Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzynka ma w domu grzyb. Moge zglosic do opieki ?

Polecane posty

Gość gość

Ma duzego grzyba caly kat w pokoju i na sciane wlazi. A tam sa dwa lozeczka dzieci. Jeszcze jedno ma ale w drugim pokoju. Ma troje dzieci na 38 m kw.

Gość gość
Zamiast pomóc jakos w rozwiazaniu kloptu to ty chcesz donosić po urzędach ? I jeszcze pytasz na kafe?! 2/10 prowo.

Gość gość
Kup środki na grzyba zabierz dzieci do siebie. Pomóż odnalowac. Nie zglaszaj bo to wróci do Ciebie.

Gość gość
Pomóż kup jakiś środek. Rodzinie się pomaga a nie wbija nóż w plecy

Gość gość
A ciekawe skad ja mam wziac na to pieniądze ? Myślicie ze jak ofmaluje to grzyb nie wyjdzie ? Przeciez to trzeba kuc. Maz jej nic nie zrobi bo to taka niedojda. A moze akurat opieka cos pomoze ? Ten starszy to ciągle ma katar i mysle ze to,od tego grzyba. A ona jeszcze tam stawia suszarke z praniem, mowie niecj lepiej wystawi na balkon, to i tak nie słucha.

Gość gość
Zamiast pomoc donosisz jeśli dzieci nie są zaniedbane to mops nic nie zrobi

Gość gość
No ale jak mam pomoc ? Sciane jej skuc ?

Gość gość
a czemu nie? skoro jesteś taka troskliwa i zaradna to pomóż sama. Opieka jej sciany skuwać nie będzie

Gość gość
Ja mam swoje dzieci o ktore muszę dbac, nie mam pieniędzy zeby na kogoś wydawać. A ona potem i tak suszarke postawi i grzyb wyjdzie na nowo.

Gość gość
Zglos sudyne, jak mozna w takich warunkach sie walic jak domki w czeczenii i rodzić. A niech jej zabiora jak zadbac nie umie, takich mi nie zal

Gość gość
Podla jesteś. Skoro ona ma męża niedojde to niech twój mąż pomoże. Nie chciałabym mieć w rodzinie takiej francy jaka jestes

Gość gość
Nie rozumiesz, ze nie stac mnie, zeby robic jej remont ?

Gość gość
Ale podpier..ja do opieki to Cię stać.

Gość gość
Zglos moze jakis jednorazowy zasilek na kucie i odgrzybianie dostana Swoja droga nienawidze niezaradnych ludzi , mam alergie na takich

Gość gość
Nie no lepiej zeby dzieci w tym niemowle w grzybie zylo..

Gość gość
Kolezanka miala mieszkanie na wynajem czyste, to nie chciala sie przeprowadzic bo jej za drogo bylo. Woli w grzybie siedziec. A ja jej mam jeszcze remont robić.

Gość gość
Lepiej to jej pomoc. Za 50 zl kupić odgrzybiacz męża poprosić o pomoc. We swój szybko im pójdzie. Ale Ty wolisz podpier...i dzieci im zabiorą. Nie pochwalam tego że kobieta nie robi z tym nic. Tym bardziej ojciec. Ale oni mogą jej zabrać dzieci. Skoro ich nie krzywdzi a jest bieda to się pomaga a nie rzuca kłody pod nogi autorko .

Gość gość
Ja i tak pomagam, wszystko do dzieci dostala po moich, lezaczek wozek łóżeczko ubrania, jak przyjde to zawsze z paczka pampersow i cos dla starszych. No ale na remonty to mnie nie stac.

Gość gość
Co sie tak rozczulacie ?? Takim ludziom dasz palec to zezra cala reke. Opieka powinna wkroczyc tam już dawno autorko.

Gość gość
Trzeba zadziałać na przyczynę a nie na skutek grzyba, Skuja odmaluja i zaraz gzyb i tak wyjdzie - wentylacja plus grzanie jest istotne, może mają zimno? I szczelne okna plus pranie i gotowanie i jest jak jest. Jak kuzynka i jej mąż niekumaci to nic nie zrobisz

Gość gość
Jak ona nawet sama z siebie okna nie otworze plus ta suszarka z ciuchami, czasem jak wejde to istny smrod taki zaduch, i jak ma grzyba nie byc ?

Gość gość
Z grzybami to do lesniczego

Gość gość
Hihi

Gość gość
To kolezanka czy kuzynka??? Zdecyduj sie

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak OPIEKA!!!!! jest POMOC SPOŁECZNA!!!!! :O

Gość gość
Kuzynka miała propozycje wynajecia od mojej kolezanki, takie trudne do zrozumienia ?

Gość gość
Opieka nie zabiera dzieci ze względu na biedę w domu a raczej stara się pomóc finansowo. Nie wiem jaki to koszt pozbycia się tego grzyba ale nie dadzą jej zasiłku celowego większego niż kilka stów.

Gość gość
Pewnie to jakies debilne prowo, ale powiem, ze nie zawsze trzeba kuc, jak grzyb jest płytko, to czesto wystarczy ze sie spryska, i ze jest w pomieszczeniu ciepło i sucho.. pryskac mozna wieloma srodkami, czesto b tanimi, ale najlepsze na bazie chloru

Gość gość
Weź ich nie zgłaszaj, bo przyjdzie opiekunka i jeszcze więcej kasy im dadzą, bo niezaradni, a po co tak sponsorować takich bezmózgów.

Gość gość
Dzieci w grzybie i chlorze duszone będą smaczniejsze niż te duszone w samym grzybie