Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dla seksu zrobi facet?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś A co jest to obupólną korzyścią? x Przede wszystkim bliskość. Seks spaja związek i daje dużo przyjemności. Pod warunkiem że nie jest się egoistą i kocha się drugą osobę. Zadając tak głupie pytanie podejrzewam że byłaś traktowana jak worek na spermę... lub gorzej jeżeli pytanie zdał facet to pewnie jesteś nałogowym konio bijcą :P

Gość gość
Jestem kobietą.

Gość gość
12.11 - nie podszywaj się. Pytanie narodziło się stąd, że nie mogłam się nadziwić, patrząc na żenujące pajacowanie faceta. A z tymi "workami na spermę" to raczej prymitywne ujęcie tematu. Zadajac pytanie nie miałam na myśli par, które żyją w normalnych relacjach.

Gość gość
gość dziś Wybacz to określenie ale taka jest prawda żę niektórzy Faceci tak traktują swoje Kobiety przez co seks jstaje się przykrym obowiązkiem zamiast przyjemnością. W jaki sposób pajacuje? :D

Gość XXXV
Mądry? Niewiele. Bez jedzenia umrzesz, bez jebanie - nie. Wniosek: hamburger (byle nie z maka) stoi wiele wyżej na cipą. Nie wspominając o tym, że w znakomitej w większości pipa już była przez innych bzykana, ergo pytanie: komuś w smak nagryziony hamburger? 00 Seks to nie żadne mecyje. Nie wspominając, ze w większości przypadków seks jest słaby.