Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko okropnie charczy. Czy iść do lekarza? Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, To moje pierwsze dziecko wiec nie jestem 'oswojona' w tych tematach. Corka ma pol roku i jak dotad nie chorowala. Bylo wszystko dobrze a tu nagle budzi sie w nocy i caly nis zawalony, charczy i ciezko oddycha. Nie moze miec w buzi smoczka bo sie dusi. Jeszcze wieczorem bylo wszystko dobrze. Zrobilam jej woda morska i wyciagnelam wydzieline z noska aspiratorem do odkurzacza. Bylo tego naprawde sporo az sie przerazilam. Oddychs lepiej ale nadal charczy. Cos tam glebiej siedzi. Poza tym nic nie ma ani goraczki ani nic. Czy mam isc z mala do lekarza czy to zwykly katar czy co? Dzis piatek wiec jak dzis nie pojde a sie pogorszy to czeka nas pomoc dorazna a tego wolalabym uniknac... Dodam ze nie ma zadnych alergii

Gość gość
idź do lekarza. Problem z oddychaniem to nie jest błahostka, zwłaszcza że dziecko ma pół roku. W takich sprawach lepiej dmuchać na zimne

Gość gość
Bo właśnie nie wiem czy nie wyolbrzymiam ze od razu do lekarza pędze, no ale masz racje oddychanie to powazna sprawa... Autorka

Gość gość
dziecko okropnie charczy.....a ta na kafe sie o porade pyta.....nie wierze ze takie kobiety zostaly matkami....poczekaj jeszcze z 2 tygodnie jak zacznie siniec to odpraw gusla a jak stwierdzisz ze jest zimne to napisz nam na kafe o tym......no krew sie gotuje

Gość gość
No bo nie wiem czy nie wyolbrzymiam...

Gość gość
Po co iść? Niech charczy. To normalne przecież.

Gość gość
idz do lekarza to jest nie mowle i takich malych dzieici szybko wszytko shcodiz w dol na oskrzela

Gość gość
Idz do lekarza, ona jest malutka.

Gość gość
Przy niemowlaku lepiej panikować, najwyżej stracisz 2 godziny w przychodni, a lekarz zawsze osłucha i doradzi co robić. Najlepiej zapisz sobie pytania bo ja np. zawsze zapominam o coś spytać , a tak to zerkam na karteczkę i problem z głowy. Zresztą i tak Ci lekarz powie ze przy niemowlaku nawet jeśli teraz wszystko jest ok to za 6 godz może się to zmienić o 180 stopni. Jak pytasz na kafę to znaczy że się martwisz, a jak się martwisz to lepiej idź, będziesz miała pewność, a tak to mimo uspokajających odpowiedzi i tak byś się zastanawiała.

Gość gość
Jak charczy to może być pod zapalenie oskrzeli mój mały też tak charczal.do lekarza niech lekarz zbada dziecko