Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByćFit

Czy ktoś go zna ?

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyna musi mieć długie włosy z doczepami czy bez wtedy wygląda atrakcyjnie. Te ścięte na chłopca to jakieś nieporozumienie fujjjjj

Gość gość
Nie mów tak nie które dziewczyny nie mogą mieć długich włosów nie z ich winy. Mają słabe geny itd matka natura nie obdarzyła ich tak jak Maje :(

Gość gość
Przecież ona ma doczepy widać to gołym okiem przyjrzyjcie się tym filmom z siłki gdzie jej kucyk jest krótki i wybrakowany a jak ma rozpuszczone od spodu przedostaje sie warstwa krótszych włosów sama nosze doczepy od 3 lat i widze kiedy ktos je zakłada

Gość gość
gość dziś doczepy fujjjjj jak możesz nosić doczepy rozumiem kiedy ktoś choruje ale zdrowe piękne kobiety i noszą czyjeś włosy obleśne jeszcze ta myśl że niewiadomo z jakiej głowy te włosy wyszły może ktoś nosił wiecznie tłuste i śmierdzące może zdarzyło się orzygać itp.wiem że one chemicznie czy jakoś tam czyszczone zanim trafiły do sprzedaży ale sam ten fakt to jest obleśne jeszcze taki włos wyleci i wpadnie do żarcia czy do ust fujjjjj dziewczyny ściągnijcie te doczepy, macie swoje piękne naturalne włosy po co wam jeszcze czyjeś na głowie

Gość gość
Jutro na targach motoryzacyjnych w Poznaniu będą niezłe loszki :D warto się wybrać :D :D

Gość gość
Doczepy są spoko tylko drogie :( tysiaka trzeba dać

Gość gość
W jakim w swiecie zyjecie ? kazda modelka ma mniej lub wiecej sztuczne kłaki ehh ciemnota polskam

Gość gość
Doczepy drogie ? 1 kwietnia już minął

Gość gość
Btw mam wrażenie że niektóre tutaj posty pisze jedna i ta sama osoba co wychwala ponad wszystko i arturka i majeczke. Nie każdemu podoba się artur i nie każdemu podoba się majka. Większość osób komentujących i udzielających się na ich profilach to osoby mało atrakcyjne i często też konta zagraniczne. Taki fejm to nie fejm. Bez odbioru

Gość gość
Byłem,widziałem na zlocie. Nie zauważyłem jakiejś wielkiej różnicy pomiędzy zdjęciami,a na żywo. Normalny gościu,ona ciut mniejsza tu i ówdzie,raczej powiedziałbym drobniutka kobietka,a jeśli chodzi o twarz to oceniać nie będę,nie mój typ urody i tyle w temacie. Pozdrawiam.

Gość gość
Majka jest brzydka dlatego prawie zawsze zaslania twarz srajfonem i pokazuje dupe skoro ma lepsza od twarzy xd

Gość gość
Artur fajny,mega sexy :D chciałabym zobaczyć Go chociaż w gaciorkach :D nie wierzę,że on niepodoba się wam,no nie wierzę ! Ja bym Go brała nawet w ciemnej bramie :D :D

Gość gość
Nie no Majka też fajna.. Artur to wiadomo mniami idealna para zazdroo :)

Gość gość
No no super parka :)

Gość gość
Majka niezbyt trochę za chuda za to on mógłby mieć piękną kobietę gdyby tylko chciał takich jest całe mnóstwo w Poznaniu i okolicach aż dziwi fakt że zdecydował się na tak mało atrakcyjną prostą dziewczynę

Gość gość
Dziwi to fakt że ty jesteś tak głupia... ta laska jest cudowna! Ciekawi mnie fakt jak ty wyglądasz że dajesz takie opinie na temat tak zajebistej dziewczyny. Bo albo jesteś biedną zakompleksioną spaślaczką albo gwiazdą która sra pod siebie że Majka cie wykreci :)

Gość gość
cudowna zajebista?haha nos jak kulfon sztuczne kołtuny oczy blisko osadzone z bliska jak zez uszy i dalej tak gdzie tu piekno widzisz? cycki tak płaskie aż zerowe i za co tu złapać? za guziczki czy rodzyneczki kazda dupa jak sie tak ustawi do fot ma fajna dupe a na zywo sama kość nie każdemu musi sie podobać fot kom jej dzieci albo osoby nijakie same leszcze

Gość gość
Przeczytałam każdy komentarz. Wypowiem się subiektywnie ponieważ nie znam osobiście tej pary, tego wątku. Chyba jako jedyna ze wszystkich zauważyłam,że wypowiedział się tutaj sam główny zainteresowany. Otóż drogi Arturze wyglądasz na inteligentnego mężczyznę,jesteś atrakcyjny,zadbany jednak odnoszę wrażenie,że połowa tych komentarzy na temat Twojej dziewczyny jaka jest mmm piszesz właśnie Ty.Nie musisz udowadniać całemu światu jaka piękna jest Twoja dziewczyna ponieważ nie każdy ma taki gust jak Ty i nie każdemu podoba się to co Tobie. Dla Ciebie jest atrakcyjna,piękna,ale są ludzie którym się po prostu nie podoba i pora przyjąć to na klatę jak prawdziwy mężczyzna czy dżentelmen. Z jakiś powodów związałeś się z tą,a nie inną kobietą więc dla Ciebie jest ona wyjątkowa i tak być powinno. Zapytałam moich trzech kolegów z akademika czy według nich jest atrakcyjna - dwóch powiedziało nie,jeden tak bez zbędnych komentarzy. Zapytałam koleżanki o Ciebie i każda odpowiedziała,że TY jesteś zajebisty. Jedna przyczepiła się ubioru,ale ona studiuje taki kierunek,że trzeba jej wybaczyć. Jeśli nie podoba Ci się temat to poproś admina by usunął ten temat. Chociaż ja jestem tu od 3 lat i żaden temat tutaj nie jest mi obcy,lubię poczytać nasze chamskie Polaczkowo i uwierz mi,że były tu tematy nawet molestowania dzieci i admin tego nie usunął,ale spróbować warto. Koniec tego tematu będzie najlepszym rozwiązaniem.Chociaż ja nie widzę by ktoś obrażał Ciebie w jakiś specyficzny sposób,raczej widzę same dobre lub złe opinie,ale kiedy ktoś staje się tak jakby 'osobą publiczną' też godzi się na to,że będzie spotykał się z krytyką co jest nieuniknione. Więc zamiast udowadniać jaka cudowna jest Twoja partnerka idź z nią na siłownie się wyżyć,zaproś do kina,idź na pyszny obiad to będzie lepsze rozwiązanie niż siedzenie tutaj i wychwalanie ją pod niebiosa. A jeśli się chcecie się naprawdę rozerwać oboje to zapraszam do Wrocławia miasta seksu i biznesu ;) ;) kumaci wiedzą o co chodzi :D :D

Gość gość
dla napalonych polecam - rosaliette - pani_adamczyk - sandra_gawronska - domanska.martyna to sa kobiety z krwi i kości nasze polskie dumy lepszych brunetek nie ma szczególnie dwie pierwsze godne podziwu przepiękne kobiety rosaliette przy takiej to facet prezentuje sie jak pplayboy Maja bardzo cieniutko przy nich sie prezentuje baaardzo

Gość gość
Sobota widzę nuda doskwiera niektórym i komentarz po komentarzu :D Mówcie co chcecie jak bym artura lizaczka polizała :D i same prostackie komentarze nie działają na mnie :P jeszcze bardziej chce mi się lizanka :D :D

Gość gość
gość dziś REKLAMA REKLAMA REKLAMA

Gość gość
gość dziś ZBOCZONA ?

Gość gość
Pff...jaka zboczona ? na maxa napalona na niego :P :P fajny byczek i pewnie fajny sprzęcik ma :P zazdrościsz czy jak ? :D też byś pewnie chciał stary,obleśny zgredzie komentujący tutaj takiego podjarania :D Pisz co chcesz palancie artur jest boski i na maxa mnie jara i niee nie jestem stara i brzydka :P

Gość gość
I jeszcze dopiszę że najlepsze foto artura to te do połowy w szarych spodniach hugo boss bo widać mniej więcej jaki ma fajny sprzęcik :D szkoda tylko że tak mało tych szarych spodni :P te zdj ma najwiecej wyświetleń na bank bo kazdy na innym forum pisze o tym zdj i fajnych widoczkach na nich :P on chyba sam nie ma zielonego pojecia o tym jak wiele lasek ślini się do tego zdj i jak wielkie branie ma chłop :D

Gość gość
Jak dla mnie każda brunetka jest zajebista ! Blondynki to porażka zwłaszcza te farbujące lub z odrostem na pół łba. Każdy facet lubi brunetki chłopczyk blondynki. Brunetki mają w sobie to coś piękna ciemna oprawa oczu,piękne rzęsy,brwi. Blondynki są bez wyrazu i wypalone...a te farbujące to nie wiadomo co to...to jest właśnie słabe i cienkie.

Gość gość
dokładnie kwestia gustu mi sie np srednio ta sandra podoba.. Majka dla mnie spoko zobaczymy jak bedzie dalej bo zapowiada sie dobrze.. troche dofinansowania jakies cycki i powinien byc ogien.. no ale wszystko w swoim czasie.. A Artur to powinien ją po dupie całowac taka prawda.

Gość gość
I pewnie po dupie i tam obok też ją całuje

Gość gość
Co wy piszecie ... mi właśnie Majka podoba się pod tym względem że jest inna niz te wszystkie kopiuj/wklej. Już dość kaczych ust i napompowanych cycek !!!!!! Majka ciut przytyje i piersi będzie miała większe to nic innego jak tkanka tłuszczowa. Głupia by była jakby zrobiła sobie usta i cycki. Teraz jest fajna skromna dziewczyna później wyszła by plastikowo-klonowo. Mam nadzieję że ani ona ani jej facet nie wpadną na tak niedojebany pomysł.Kurwa ogarnijcie się. Wy doinwestujcie sobie mózg

Gość gość
Gdzie w ogóle wasza kobieca solidarność? piersi za małe,włosy doczepione,nos za duży,tyłek za chudy,uszy też coś nie tak,a niedługo ktoś napisze,że jej pępek też jakiś taki :/ ogarnijcie się naprawdę przeraża ta próżność,jest jaka jest za to wy same ideały zapewne :/ Kruszynka w potężnych ramionach swojego faceta i jest git. Co ma być tłusta jak świnia?