Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespałam sie z facetem za pieniądze.

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam 18 lat. Wczoraj przespałam się z facetem za pieniądze Zrobiłam to bo chciałam zmienić swoją sytuację życiową jednak to było jak wpadnięcie z deszczu pod rynne. Myślałam że to nic takiego i dam rade ale bardzo sie pomyliłam. Nie mam na nic siły. Już nawet nie ukrywam płaczu przed rodzicami. Oczywiście nic im nie powiedziałam. Czuje się jak zero, nie chce mi się żyć. Nie musicie nic pisać po prostu musiałam to z siebie wyrzucić.

Gość gość
Trudno, stało sie. Nie musisz nikomu o tym mówić, ale lepiej nie rób tego więcej.

Gość gość
Spokojnie, nie ma co dramatyzować. Jednorazowy incydent, to jeszcze nie prostytucja. Najwyżej skurfienie, ale nic więcej. Pewnie nie raz, nie dwa, usłyszałaś pod swoim adresem "ty kurfo!" podczas jakiejś kłótni. Pewnie bolał Cię tak ciężki epitet, prawda? Pociesz się, że teraz nie będzie bolał, bo będzie w pełni zasłużony :) Jak widzisz, kurfo, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D

Gość gość
Niestety przez ta dzisiejsza edukacje i ogolnie mowienie ze seks to tylko z jedynym i ukochanym kobiety dramatyzuja. Nie przejmuj sie to tylko seks, bylo minelo, nikogo nie zabilas.

Gość gość
Za pierwszym razem trochę głupio, nie tego by sobie mama z tatą życzyli, ale na pewno kupisz sobie coś ładnego za te pieniądze. Potem pomyslisz o kolejnych razach... Przepadłas dziewczyno.

Gość Jezus Cie kocha pamietaj
Jezus oddal za Ciebie zycie i kocha Cie taka, jaka jestes. Wie, ze kazdy czlowiek jest grzesznikiem i Jego Milosc nie jest przez to umniejszona. Rzuc sie w ramiona tej Milosci, oddaj Jezusowi wszystkie swoje grzechy w sakramencie pokuty. On Cie tak kocha, nie ma chwili zeby nie wsluchiwal sie w Twoje serce czekajac, az to Twoje serduszko zacznie bic dla Niego.

Gość gość
Nie wiem w jakiej jestes sytuacji ale ja bym tego nie zrobila chocby sie palilo i wali. No coz zapomnij.

Gość gość
21:18 Dobrze sie czujesz?

Gość gość
Ale skąd ten pomysł? Koleżanki tak robią?

Gość gość
Autorko ja jestem od ciebie duzo duzo starsza i czuje sie tak jak ty ,bo ja mialam kilku parnerow ale nie za pieniadze i tez czuje sie jak nic ,jak sciera i wiele razy pod swoim adresem uslyszalam ty d****** lafiryndo ale bylo minelo, podnies glowe i musisz isc na przod idz do spowiedzi i zaluj za grzechy bog cie kocha.

Gość gość
najważniejsze: ILE KASY skasowałaś ??

Gość gość
czy był anal? połykanie? ile dopłacił ekstra?

Gość gość
Nie wiem czy koleżanki to robią, nie jestem ich materacem. Zrobiłam to bo miałam już przysłowiowy nóż na gardle. Dzięki pieniądzom chciałam uciec od obecnego życia ale moje życie sie nie zmieniło a dodatkowo czuje sie jeszcze gorzej przez to co zrobiłam. I nie, nie zrobiłam tego dla nowej torebki czy butów.

Gość gość
Właśnie pochwal się ile zarobiłaś?

Gość gość
Nie wiem czy facet był dużo od ciebie starszy? Ja również miałam seks za kasę ale oboje z chłopakiem chcieliśmy trójkąt i to z dużo starszym bo są opowieści że są lepsi w seksie. Nie pomyliliśmy się bo może to psychika ale miałam dwa silne orgazmy. Lepszy był od chłopaka. Oczywiście dostałam kasę ale byśmy to zrobili i tak bez kasy. Nie przejmuj się bo jeszcze w życiu nie jedno cię spotka nie ciekawego.

Gość gość
21:25/21:26 No i po co dobijacie dziewczynę

Gość gość
Może poszukaj pracy jako au pair. Wyrwiesz sie z domu i zarobisz uczciwie.

Gość gość
A co mamy po główce pogłaskać? To nie jest tak, że nic się nie stało.

Gość gość
ile zarobiłaś autorko?

Gość gość
Ja nie mówię że to co zrobiła autorka jest w porządku ale po co te oblesne teksty typu czy był anal

Gość gość
Wiesz co jak ktoś takie rzeczy robi, to myślisz że go zawstydzą takie pytania. Chcemy wiedzieć jak było i ile zarobiła????

Gość gość
21:39 Nie my tylko ty wścibska babo bez życia

Gość gość
Facet był dość brutalny, zrobiłam 100zl

Gość gość
To nic złego, większość to robi. Ważne żeby dobrze zarobić i nie mieć ubocznych konsekwencji.

Gość gość
21:45 a ty co tu robisz? Masz takie ciekawe życie, że czytasz w piątek wieczór kafeterię?

Gość gość
Facet ma 43lata czyli jest w wieku mojego ojca. Był miły ale podczas rozmowy jednak było czuć tą przepaść wiekową. W sumie nie było najgorzej dopóki nie jechaliśmy taxi do hotelu. Wtedy dopiero poczułam co się święci ale wiedziałam po co to wszystko i zacisnęłam zęby. Rozbieranie było strasznie upokarzające a co dopiero sam seks. Po wszystkim poszedł sie myć a ja udawałam że śpie mimo że łzy leciały mi jak z fontanny. Przyszedł i położył sie spać. W końcu i ja usunęłam. Obudziłam sie po 7 rano. Do torby wsunął mi koperte z 800zł. Ja sie ubrałam i pojechałam do domu. I tak leżę i płaczę aż do teraz.

Gość gość
Eee tam... Następnym razem będzie lepiej zobaczysz ;-)

Gość gość
Wiesz ja mam sponsora i za pierwszym razem też tak miałam, potem to już z górki, przyzwyczaisz sie.

Gość gość
W zasadzie jesteś jeszcze dzieckiem, popełniłaś błąd którego żałujesz ale jeszcze całe życie przed tobą :)

Gość gość
Nie jest to wygórowana stawka, ale jak na początek, to może być. Staraj się kasować więcej.