Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dzisiaj naprawde trzeba facetowi dac na dzien dobry zeby w ogole rozwazal

Polecane posty

Gość gość
no i co z tego ze jest prawiczkiem do slubu jak potem może notorycznie ja zdradzać.

Gość gość
gość dziś Wróć "muzgu" do szkoły, zanim zaczniesz wymyślać bzdurne teorie.

Gość gość
Zostawmy tych prawiczkow, bo to mezczyzni smieja sie z kobiet niedoswiadczonych albo sie ich boja. I nie chca kobiet starych, a stare i niedoswiaczone to juz w ogole najgorsza tragedia dla faceta. Penie malo takich jest, no ale te co zostaly z roznych przyczyn, to maja problem, Nie zawsze sa szpetne.

Gość gość
taa kobieta moze byc dziewica ale facet prawikiem nie

Gość gość
wypada

Gość gość
Im więcej partnerów seksualnych tym niższe IQ. Nie kazdy potrzebuje inteligentnego partnera. Głupiej wystarczy r....cz, głupi się ucieszy z doswiadczonej...

Gość gość
też myślę że wypada to świadczy o dobrym wychowaniu i umiejętności dzielenia się a to w związku niezbędne

Gość gość
A skąd ci to przyszło do głowy? Najwyraźniej źle przeprowadzasz selekcję wstępną. Gdzie szukasz potencjalnego partnera na "melo" pod blokiem? Ile masz lat? Kobiety do 30 roku życia nie tracą nic z atrakcyjności w moich oczach pod warunkiem że nie mają przebiegu jak pasat z 96'

Gość gość
TAAAK? tylko dlaczemu kobiety tak gardza prawiczkami i zadan nie chce takiego na meza? Nawet dizewica smieje sie i pluja na prawika? Ha? Bo to wbrew zyciu i nauce x Dajecie się prowokować trolom internetowym. Jeżeli było by tak jak piszesz to nikt by się z nikim nie wiązał. Każdy był kiedyś prawiczkiem i dziewicą. Każdy ma też indywidualne podejście do tych spraw. Określanie prawiczków i nie dziewic jako śmiecie trzeba mieć nasrane w głowie. Ale jeszcze bardzie nasrane w głowie mają ci co w odwecie obrażają bogu ducha winnych ludzi. Ja bardzo długo byłem prawiczkiem a moja żona miała przede-mną dwóch doświadczonych partnerów. Nie przeszkadza mi to bo były to dłuższe związki nie puszczała się na lewo i prawo a chyba ludzie piją do tych puszczalskich. Co jest złego w byciu prawiczkiem? Co za p******y świat. Czy dla was kobiet świadomość że macie Kochającego Mężczyznę którego macie i miałyście na wyłączność tak was denerwuje że nie macie szacunku do takiego człowieka? Żona twierdzi że przerosłem obu doświadczonych już dawno pod każdym względem bo jako jedyny nie jestem egoistą i dbam o jej przyjemność.

Gość gość
Haha Prawkika nie zechce nawet kulawa brzydka laska

Gość gość
Absolutnie. Facetowi trzeba dać na samym początku żeby się zainteresował ale nie żeby rozważał związek. Męska natura i mózg tak działa ze coś o co się starał i czemu poświęcił czas jest dla niego wartościowe bardziej niż coś co moze miec od razu. Dlatego jeśli zależy na związku nalezy dawkować doznania seksualne co oznacza dawac sie dotknąć raz na jakiś czas ale z seksem poczekać dłuzej. Jeśli facet od razu odpuszcza bo nie dostał seksu tz ze nie byłby w ogole zainteresowany związkiem a po co nam taki facet?

Gość XXXV
Trzeba być durniem, żeby czekać na seks jeśli kobieta nie jest dziewicą. Jeśli ona chce czekać oznacza to najczęściej, że: 1) dawała wcześniej szybko, ale się na tym przejechała, 2) koleś jej nie kręci, 3) manipuluje próbując podbić swoją wartość. Bez sensu. Po cholerę zresztą zadawać się z jedną babą dla sztuki, a z innymi umawiać się na seks? Lepiej od razu spuścić taką damulkę po brzytwie.

Gość czarua
Jak jestes az taka glupia ze rozwazasz taka opcje to faktycznie nie masz czym innym zainponowac facetowi

Gość gość
XXXV W sumie nigdy tak o tym nie myślałem. Zawsze wydawało mi się że jak nie daje za szybko to jest szanujaca sie Kobieta... Mam nadzieje że nie masz racji

Gość gość
:O