Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByćFit

Czy ktoś go zna ?

Polecane posty

Gość gość
Tak on ma pochodzenie Ruskie dlatego ma taki podły,fałszywy,zwistny charakter. Kto go zna,ten wie.Sija !

Gość gość
Najpierw wychwalanie Arturka i jazda z majką a teraz Jazda z arturem buahahaha typ jest chory powaznie :D

Gość gość
Co wy p*********e on jest z afryki przecieeee to gowno jeee :D

Gość gość
Artur i pieluchy hahahaha dobre sobie :P on nawet dzieci nie lubi a co dopiero własne no chyba że wpade zaliczą i to nie wiadomo co on by z tym fantem zrobił znając jego zapał do dzieciaków. Zapomnijcie drogie laski. No druga opcja jak majka złapie go na dzieciaka lub go zmusi :P

Gość gość
Artur i dzieci hahahhaa dobre :D

Gość gość
Miło wejść po wykładach na to g****o zwane kafe by dowiedzieć się co tam słychać u mojego ulubionego insta boya :D Ja kiedyś tu pisałam że wzięłabym Go w ciemnej bramie :P podtrzymuje to nadal :D on mi kojarzy się tylko z ostrym seksem i w sumie nie obchodzi mnie że jest w związku i co z tego ? A jego dziewczyna zupełnie mi nie przeszkadza,w sensie nie żywie do niej nienawiścią,czy hejtem jest mi zupełnie obojętna,jest szczęściarą :D ja bym chyba z rąk Go nie wypuściła tylko pieściła do upadłego :D

Gość gość
Przyjdzie czas to beda dzieci poki co mlody jest niech szaleje :) glupota to dziecko w wieku 20 lat ze starą babą obleśną bleee fujkaaa

Gość gość
Weś fuj on stary flet już pewnie po spuszczeniu automatycznie flak mu się robi bleee

Gość gość
Majka też nie jest taka fuj ale ta jej głowa...nie pasuje do reszty bo taka mala albo ten nos taki długi i wielki że robi z głowy taką mała taka troszkę szczurkowata na twarzy jest

Gość gość
wiem on jest z czeczeniiii :D

Gość gość
On wygląda na 38-40 ona na 29-30 jemu widac juz pierwsze siwki po bokach głowy wiec jaki on mlody lol

Gość gość
To ruski cham je

Gość gość
Elf szczur z czeczeni hahahaha a ty super facio z ilzy :)

Gość gość
gość dziś hłe hłe hłe szczurkowata maja jeszcze tego nie było :P

Gość gość
Co to jest Iłża ? bo już nie raz ktoś tu o tym wspomina. Może ktoś wyjaśnić o co chodzi bo na drugim też piszą Iłża i pierogi. O co kaman z tym ?

Gość gość
a mi przypomina johnny bravo czysty sterlaznikow

Gość gość
Jakaś starsza pani zaprosiła arturka na kawke a on nie lubi przeciez starych bab :/ artur daj pani szanse ty też już nie młody byczek :P

Gość gość
gość dziś Ty jesteś jakaś dziwnie zboczenie nawiedzona...zapewne to ty pisałaś o tym że wyobrażasz sobie z nim sex z najmniejszym szczegółem na bank to ty opisywałaś takie zboczeństwa

Gość gość
co pisała pisz ze szczegolami chetnie posluchamy!

Gość gość
Ohh w końcu panna M.przebrała buty z tego co widać na insta.

Gość gość
Ja bym go jebła

Gość gość
Bo tamte poszły na okienko do wietrzenia haha

Gość gość
Takie rzeczy że wstyd pisać obrzydliwe i obleśne

Gość gość
Wow! Patryk jaki słodziak tego całego Płachte i Artura bije na łeb. Ja pieprzę jaka seksowna klata i bicepsy,a te żyłki mmmmm mniam mniam

Gość gość
Dawaj pisz co tam pisała za zboczeństwa

Gość gość
Skopiowane -----> Leżałam w łóżku,było mi ciepło,odchyliłam szlafroczek,jędrna,stercząca pierś wysunęła mi się spod,byłam rozpalona,było mi coraz bardziej gorąco,przyszedł On.Zaczął delikatnie dotykać moje sterczące sutki,czułam jak bardzo zaczyna pulsować mi serce,jego ciepły oddech czułam na szyi,czułam także jak jego ręka od piersi powoli zsuwa się po moim płaskim brzuszku w dół.Poczułam jak delikatnie odsuwa moje stringi po czym delikatnie masuje mnie tam palcem,jednocześnie czując delikatne ssanie moich piersi i schodzie w dół,coraz niżej i niżej.Jego ciepły i mokry języczek bardzo namiętnie tam mnie pieścił,delikatnie ale stanowczo,włożył go do środka,zaczął coraz bardziej i mocniej lizać i pieścić gdy nagle poczułam jak jego tors ociera się o moje sterczące piersi,a jego penis delikatnie wchodzi we mnie. Jego pocałunku były bardzo namiętne,a ruchy coraz mocniejsze i głębsze.Był bardzo twardy,coraz twardszy aż poczułam w środku przyjemną wilgoć i ciepło,leżąc tak napięłam silnie swoje mięśnie ud i te ciepłego i ciasnego miejsca,bardzo mocno ścisnęłam go tam w środku czując tą przyjemną wilgoć i twardość miałam najprzyjemniejszy orgazm na świecie.

Gość gość
No na pewno ... Ja tego nie pisałam już nie przesadzaj :D

Gość gość
Tylko ty jestes tak k***wsko napalona na arturka

Gość gość
No dobra ale ja tego nie pisałam weź daj już spokój :D

Gość gość
Co p***a cie na niego swedzi a teraz że to nie ty ? tam pisałaś bez problemu a tu masz jakies aluzje bo on przeczyta tutaj ? wiocha poziom max ale typowe dla studentki