Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znależc reproduktora dla kundelka?

Polecane posty

Gość gość

Chcę żeby moja sunia kundelek miała szczeniaki ale ogłaszają same rasowe psiaki. Gdzie znależć reproduktora dla kundelka?

Gość gość
wypuść psa na zewnątrz w trakcie cieczki a reproduktorów będzie cała banda. :D

Gość gość
Jaka duża jest sunia? Mam ślicznego mieszanca,jest mały,puchaty,uszy małe szpiczaste,i jedno oko niebieskie a drugie brązowe. Jego matka zadała się z haskim i powstał mój śliczny i mądry piesek. Skąd jesteś?

Gość gość
Jestem z Warszawy. Sunia jest nieduza, wazy ok 6 kg.

Gość gość
No to kicha,ja z Sosnowca. Mój piesio jest,, umówiony " na spotkanie z sunia( też mieszaniec s**tzu z czymś),myślimy że to będą cudne pieski. Mój też waży 6 kg, no i ten jego ogon,skunksy tylko takie mają i mój pies. Nie zrazaj się,napewno znajdziesz chętnych,małe pieski mają wzięcie. Oglos się na jakimś bezpłatnym portalu a chętni się znajdą. Powodzenia.

Gość gość
jestes? Twój psiak z opisu jest naprawdę śliczny. Moja sunia jest cała biała i też jest niepowtarzalna.

Gość gość
Dodałam ogłoszenie na gumtree i mi je usunęli że łamie regulamin.Przekopuję internet i nigdzie nie widzę ogłoszeń że ktoś dopuści psa do kundelka, jawna dyskryminacja :(

Gość gość
podnoszę temat

Gość gość
Nie ładnie tak się chwalić,ale nie było osoby do tej pory żeby się nim nie zachwyciła,jest przeuroczy. Aha,jest czarny,nie umiem wstawić zdjęcia,bo przekonalabys się sama że to piękny słodziak jest. Wiesz co? a może na tablicy daj ogłoszenie,to dawne olx,znajdź ogłoszenia,,zwierzęta " i napisz tam w czym rzecz.

Gość gość
A jeszcze jedno mi przyszło do głowy,może jak chodzicie na spacer to rozejrzyj się za potencjalnym kawalerem i pytaj właścicieli piesków czy się zgodzą na,, randkę "

Gość gość
a moze przejdziemy na maila?

Gość gość
Właśnie też się zastanawiam nad zaczepieniem kogoś na spacerze ale to też trzeba mieć szczęście żeby trafić na odpowiedniego psiaka i właściciela.

Gość gość
Twoj piesek jest czarny a moja sunia biala, moglyby byc piekne dzieci: ) Moja sunia ma troche cos z malego labradora, juz pare osob mi powiedzialo ze jest podobna, ma taki powazny wyraz mordki :) A Twój psiak z opisu jest przecudny.

Gość gość
Spróbuje dac ogloszenie na Oix zobaczymy czy go nie usuna. Teraz przeczytalam ze jest zabronione rozmnazanie kundelkow?? O co chodzi? A przeciez to wlasciciel decyduje o tym swiadomie .Ale moze maja jakies przepisy ze nie mozna zamieszczac takich ogloszen? Bo jak wytlumaczyc fakt ze jest pelno stron gdzie ludzie oglaszaja ze szukaja reproduktora lub ze ich piesek moze pomoc- ale wszystkie ogloszenia dotycza psów rasowych....

Gość gość
Podbijam temat, jestem z Warszawy

Gość Princessinthesky
Ale po co? Mało to szczeniaków kundelków w schroniskach?

Gość gość
Odswiezam temat. Szukam reproduktora, nieduzego kundelka dla mojej suczki. Warszawa.

Gość gość
Warszawa. Reproduktor kundelek poszukiwany dla mojej suczki.

Gość gość
Same snoby z rasowymi psami z rodowodem, co o dla nich kundelki sa gorsze, siedza na kafe? :(