Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujepomocy222

Żona mnie zdradza pomocy

Polecane posty

Gość gość
Wiecie czym jest prawdziwa miłość? To nie motylki w brzuchu. Nad związkiem trzeba pracować. Ludzie, którzy trzymają się blisko Boga tworzą trwałe związki. Sami nie wiecie za czym gonicie.

Gość gość
Pewnie, że pomoże! Ponieważ on przede wszystkim musi odzyskać równowagę uczuć! Bez tego każdy związek nie ma szansy na szczęście!

Gość potrzebujepomocy222
Nie mogę odpisywać

Gość gość
Teraz to ona ma przewagę, bo ma kochanka, a on zakochany będzie za nią latał i wybaczał jej wszystko i wierzył we wszystko. Zwyczajnie trzeba odzyskać równowagę uczuć, bo teraz większe uczucie jest zdecydowanie po jego stronie, ona o tym doskonale wie, a to mu wcale nie pomaga, jeśli chce się naprawiać związek/małżeństwo !

Gość gość
Tylko najpierw trzeba szczerze uwierzyć.

Gość potrzebujepomocy222
Teraz niby z koleżankami w barze. Odebrała dopiero po drugim telefonie. w tle absolutna cisza. k....a rogi mi rosna, ze boje sie ze z domu nie wyjde

Gość gość
Nie macie dzieci i to szczerze będzie koniec, tylko one mogłyby ją przy Tobie utrzymać . Z drugiej strony, jak możesz chcieć wybaczać po tym wszystkim, ale zresztą to ona pewnie nie chce wybaczenia.

Gość gość
Trzeba bylo sie zapytac w jakim jest barze, bo chcesz przyjechac powiedziec jej cos waznego, a to nie jest rozmowa na telefon. Ciekawe co by b***h powiedziala

Gość potrzebujepomocy222
Tu nie chodzi o to czy chce wybaczyć czy nie. Ja moja żonę kocham. Nawet w tym momencie liczę, żę tylko zbłądziła. Że zrozumie.

Gość potrzebujepomocy222
Ona od jakiegoś czasu nie operuje już iminami osób z wyjść. Teraz to stałą ekipa lub ludzie z pracy

Gość gość
Sory za bycie bezposrednia, ale ona teraz robi loda jakiemus fagasowi, a jutro Cie pocaluje. Naprawde chcesz byc z kims takim?

Gość gość
Wciąż piszesz teraz z kochankiem, ale innej kobiety. Po tym co tu piszesz, az mnie dopadły wyrzuty sumienia, bo zacząłem zastanawiać się jak często jej mąż siedzi w domu z dziećmi niczego nie świadomy, a ja mu ją obracam. A wiem też że on ją bardzo kocha. eh, lipa. Ale nie skończę tego!

Gość potrzebujepomocy222
to mnie przeraża

Gość gość
Z tym lodem to prawda! Nie masz jaj gościu, ja bym tak w domu nie usiedział. Odrazu telefon, ma mi powiedzieć gdzie jest i tam jadę, lub nie ma wejścia z powrotem do domu, rzeczy niech odbierze kochanek, bo jej widzieć nie chce. Podziwiam Cię!

Gość gość
22:38 świetna rada. Kochanek odbierze rzeczy i co? Pozamiatane.

Gość gość
Pewnie siedzą razem i się z Ciebie śmieją, że wydzwaniasz za nią i myślisz ze jest z koleżankami. znam to kolego z autopsji. Masakra jest z Tobą. :P

Gość gość
No a po co mu ktoś taki w domu?! ktoś kto go nie kocha, bo będąc zakochanym nie robi się raczej takich numerów! Ona kocha, ale nie jego!

Gość gość
Wybacz ale c**ex z Ciebie. Twoja zona wlasnie dobrze sie bawi w lozku z innym facetem, a Ty wiedzac o tym siedzisz na kafe i lamentujesz o milosci i wybaczeniu jej? Juz bym do k*****y zadzwonila, ze ma przyjezdzac po rzeczy ze swoim lowelasem i won. Ogarnij sie chlopie

Gość gość
Noooo, on jest jakiś nie ogarnięty. żona mu się r*cha właśnie, a on na kafeterii pisze że ją kocha i mysli, że może ona się tylko zagubiła chwilowo :D

Gość gość
Tu nie chodzi tylko o wybaczenie. Zobacz co zrobiliście ze swoim życiem. Wasze małżeństwo nie jest trwałe, ale jakoś mnie to specjalnie nie dziwi. Gdzie wasza relacja z Bogiem? Gdzie przemiana przez którą przechodzą wszyscy prawdziwi chrześcijanie? Patrzycie na świat oczami starego stworzenia. Twoja żona myśli, że to co robi jest ok. Mamy przecież XXI wiek, prawda? Zawsze można wziąć rozwód. Później ślub, może następny kochanek bo przecież serce nie sługa i tak do śmierci.

Gość gość
gość dziś No dlatego mowie, ze c**ex :-P Moze i nic dziwnego, ze zona zdradza jak on taka ciapa zyciowa

Gość gość
Same chciałybyście być tak kochane.

Gość gość
Moze autorze trojkacik stworzcie, bo widze ze Ty biedny jestes tak zdesperowany i zaslepiony miloscia do zony, ze to bedzie najlepsza opcja dla Was trojga ...

Gość gość
Brak mi słów, ale siedzę na tym temacie, bo śmiesznie jest. Tzn. może nie śmiesznie, bo koleś ma lipę, ale skoro nawet teraz nie działa to co się dziwić, że tak jest, że żonka właśnie tańczy ze studencikiem . Też jestem kochankiem starszej mężatki, ale wiem doskonale , że gdyby to wyszło to jej mąz by nie pisał tego na kafe, tylko o mnie i o niej pisali by nekrologi :D Może przeginam, ale pewnie inaczej by działał

Gość gość
Nie ma go już tu, to może działa nareszcie :D Pojechał popatrzeć :D

Gość gość
23:54 nie kreuj się na takiego odważniaka. Wolnych i młodych nie było? :P

Gość gość
23:57 A co Ty mi będziesz życie układać... Były i wolne i młode, ale chciałem ją, podczas gdy ona chciała mnie ;p Na nikogo się nie kreuje , ja jej mężowi niczego nie przysięgałem.

Gość gość
23:54 -Mam 22 lata i wolę starsze od siebie.

Gość gość
Nie no do c***ja pana nie ogarniam Cie autorze. Gdyby moj malz teraz bzykal jakas panne, a ja bym o tym wiedziala to juz by spierniczal w podskokach z mojego zycia, a Ty tu placzesz i czekasz spokojnie az dziwa wroci do domu i uplynie Wam kolejny dzien jak gdyby nigdy nic. Zmien psychologow , ktorzy Ci radza zebys czekal. Pewnie czekaj, az syfa zalapiesz. Good luck