Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest ze ci uczniowie co w szkole byli sredniakami, porobili takie kariery

Polecane posty

Gość gość
Może nie wierzyć, nie mam na to wpływu. Mój kolega z grupy radiolog inwazyjny ma kontrakt 30 000, dyżury 10 000, plus opisy zdjęć ( za każde pieniądze) plus prywatna działalność i ma myślę 50 000 jak nic. Ale dalej wierzcie, że lekarze mają 2000.

Gość gość
Nie porównuj lekarzy do kosmetyczki, bo się ośmieszasz. Na kosmetologie idą najglupsze paniusie

Gość gość
Nie. Elita to ludzie o najwiekszych dochodach lub najlepsi w swoich zawodach. Dlatego do elity moze trafic programista jak i wlasciciel siec****ekarni. Poza tym zejdzmy troche na ziemie i porownajmy dochody czy pozycje spoleczna pana lekarza z przychodni rejonowej i wlasciciela miejscowej fabryczki. Widzisz jakas drastyczna różnicę, zapewne kierownik przychodni bedzie szukal sponsora na remont u wlasciciela tej fabryczki. A to pani ktora wyjezdza do Kanady. A w Polace sie nie udało? Tam zawsze bedziesz.emigrantem z 3 swiata.

Gość gość
moja droga to co radiolog zarobi a koszta jakie ida na wyposazenie gabinetu, oplaty materialy sa ogromne. To, ze radiolog bierze 200 zl na usg to nie znaczy, ze 200 trafi do jego kieszeni. Jelsi jest to 70 zl to jest swietnie. ale zeby to wiedziec to trzeba bylo gdzies pracowac i miec podstawy ekonomii i plac.

Gość gość
16:56 Ty się osmieszasz pisząc takie brednie. Wiesz co to znaczy mieć pasję, realizować ja całe życie i jeszcze mieć z tego z******te pieniądze. Chyba nie. Bo pewnie jesteś korpo szczurem i robisz niebywałą karierę haha Kosmetologia jest dla głupich, psychologia jest dla głupich, couching jest dla głupich, zarządzanie jest dla głupich. Mądry to może być tylko informatyk albo lekarz. Ale jesteście porabane :D

Gość gość
Przepraszam ze wtraca ale COUCHING jest tylko i wylacznie dla glupich, przepraszam ale to nie tylko moja opinia. Powszechne zdanie na temat tych ludzi. Zarabiaja pieniadze na gloszeniu bzdurnych haselek, przekazywaniu rzeczy, ktore kazdy glupi wie.

Gość gość
Dlatego nie warto bylo się uczyć. Nie wiem czemu rodzice mi robili awantury o niezbyt dobre stopnie, skoro w przyszłości karierę zrobi nie ten co się dobrze uczył, czytał wszystkie lektury, ale ten co ma ustawionych rodziców albo po prostu szczęście.

Gość gość
I glupsi od couchow sa juz tylko ci, ktorzy dobrowolnie korzystaja z ich uslug I JESZCZE ZA TO PLACA Z WLASNEJ KIESZENI :D Lepsze jutro bylo wczoraj, baby!

Gość gość
Ja tez zaluje czasu poswieconego na nauke kazdego przedmiotu w LO od deski do deski. G..wno mi to dalo, zarabiam dalej 2000 netto bo nie mam drygu do biznesu i nie umialam sie zakrecic tam gdzie sie pieniadze zarabia.

Gość gość
Zalezy w jakiej szkole i co to znaczy średniak. Siostrzenica skonczyla jedno z najlepszych liceów w Polsce . WSZYSCY z jej klasy i klas równoległych maja sie świetnie, wielu skończyło najbardziej prestiżowe uniwersytety na swiecie, pracę mogą wybierać.

Gość gość
Ja tez żałuje. Byłam jedna z lepszych uczennic, każdą lekturę przeczytalam, wypracowania na 4 i 5, wygralam nawet konkurs ortograficzny. Jak dostalam 3 to matka morde darla zaraz. A teraz g****o z tego mam. Bez znajomości nic nie zrobisz. W urzędach pracują nieuki bez matury nawet, bo ciotka im załatwiła.

Gość gość
17:23 Moja siostra jest couchem, nie ma pacjentow a jest doradcą prezesa w bardzo dużej firmie zajmującej się doradztwem finansowym w polsce i zagranica i zarabia ciężkie pieniądze. Łeb ma jak sklep. Zagielaby Cię w wielu tematach jednym zdaniem :D nie mierz wszystkich jedna miara bo to świadczy tylko o pustostanie w Twoim umyśle :classic_cool:

Gość gość
Jestem przedstawicielem medycznym i pracuje z lekarzami. Rozpietosc zarobkow jest zatrwazajaca. Sa tacy zarabiajacy 3 tys.zl i tacy co maja 30 tys.zl/mc. Zalezy to od liczby godzin, ilosci miejsc pracy i czy maja wlasne dzialalnosci czy tez nie. Jesli znajoma lekarka procz zawodu chce tez poswiecic czas rodzinie, w tym 3 dziec, to niestety nie ma czasu na wieczne dyzury i zarabia jak zarbia. Nadrabia to maz lekarz, ktory w domy bywa a z rozmow ze znajomo wynika ze niedlugo bedzie wracal juz do pustego domu z tego powodu. Burakow w tym zawodzie nie brakuje i elita z nich taka jak ze mnie tancerka. Ci ktorzy tu pieja o wyzszosci jedynie dwoch zawodow nad innymi to niezle matolki. Chlopak siostry po 2 mc szkoleniu dostal prace junior developera( programista mlodszy), bez studiow i wczesniejszej pracy w zawodzie. Pewnie ze top level programiatow to wybitni specjalisci ale wiekszosc to zwykli rzemieslnicy stukajacy kod. Nie wiem w czym sa lepsi od kosmetyczki radzacej sobie we wlasnej firmie?