzi na psy już dawno. Mnie też się to zdarza słonko. Masz jakieś wieści od kociaka? Bo coś na ten temat mi się śniło.

Gość gość
Nie kotku nic nie wiem jutro dopiero będzie no wiesz co to może zadzwoni i powie co i jak myślę że dobrze Ci się śniło buziaczki kotku

Gość gość
Myślałem że powiesz że wiesz więcej coś na ten temat skoro mi się śniło słonko, a tu nic. Wiem co czujesz w tym temacie. Mnie też to spokoju niedaje. Sporo czasu to trwa.

Gość gość
No sporo ale może kociak doceni to wszystko a co tam u ciebie kotku jak tam twoi terroryści ??

Gość gość
Kotek zmykam spać dzisiejszy dzień dał mi w kość miłego wieczoru i spokojnej nocki a tak na marginesie to dzisiaj też mi się śniłeś nawet byłeś u mnie w domu buziaczki na dobranoc

Gość gość
No właśnie. I nie się sniło że byłem u ciebie. Na kawie. Tylko z szefową. Twoja mamcia pokazywała jej ciągnik, a my przy kawie byliśmy wakimś ganku

Gość gość
Witaj kotku w ten zimny poranek buziaczki na dzień dobry haha ten ciągnik to nie szefowa oglądała tylko ty z mamcią go naprawiałeś zobacz jakie podobne sny mieliśmy

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Kociak dzisiaj dzwonił miał dzisiaj jedną ale na tym nie koniec ma być parę ostatnia to początek czerwca i to będzie ostateczna kotuś zapomniałam Ci napisać w sobotę kociak twój był na jakiejś imprezie ?? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Ha ha. Rzeczywiście z tymi snami to coś jest. Czy kociak był na jakiejś imprze? Chyba nie. Podobno był w domu bo w pietek wyszedł ze szpitala.

Gość gość
Bo z sobotę w nocy miałam 10 połączeń nie znam nr dzisiaj oddzwoniłam odezwał się młody chłopak z twojej miejscowości i powiedział że to kolega dzwonił z jego telefonu obrazu pomyślałam o kociaku bo wtedy jak wziął twój telefon to pomyślałam że może gdzie nr spisał

Gość gość
Nie słonko. Ja twój nr mam w głowie, a donią do mnie różne numery. Ja też dzwonię. Musiałby dzwonić po wszystkich numerach

Gość gość
Może i tak ale tak się zastanawiałam że akurat z twojej miejscowości kurcze jak zimno na podwórku na noc nadają przymrozki muszę wszystko nagrywać dobrze że jeszcze kwiatów nie flancowałam w doniczki bo bym się z nimi bujała a co rok mam po 70 fonic ale po niedzieli myślę że się ociepli pomidory w doniczkach zaraz zakwitnią bo do foliaka jeszcze nie sadzilismy bo strach

Gość gość
Kotek na tvp4 leci ciekawy film

Gość gość
Słonko. Rano tu będę. Oko mi leci że rady nie daję. Milej i spokojnej nocki ci życzę. Buziaczki gorące ślę

Gość gość
To samo kotuś miałam Ci pisać buziaczki na dobranoc kolorowych snów kotku i spokojnej nocki do jutra kotku

Gość gość
Witaj kotku w ten zimny poranek buziaczki na dzień dobry

Gość gość
http://firebid.eu - zapraszamy do najtańszego sklepu online jaki powstał! Bierz udział w aukcjach i wygrywaj sprzęt RTV/AGD bez ustalonej ceny minimalnej!

Gość gość
Wzajemnie słonko ślę gorące buziaczki i miłego dzionka życzę. Wczoraj to w locie zasnąłem