Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korpo szczurzyce nie nadają się na matki! Chomiki se kupcie a nie dzieci róbcie

Polecane posty

Gość gość
Kobiety ktore siedza w czterech scianach z 2 letnimi dziecmi....sa smutne.pozdrawiam I zycze Wam pracy.

Gość gość
Nieźle autorka podsumowała korpo szczurzyce. Wklepywanie tabelek ich osiągnięciem życiowym :-D jakie to ma znaczenie dla reszty społeczeństwa?

Gość gość
10:55 Jakis bol tylka?Zadna uczciwa praca nie hanbi,w dodatku,ze masz z tego pieniadze.Lepiej siedziec z dupa na bezrobociu niz pojsc nawet do pracy w korpo,prawda?

Gość gość
10:59 Co sie rzucasz paniusiu, nie mówię że bezrobocie lepsze ale opisujesz tą prace jakby matka co najmniej dyrektorem finansowym została i kroiła 5 cyfrowe kwoty

Gość gość
Ale czytaj ze kobieta jest po 50tce i tylko 12 lat doświadczenia bo długo nie pracowała. 2 netto to przyzwoicie.

Gość gość
13:02 Ja sie rzucam czy ty? :-) Masz jakis problem z tym kto i gdzie pracuje,paniusiu? :-)

Gość gość
13:02ja odebrałam ten wpis o matce zupełnie inaczej.odebralam to tak, że autorka chciała pokazać, e każdy może znaleźć pracę niezależnie od wykształcenia i doświadczenia i niekoniecznie za min. krajowe.

Gość gość
wg standardów kafe każda praca hańbi i każdy powód jest dobry żeby pojechać pracujących, a to, że mało płatna, a to, że wklepywanie tabelek. Jak można w ogóle takie tematy zakładać? Ludzie pracują na różnych stanowiskach w rożnych zakładach pracy ale jakoś na innych się tu nie wyżywacie dla mnie wniosek jest prosty- BÓL ODWŁOKA :D nie, nie pracuję w korpo :)

Gość gość
14:07 I racja.Wielki bulwers u niektorych,ze praca w korpo jest taka,sraka i owaka.Normalnie niech leca z tym do jakiegos poczytnego pismidla skoro maja z tym taki problem.

Gość gość
To prawda żadna praca nie hańbi! Lepsza jakakolwiek praca niż siedzenie na bezrobociu. Według mnie praca w biedronce jest już ciekawsza niż siedzenie za biurkiem, ale to ja tak uważam. Nie robię ani jednego, ani drugiego.

Gość gość
gość dziś pracowałam w biedronce a teraz pracuje w biurze i nie wrocilabym do biedry. Co w tym ciekawego? praca na zmiany? ciąganie paleciaków, rozkładanie towaru, a może użeranie się z niektorymi porąbanymi klientami w sobotę i niedzielę do wieczora? Uwierz mi to wcale nie jest ciekawe ;) Teraz przynajmniej siedzę z fajną koleżanką w cichym biurze i nie użeram się z klientami, którzy mają mnie za tłuka bez szkoły (bo tak jeszcze się postrzega kasjerki) Do tego często mam szkolenia, delegacje, konferencje, cały czas podnoszę kwalifikacje, caly czas coś się dzieje. Wiem, że biura bywają też nudne ale ciekawsza praca nie oznacza pracy lepszej - wiesz w Auschwitz też było ciekawie ale czy lepiej niż np nudnym w sanatorium na leżakach po obiedzie?

Gość gość
13:46 Widze paniusia nawet nie potrafi ze zrozumieniem czytać, żadna praca nie hańbi ale rób z pracy za 2k wielkiego wyczynu, każdy kto chce pracować może tyle zarabiać a za np 5k to już same chęci nie wystarczą

Gość gość
15:38 Oj oj,wielka dama trafila sie co to gardzi tymi ktorzy zarabiaja mniej niz 5 tysiecy.Chyba druga Bienkowska zostaniesz. :-)

Gość gość
Proponuje dla tych wszystkich pan co to uznaja prace za 2 tysiace za zaden wyczyn,pojsc gdzies do marketu na kase albo na produkcje.Nie kazdy nadaje sie do kazdej pracy,taka prawda.

Gość gość
15:38 ale ona właśnie napisała że to żaden wyczyn pracować za 2k.

Gość gość
Pracuje w korporacji,mam dwójkę dzieci, nie mam pani do sprzątania ani gotowania.grunt to organizacja.nie siedzę w pracy do późna bo dzieci potrzebują matki. Jeśli już muszę coś więcej popracować zabieram pracę do domu i pracuje jak dzieci już śpią.w domu mam czysto.nie uznaje jedzenia na wynos. Naprawdę da się mieć normalna rodzinę, wychowywać dzieci i pracować w korporacji bez szpilek i spódniczek.i to na kierowniczym stanowisku.

Gość gość
A tak z ciekawości to ile trzeba siedzieć z dzieckiem w domu, żeby było dobrze i żeby koleżanki były zadowolone?

Gość gość
no jak to ile ?? najlepiej 24/7 do osiemnastego roku zycia i konecznie kp 3 pierwsze lata (kazda moze karmic tylko suki nie chca dac nektaru bogow swoim dzieciarom)

Gość gość
Hahahahahaha jak to takie łatwe, wklepywanie tabelek to idź spytaj się czy cię przyjmą do tego korpo :D z wykształceniem podstawowym pfff powodzenia

Gość gość
Autorka tematu to chora psychicznie kretynka :) Podchwycila MÓJ temat o korporacji, założony pod wpływem emocji kilka dni temu gdy koleżanka z korpo znowu się nade mną wywyzszala i jak okazała się mnie oczerniać !! A raczej koleżanki, bo znam kilka takich jak ona, wyżej sr///ajacych niż tylek mających. No i teraz jakaś PSYCHOPATKA - bo jak nazwać kogoś kto marnuje czas i energię na podszywanie się pod kogoś i czerpanie chorej satysfakcji z tego ze poczyta jak go gnoją - zakłada tematy w moim imieniu ! Diagnoza brzmi: autorka to zakompleksiona pracownica korporacji która ma tak niską samoocenę ze przejęła się tamtym moim tematem i pojechał jej po ego, dlatego teraz postanawia założyć temat podobny do mojego acz bardziej chamski, by sprowokować do pisania odpowiedzi odwrotnych do tego co napisała pseudoautorka, by poczytać riposty a la "kura w filcach pewnie je chleb ze smalcem " i poczuć się lepiej :) utwierdzic się w przekonaniu ze jest lepsza bo potrzebuje kafe by uwierzyć w siebie :D y****y przegryw A WY TO ŁYKACIE! myślę że po moim wpisie tylko debil i imbecyl bedxie dalej nakręcal prowo jakiejś znudzonej gimbusiary :/ :/

Gość gość
Mam kierownicze stanowisko w korpo, nie mam ani jednej ołowkowej spódnicy, ale faktem jest, że czasem trzeba się elegancko ubrać. Nie wywyższzam się, ponieważ jako pracownik korpo tak naprawdę nie zdobywam jakiejś konkretnej wiedzy - jak już to wiedzę z zakresu zarządzania ludźmi.