Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny byl zamach w Londynie

Polecane posty

Gość gość

trzeba twardo odpowiedziec terrorystom: pora zmieniac profilowe, kwiatki i kredki w gotowosci, jutro na pozycje: organizujemy marsz jednosci, nasi politycy nie zawiedli, jak zwykle pokazali, kto tu rzadzi: juz zlozyli kondolencje, obdzwonili siebie nawzajem i wyrazili miedzy soba ubolewanie... A co! z terroryzmem nie bedziemy sie pierd...ic, niech sobie nie mysla, ze nas przestrasza! K...wa, juz mi sie rzygac chce od tego belkotu politykierow o jednosci i nie dawaniu sie zastraszyc... Skurczybyki, niech jeden z drugim wyjdzie chociaz przez jeden dzien na ulice bez sztabu ochrony, niech idzie do marketu lub galerii, gdzie pelno muzulmanow, a dopiero wtedy p******i o jednosci... Kiedy oni sie obudza w koncu????

Gość gość
To idź się zrzygać. Nic tu po tobie i twoich głupich wywodach. Specjalista ds. walki z terroryzmem się odezwał :D

Gość gość
a ty idz rozloz nogi, bo habibi juz czekaja.

Gość gość
20:52 pewnie sama ustawiłaś flagę Francji w geście solidarności z ofiarami. Hheh, ja miałam z tego wielką polewę, gdy widziałam wszędzie trójkolorowe profile. Autor ma zupełną rację. Europa nic nie robi, oprócz bzdurnych przemów polityków, które mają nas uspokoić, byśmy w nieświadomości i pełnym spokoju czeklai na kolejne ataki. Jest więcej niż pewne, że to się skończy pogromami muslimów na ulicach, bo ludzie zwyczajnie nie wytrzynają. Ciekawe tylko, które państwo pokaże jaja i pierwsze zapoczątkuje ''oczyszczanie'' Europy? W ślad za nim pójdą inni ludzie i dopiero się zacznie ciekawie robić...

Gość gość
racja! ale tutaj cie nikt nie poprze bo kazda uwielbia PO , tuska Sikorskiego , kopacz i cala ta sitwe która chciała nam przyslac do pl 15tys czarnuchow.

Gość gość
Prawda jest taka, że my, Polacy, możemy to mieć w doopie, to Zachód ma problem.

Gość gość
Jestem mloda osoba, nie glosowalam na pis, ale teraz jestem za nimi. Jesli nie wpuszcza do nas tych wszystkich ''uchodzcow'' to maja moj glos w nastepnych wyborach. Bez przesady. Pisu nie lubi sie przede wszytskim za ich demonstrowany na kazdym kroku katolicyzm, a ja mysle, ze w tych czasach jest wazne, by wracac do korzeni, tradycji, bo inaczej lewactwo zrobi nam wode z mozgow i bedzie to samo, co na zachodzie. Dla mnie najwazniejsze jest bezpieczenstwo kraju i dlatego popieram ta partie. Nikt nikogo nie zmusza do wiary, do chodzenia do kosciola, nawet pisowcy, wiec niech sobie beda partia, ktora wyznaje katolicyzm. Lepsze to, niz gdyby byliby zwolennikami innej religii;). Jedyne, z czym sie nie zgadzam, to polityka wzgledem Rosji i to usilne udowodnienie zamachu w Smolensku. I jeszcze przegieli z miesiecznicami smolenskimi, ale poza tym nic do nich nie mam. PO to sprzedawczyki.

Gość gość
Mysle, ze jestes w bledzie. Nie mozemy miec tego w doopie, bo problem zachodu zrobi sie w koncu naszym problemem. Na Zachodzie mieszka wielu naszych rodakow, polskie dzieci (i moi rodzice, brat), chcialabym by wszyscy byli bezpieczni. Niemcy sa naszym sasiadem, a tam jest najwiecej zamachow, jak do tej pory. Nie mozemy myslec, ze jestesmy bezpieczni, bo terrorysci chca konca Europy, a my w niej jestesmy.

Gość gość
Najsmieszniejsze jest to ze kazdy obcy przebywajacy w krajach arabskich musi sie bezwzględnie dostosowac do panujacych tam zwyczajow itd. Oni w zadnej kwesti sie nie ugną.A oni do nas przyjezdzaja i robia co chca, my godzimy sie na wszystko.

Gość gość
No i nikt z nas bedac tam u nich nie krzyczy o rasizmie czy religii.

Gość gość
Akurat jedynym terrorysta w Polsce ( zamach jak wiadomo udaremniono,) był Polak, narodowiec.