Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespałam sie z facetem za pieniądze.

Polecane posty

Gość gość
8 setek to elegancko zarobiłaś. Żadna praca nie chańbi

Gość gość
Jeśli jesteś z dużego miasta to faceci są w stanie dawać tutaj 1000-1500 za noc. Następnym razem podnieś stawkę ;)

Gość gość
A teraz wyobraź sobie ile musiałabyś pracować na 800zł. 8 stówek w jedną noc to super stawka. Ja rozumiem to pierwszy raz takie coś i szok ale nie załamuj sie, jesteś młoda to powinnaś to wykorzystać :)

Gość gość
Czy wy wszyscy jesteście tutaj nienormalni? 8 stów czy nawet 10 razy tyle nie jest warte żeby sie szmacić. Ciekawe co powiesz swojemu przyszłemu chłopakowi. Albo dziecku jak to sie zabawiałaś w młodości. Ohyda dawać sie macać staremu facetowi. Możesz zarabiać nawet miliony ale klasy i inteligencji nie kupisz.

Gość gość
Mam dwóch synów. Jak pomyślę, że mogą trafić na takiego k********a, to niedobrze mi się robi. Dziewczyno chyba nie tak Cię rodzice wychowali?

Gość gość
Z takim staruchem się przespać nie wstyd ci

Gość gość
A co to zmieni i tak nastolatki się puszczają i nie trzymają cnoty do ślubu.

Gość gość
Pół miesiąca pracy na lotnisku

Gość gość
Jak pracowałam na zachodzie to co dzień kogoś miałam za kasę, mieszkałyśmy z koleżanką i w każdą noc któraś z nas stękała po facetem.

Gość gość
Możesz zarabiać nawet miliony ale klasy i inteligencji nie kupisz. X O, odezwałą sie cnotka niewydymka :D w du/pe sobie mozesz wsadzic swoja klase ty impotentko:D a za cos zyc trzeba. A chlopakowi nic nie musi o tym mowic. 800zł naprawde niezła kasa

Gość gość
Ja też sypiałam z facetami za kasę i nie mam sobie nic do zarzucenia.

Gość gość
Jak pracowałam na zachodzie to było prawie norma, moje koleżanki przyjmowały po kilku klientów, ja też do nich dołączyłam.

Gość gość
Seks za kasę, cóż w tym złego, w kraju to nigdy nie spałam z nikim za kasę ale w USA to było normalne, pracowałam jako opiekunka starszej Pani a w wolnym czasie przyjmowałam nawet i po kilku klientów dziennie.

Gość gość
14:25 Ta opiekunka starszej pani w USA buhaha niezła bajka :D

Gość gość
Ale ściema. Pewnie to reklama prostytutek bo zechce mniej no 500 za oral. A te 800 to dla głupich tekst. Kobieta sama z siebie robi worek na sperme i worek do seksu z powodu famy, że dobrze się zarabia na a prawda jest smutna. Zarabiają na kobiecie bo głupota i naiwność nie zna granic.

Gość gość
jeśli za kasę to nic złego nie zrobiłaś, lepiej niż za darmo. Trzeba trzymać dziadów z pieniędzy, trochę tylko mało wzięłaś, mógł Ci nakupować jeszcze prezentów

Gość gość
*trzep/ać

Gość gość
Obecnie 99% młodych kobiet uprawia seks za pieniądze, lub płaci za coś seksem. To całkowicie normalne i naturalne :)

Gość gość
Nie ma co oceniać. Jej sumienie, jej sprawa. Jej nóż na gardle. Wy byście sie od niej odwrócili, poszła i zarobiła. Nie ukradła wam.

Gość gość
A ja nie widzę w tym nic złego, jeśli dziewczyna jest silna psychicznie to czemu nie,nawet można troche oszczędzić :)

Gość gość
Nie rób tego więcej. Życie jest za piękne, nawet te bardzo skromne.

Gość gość
Ja po pierwszym stosunku za kasę miałam strasznego moralniaka, wstydziłam się spojrzeć w lustro, może to zabrzmi dziwnie, dziewiczką już dawno nie byłam, seks miałam z wieloma facetami, ale jak mnie w*****ał, spuścił się i zapłacił mi za to to się porzygałam w łazience, ale powoli się przyzwyczaiłam do tego.

Gość gość
@ 15:55 Twoje odczucia są całkowicie normalne i naturalne. 99% młodych kobiet miało takie opory przy pierwszym razie :)

Gość gość
To była obrzydliwa kasa, czułam się zeszmacona i wyciśnięta jak cytryna.

Gość gość
Ile bierzesz za godziny ? Gdzie mieszkasz ? Masz Jakies foto ?

Gość gość
Przestań się rozczulać . Lata masz , wolno Ci ! Lepiej za pieniądze niż za darmo . Przynajmniej masz z tego jakąś korzyść , a nie jak te społeczne "cichodajki". Nie przejmuj się więcej . To nie tragedia .

Gość gość
Ja miałam 3 sponsorów i dwóch z nich było +55 bo z takim to 10minut i koniec, zostać na noc i troche pogadać a z młodszym to ja musiałam cuda niewidy robić a po co się męczyć :) Zaoszczędziłam trochę pieniędzy i spokojnie zaczęłam życie zagranicą a takie gadanie że szacunek i blabla nie robi na mnie wrażenia.

Gość gość
Jak straciliśmy pracę z mężem mieliśmy jechać razem na zachód ale teściowa zachorowała i mąż został z nią i z dziećmi w domu, zamieszkałam w jednym pokoju z fajną koleżanką żeby było taniej, zdziwiłam się że pokój jest przedzielony kotarą ale powiedziała mi że trochę intymności nam potrzeba, po kilku dniach usłyszałam jak wieczorem ktoś do niej przyszedł, po krótkim czasie słyszałam jak się bzykają, facet zaraz poszedł no i ona mi powiedziała że w ten sposób dorabia, popiłyśmy i ja też się zdecydowałam na to, na drugi dzień miałam pierwszego klienta, wstyd ogromny, położył kasę a ja zdjęłam majtki i mnie wygrzmocił, miał ok. 40 lat, myślałam że nie spuści się, rżnął mnie z pół godziny ale jak zlał się w gumę to poczułam wielka ulgę, z biegiem czasu wstyd minął, kasa zrobiła swoje i nie miałam już problemu dawać d**y przy koleżance która też robiła to przy mnie, słyszałyśmy się nawzajem jak nas dymali faceci.

Gość gość
99% młodych kobiet po pierwszym seksie za pieniądze czuje się zeszmacone i wyciśnięte jak cytryna - to całkowicie normalne i naturalne odczucie, które później przechodzi :)

Gość gość
Tak jest, aby się odważyć pierwszy raz to jest właśnie najtrudniej, a potem już nie robi się sobie wyrzutów.