Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujepomocy222

Żona mnie zdradza pomocy

Polecane posty

Gość gość
Razem z Tobą ciśnie bekę , a za rok napiszesz na kafe "Mąż mnie zdradza, pomocy!!! " :D

Gość gość
Dobra, gdzie jest autor? Stawiam, ze czeka pod drzwiami u studencika.

Gość gość
Gosc 00:27 Ale masz porownanie? Widzisz debilu z jakimi.kobietami tutaj piszesz? Poza tym nikt sie nie smieje z tej biednej nieszczesliwej 40 tylko z Ciebie niedoybie.

Gość gość
Widzę temat obsiadły sfrustrowane brakiem powodzenia siksy :D

Gość gość
Ja mam 24 lata i nie muszę się jeszcze konserwować. Gdyby Twoja kochanka dobrze wyglądała to nie musiałaby szukać przeciętnego studenciaka. Leczysz jej kompleksy i dajesz to czego mąż już nie chce dawać.

Gość gość
00:28 Heheszky .... jak zdradzi to zdradzi , jak juz to na pewno nie.ze swoja matka tylko z fajna mloda doopa.

Gość gość
Powiedział koleś, który cieszy się, że nie jest pasztetem :D

Gość spokojny_do_czasu
Większość tych starych dziadów wypisujących na kafe idiotyzmy nigdy nie powiedziałaby mi w twarz tego co tu wypisuję.Jak szedłem ze swoją starszą dekadę partnerką to nikt ,a wielu ludzi przechodziło,,nie zwrócił mi uwagi ,że to co robię jest niestosowne.Zapewne to dlatego ,że jestem wysoki jednocześnie nie będąc chudzielcem(ale gruby też nie jestem ,mam idealną wagę).Większość ludzi oblewa gównem innych w internecie,jednocześnie mając świadomość ,że nie powtórzyliby tego nikomu w twarz. Większość kafeteriuszy plujących na młodych facetów ze starszymi partnerkami to frajerzy po 40 ,często niscy z wielkim brzuchem(albo wychudzeni) i krzywym ryjem+najprawdopodobniej impotenci .

Gość gość
No właśnie, ciul z Wami zawistne kafeterianki ;D Gdzie jest autor? Ja obstawiam, że podgląda co wyprawia żonka! :D Jestem miłośnikiem czterdziestek <3 :D

Gość gość
No wlasnie gdzie jestes autorze? Dalej rogi rosn, a Ty placzasz?

Gość gość
A co mają mówić skoro myślą, że idziesz z matką? :D

Gość spokojny_do_czasu
gość 00:36- Myślę,że kobiety tego nie piszą,tylko faceci po 40 z oklapłym ptakiem ,którzy szczekają na młodych przez neta tylko dlatego,że są lepsi od nich. Szukają 18 i 16 latek,bo przy atrakcyjnej 30,40 letniej kobiecie im nie staje,gdyż są impotentami i ,,typowymi januszami'' .

Gość gość
Albo sobie coś zrobił :D Nie wytrzymał presji :D

Gość spokojny_do_czasu
00:38 Skoro 10 lat to dla ciebie różnica jaka zachodzi pomiędzy matką a synem,to gratuluję przykładu wyniesionego z domu. Współczuję,niezła patologia.

Gość gość
gość dziś Buhahahahaha krotko, zwiezle i na temat. Mistrz

Gość gość
00:39 cieszysz się, że jesteś lepszy od typowego Janusza?

Gość gość
00:39. Dokładnie jest tak jak napisałeś. My mamy na tyle dobrze, że i młoda się za nami obejrzy, a i ta starsza też, osobiście bardziej jestem za tymi starszymi. Jestem kochankiem, co nie oznacza, że nie korzystam z seksu z młodszymi kobietami. Impotenci szaleją na kafe!!! :D

Gość gość
Jakie 10 mitomanie? :D

Gość gość
Ojej jak slodko zigolaki starszych pan zrobili sobie koleczko wzajemnej adoracji.... Tiaaa tlumaczcie tak sobie swoje chore zboczenie do przechodzonych starych bab..jestescie po prostu spier***ni umyslowo :-D

Gość spokojny_do_czasu
00:40 - Ten co pisał w 00:38 to nie mistrz ,a zwykła p***a. Używanie argumentum ,,ad personam'' dotyczącego wieku partnerki to poziom dna rowu mariańskiego . 00:39-Tak ,satysfakcjonuje mnie to.Że jestem młody ,mam spoko karnację,wzrost też mnie wyróżnia.

Gość gość
To nie zboczenie tylko brak powodzenia u młodych dziewczyn. Koleś przyznał się, że cieszy go fakt, że jest lepszy od typowego Janusza :D To tak jakbyś napisała, że masz satysfakcję bo jesteś ładniejsza od Grażyny z warzywniaka :D:D Ale on musi być marny...

Gość gość
Jeśli 30 lub 40 to stara baba, to Ty jesteś ładnie s******lona, a mąż ma bekę ale z Ciebie, choć grzecznie przytakuje patrząc zarazem, co ma w domu. Myśli sobie, że wolałby być zigolakiem "starej baby" :P ładnie masz w dekielku poprzewracane ;)

Gość gość
Gosc 00:41 Łooooo jacieee w internetach kim Ty nie jestes i kto na Ciebie nie leci, a jeszcze pykasz i mlode i stare. Taka wyobrazie mialam bedac w podstawowce , mialam byc druga birtney spears ale nie wyszlo :-(

Gość spokojny_do_czasu
32-22=10. Ten od 40 latki to zupełnie inny chłopak . No chyba ,że piszesz do mnie i nie wiesz,że 32-22=10. Jeśli jest tak,to chyba sobie odpuszczę konwersację z tobą ,bo nie zamierzam rozmawiać z kimś,kto ma dwucyfrowe IQ.

Gość gość
Przy szczerbatym alkoholiku wypadasz pewnie jak Brad Pitt :D

Gość gość
I to bardzo marny

Gość gość
Ciekawi mnie jak Panie wyglądają... :D

Gość gość
00:48 Przy Tobie gnojku 40 na pewno jest stara jak Ty masz 22 dzieciaku

Gość spokojny_do_czasu
Tak to sobie tłumacz.Po prostu wolę przebywać ze starszymi od siebie,młodsze mnie nie kręcą intelektualnie(tylko fizycznie) i męczę się w ich towarzystwie. Bo w przeciwieństwie do niektórych u mnie w doborze partnerki bardziej się liczy charakter i intelekt,niż wygląd. Wolę przespać się z przeciętną intelektualistką po 30 niż ze ,,szprychą'',która jest młoda,ale ma kiełbie we łbie i oprócz oddawania siebie nic innego nie potrafi i o niczym innym niż chlaniu nie można z nią pogadać.

Gość gość
Po seksie pewnie gracie w szachy ;)