Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Małgo

Para szuka Pana (lub Panów)

Polecane posty

Gość gość Małgo

Hej. Mam na imię Gosia Razem ze swoim kochankiem poszukujemy biseksualnego faceta, a najlepiej dwóch, do wspólnych figli. Nie sponsorujemy i nie oczekujemy sponsoringu, tylko fajnej zabawy. Kogo szukamy? Fajnego, przystojnego i co najważniejsze dyskretnego, ze sporym sprzętem między nogami :-) wiek: tak od 20 do 30 Co o nas? ja 44-latka, bardzo zadbana, wydepilowana, szczupła i ostro napalona, mój partner 25 lat, przystojny, wydepilowany tam gdzie trzeba, ze sporą armatką. Oboj***ardzo zboczeni :-) Oczekujemy 100% dyskrecji, bo obydwoje jesteśmy w związkach, ja mężatka a on zaręczony. kontakt: malgoska.goska@o2.pl Warszawa i okolice

Gość gość
Jest to piękne być od czasu do czasu mocno zerżnieta przy swoim chłopaku staje się niesamowicie czuły i się mizdrzy cały czas by chciał się kochać tak się mocno na pala po takim seksie. Czasami dwóch lub trzech kolegów i chłopak kochają mnie do upadłego.

Gość gość
Moze sie umowimy mam 38l k***s 24cm

Gość gość
taaaaaaaaaaaaaaaaa :D 24 cm chyba mierzone od 0dbytu :D 🖐️

Gość gość
oj chętnie bym odpisał na to ogłoszenie, ale ja już nie łapie się w kategoriach wiekowych, a tu widzą że "mamuśka" ma ochotkę na młodych fiutów do rżnięcia, po drugie jestem hetero a nie bi, a jak rozumiem to warunek bi jest po to aby facet z facetem też się trochę pobawił, a tu ja niestety odpadam.

Gość gość
czy temat jest aktualny pozdrawiam

Gość gość
Artur 21cm,bi zadbany gotów na spotkanie.vaginstyl34@onet.pl