Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespałam sie z facetem za pieniądze.

Polecane posty

Gość gość
Gdy już niepotrzebny stres zostanie przełamany, i pierwszy raz dochodzi do skutku, młoda kobieta orientuje się że od początku zupełnie niepotrzebnie się denerwowała :)

Gość gość
Co się martwisz przecież bpobto stworzone jesteście do dymania a branie pieniędzy za takie usługi to nie wstyd w szkole powinni uczyć k***wskiegi fachu

Gość gość
Masz rację gościu 19.38, nic mi nie ubyło jak przez 4 lata sypiałam z facetami za kasę.

Gość gość
Zwykle puszczalskie. Dla mnie musicie ten sport lubić i nie ma tłumaczenia czy jest przy boku mąż czy chłopak. Jestem pewna ze w przyszłości gdy założysz rodzine czy będziesz w związku nieformalnym to będziesz przystawiać rogi drugiej połówce . Tem typ już tak ma

Gość gość
Zwykłe puszczalskie - jak to określiłeś - to po prostu "cichodajki", które robią to za darmo . Dla zaspokojenia swoich wybujałych potrzeb. Jak weźmie kasę i zadba o potrzeby faceta to zmienia postać rzeczy . Tak dzieje się od prawieków . Jedne robią z tego źródło utrzymania inne podratowanie bieżącego budżetu . To było , jest i będzie . Nie ma nad czym się rozwodzić i stwarzać problemy . To nie mydło , nie zmydli się .

Gość gość
No i co, kilka kobiet napisało prawdę i już hejt się odezwał, a tak naprawdę to baaaardzo niewiele kobiet powiedzieć ''nie'' w trudnej sytuacji.