Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz probowal mnie upokarzac mowiac ze od jutra szuka sobie nowej, fajniejszej

Polecane posty

Gość gość
14:52 podaj nr konta, przeleje ci srodki na slownik ortograficzny :D, bo nie znasz sie na tym jak sie pisze. Az oczy krwawia :D "lzesz" a nie "lrzesz". Skoro nawet tego nie wiesz, to skad mozesz wiedziec czym jest IP. Przeceiz jestes betonem...

Gość gość
betoniara zasmarkana. Ma kase, ale niestety rozumu za to nie kupi. Nie umie pisac, w glowie ma sieke, pewnie tez wyglada paskudnie i ma conajmniej 5 kg nadwagi, baleron y****y :D

Gość gość
Przynajmniej nie łże jak ty mniernoto umysłowa. Odejdź już bo śmierdzisz kłamstwem i taka właśnie jesteś wiarygodna.

Gość gość
Sram na twoje ajpi poczuj to

Gość gość
14:57 skoncz juz pisac sama ze soba, bo to objaw schizofrenii :D Zryj swoje odchody :D

Gość podwojna matka
Serio bierzesz na serio takie gadanie męża? Ja też czasami słyszę od męża takie teksty w kłótni, wtedy mu odpowiadam to co Pani wyżej napisała: "no ciekawe gdzie znajdziesz fajniejszą. Proszę bardzo, idź szukaj, żebyś się nie zdziwił. Daj znać jak jakąś znajdziesz, chętnie poznam" I po kłótni.

Gość gość
Ty nie masz niskiej samooceny, ty po prostu jesteś życiowym nieudacznikiem :) Zrobiła sobie bachora na wynajętym mieszkaniu, za które płaci mężuś hahahaha Może faktycznie niech sobie lepszą znajdzie a nie taką pistowatą niedorajde :D

Gość gość
"Ciekawe gdzie sobie znajdziesz lepszą ode mnie, ja jestem najfajniejsza" ahahah!!! Stawiam, że każda jest lepsza od ciebie, krowo, tylko żadna normalna nie weźmie takiego śmieciowatego typa jakim jest twój mąż, który myśli, że może wybierać, a pewnie jest opasłym Januszem z bebzonem i piwiskiem w ręku, któremu kapcie w mordzie przynosisz :D :D Zwała z was, baby bez honoru.

Gość gość
Kobiety, takie delikatne, wrażliwe, elokwentne, empatyczne, prawdziwe damy. Gdzie? Na kafeterii oczywiście! Jedna chce się wygadać a pozostałe pocieszą, doradzą, podniosą na duchu, jak w tym wątku. Prawdziwe kobiety.

Gość gość
15:09 - a wśród nich ty, najrówniejsza z równych, która używasz określeń: pesda, ye.bye. Nie pytaj skàd wiem. Wiem.

Gość gość
O pardon, nie ye.bye, tylko y******, napisałaś. I te pozostałe epitety z ostatnich wpisów. Damo :O

Gość gość
15:08 skąd ty możesz wiedzieć jak wygląda mój mąż i ze wszystkie są fajniejsze ode mnie skoro mnie nigdy na oczy nie widzialas. Jestes zgorzkniala wiedźma. Dam ci radę: NIE WCHODŹ JUŻ WIĘCEJ NA KAFETERIE

Gość gość
Czyta co i jak piszesz od dwóch stron. Jesteś przegrywem, groszem nie śmierdzisz, gołodupcem a na słowa prawdy ciśniesz pesdami i y****iem.

Gość gość
15:41 Bozze, skad sie biora takie przegrywy i psychiki jak ty? Ciebie chyba nie sieja, sama sie urodzilas...niestety

Gość gość
I znowu ujadasz. Sama o sobie to napisałaś, czego sie ciskasz znowu ?

Gość gość
Cały czas gadasz sama ze soba, jesteś chora autorko. A przy tym wulgarna do bólu.

Gość gość
15:46 A ty siedzisz na tym watku od jakichs dwoch godzin, glowna aktywnosc to cisniecie po autorce i bluzganie. To jest objaw choroby, wiec niczym sie nie roznisz od tych co tu siedza i pisza p*****ly. A nawet jestes duzo bardziej swirnieta, i to nie w pozytywnym sensie...

Gość gość
I znowu przemawia pod kimś innym. No komedia :D

Gość gość
Wulgarna do bolu? Yyyy...ktos tu chyba zapomnial poczytac swoich wypowiedzi. Nie trzeba rzucac slowami na k, ch, zeby b byc wulgarna. Cisniecie ludziom od miernot, golodooopcow etc. to tez wulgaryzmy. Prowokujesz wpisujace w tym mnie. mam do ciebie pytanie (zapewne jednak nie odpowiesz bo za cienka jestes ;) ) dlaczego znajdujesz chorobliwa przyjemnosc i satysfakcje w gnebieniu mnie, mowieniu mi jakim jestem zerem? Jak to pomoze mi w obecnej sytuacji i z ktorej strony ma mnie to zmobilizowac, podniesc na duchu, a moze zgnoic? jesli to drugie to dlaczego bawi cie gnojenie mnie, jestes szczesliwa kiedy ja to czytam i sie gorzej czuje niz przed. Odpowiedz.

Gość gość
I dlaczego to jest takie przyjemne wbijac komus szpile, nawet jesli on sie nie przejmuje to po co to robic? Ot dla sportu? ty nie masz innych rozrywek jak jechanie ludziom od najgorszych? W czym ci to pomaga, lepiej sie wtedy czujesz, barziej smakuje ci obiad? a moze ty po prostu jestes zgorzkniala bo tobie nikt nic niemilego w zwiazku nigdy nie powiedzial, bo nawet w zadnym zwiazku nie bylas> jakbys byla tobys wiedziala co czuje kochajaca osoba ktora jest gnojona przez partnera w klotni i jak wyglada proces "odkochiwania sie"

Gość gość
A ty odpowiedz dlaczego ciagle kłamiesz ? Kłamiesz jak wściekła. I cały czas gadasz sama ze soba, przecież to się leczy ! A przy tym jesteś potwornie wulgarna, to wręcz szokujace. Nie wstyd ci ? Masz dziecko, jego też uczysz takich słów jak np. pesda i y****ie ? Chora jesteś i to nie dziwne, że maż już szuka innej.

Gość gość
Teraz zrób z siebie taaaaka sierotkę, jak to ci strasznie przykro bo proces odkochiwania taki bolesny :( A szczekać od paru godzin jak lambadziara pierwszej ligi, to jakoś nie bolało i nie było przykro :(

Gość gość
Idźcie już do garów z tą swoją kulturą!

Gość gość
Teraz jeszcze sama siebie wygania :D

Gość gość
15:57 Nie odpowiada sie pytaniem na pytanie. Poza tym, nie wiem dlaczego, ale ciagle mylisz mnie z jakas inna osoba ktora sie tu wypowiada/wypowiadala... Czekam na twoja odpowiedz. A ja odpowiadam: Nie, nie klamie, nie ja pisalam teksty typu "y****ie" czy jak to tam nazywasz...

Gość gość
No oczywiście :D

Gość gość
Ja prdl. Jak tu milo. Az chce sie czytac...

Gość gość
16:01 MASAKRA DZIEWCZYNO IDZ SIE LECZYC :D Nie dosc ze zarzucasz mi pisanie sama ze soba, to mylisz mnie z jakas kafeterianka ktora wtracila tu swoje zdanie, do tego sama notorycznie piszesz sama ze soba, piszesz post za postem choc jeszcze nikt nie zdazyl ci odpisac, robisz to z predkoscia wystrzalu Panzerfausta i jeszcze masz tupet by mi zarzucac, ze to ja jestem chora:D Nie no, taka swirnieta baba to tylko na kafe. I poprawka - nie ja "ujadalam" pierwsza, moje"obelgi" to byla delikatna odpowiedz i tak, na to co ty pisalas. jechalas mi od golodoopcow etc., pytam po raz ostatni jaki cel mialo obrazanie mnie? Jestes chora, zaczynasz siac zamet, ponizasz kogos i wyzywasz, a potem sie dziwisz ze ktos mowi do ciebie tym samym jezykiem, wszak innego nie rozumiesz. koncze bo z psychiczna szkoda gadac.

Gość gość
Nikogo tu nie wyzywam, projektujesz na innych swoje chamstwo i psychiczne niedomagania, żal mi ciebie :O

Gość gość
Oczywiście znów nie na temat. Tylko rzucanie gó***m... czysta kafeteria. Kończę czytać to forum :-|