Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujepomocy222

Żona mnie zdradza pomocy

Polecane posty

Gość spokojny_do_czasu
00:52-On ma 25 ,ja mam 22 lata ciemnoto. Celowo nick wymyśliłem,żebyście odróżniali/ły mnie od niego.

Gość gość
Jasne 2 takich samych zjebów trafiło w nocy na kafe :)

Gość gość
Do spokojny_do_czasu Tylko ta starsza jest z Toba dla samego seksu, bo chce jej sie mlodego bata. Co Ty myslisz, ze jakby maz dal jej wybor Ty czy on to wybralaby Ciebie? Nie, szybko by o Tobie zapomniala.

Gość gość
00:52 Ubliżyłaś mi już któryś raz... Czy ja Cię wyzywam?! Kultury Cie nie nauczono. Nie wiem ile masz lat, ale przy Tobie ta 40 wygląda jak 18! i tego jestem pewien. Od debila to sobie męża wyzywaj, bo dowodów na to że o nim jest dałaś nam dziś już wystarczająco dużo!

Gość gość
up

Gość spokojny_do_czasu
Ta moja z którą się kochałem nie miała faceta.

Gość gość
Tak k***a - mam 25 lat, a jestem kochankiem 40! 40 - 25 = 15! Całe plus 15 do waszej głupoty, która już setke osiągnęła dawno! ;p

Gość gość
Wiekszego niz Ty na pewno nie spotkalam. Taki sam desperat jak ta niekochana mezatka co Ci daje , mloda zadna Cie nie chciala to wziales co daja

Gość spokojny_do_czasu
00:59-Zgadzam się,idiotki.

Gość gość
00:59 - w kółko to samo wałkujemy. Tak żadna młoda mnie nie chciała, to złapałem sie starej baby 40 letniej ;/ i żle mi z tym bardzo! ! Lepiej Ci teraz? idiotka!

Gość spokojny_do_czasu
1:03 Nie przejmuj się mistrzu ,kij im w oko :).BTW teraz mam większość zajęć na studiach z kobietami w przedziale 30-40 lat. Ciężko jest mi się skupić.

Gość gość
Nam to raczej wisi :D

Gość gość
Oczywiscie, ze mi lepiej :-D a Ty dalej udawaj, ze tego wlasnie chciales...by bzykac swoja matke, a nie atrakcyjna, zgrabna mloda laske. W koncu Ci sie odmieni jak bedziesz sie zblizac do 30 , tylko wtedy jak juz Ci sie uda dorwac mlodsza to nie przyznawaj jej sie o byciu niegdys kochankiem 40 ,bo ucieknie

Gość gość
01:05 Niech się dowartościowują, tyle mogą :P Zazdroszczę Ci tego, chociaż mi wystarcza ta jedna "moja" Własnie skończyliśmy pisać, dziś mniej , bo zmęczona poszła spać, ale jutro się widzimy ^^ :) Uciekam też, fajnie sie pisało , śmiechu dużo. Trzymaj się ;)

Gość spokojny_do_czasu
Wzajemnie kolego,w porządku z Ciebie gościu ;).Również mam polewę z wszelakiej maści kafeteryjnych frustratek i starych januszów ,u których występuje problem z męskością . Trzymaj się kolego,dobrej nocy.

Gość gość
Też chciałybyśmy poczuć jak to jest konkurować z jakąś Grażyną. Patrzeć na nią i czuć to co ty jak wlepiasz gały w janusza swojej kochanki :D Ah ta satysfakcja. Szkoda tylko, że przy kumplach znikasz.

Gość spokojny_do_czasu
Jeśli myślisz ,że jesteś zabawna ,albo że Twoja ironia jest głęboka,to się mylisz i to bardzo. Twoje docinki w ogóle mnie nie ruszają. I jak pisałem wcześniej,akurat moja nie miała faceta. Jednak w sumie chciałbym spróbować z mężatką . Kolejny ,,challange'' do osiągnięcia . Jak to zwykł mawiać mój kumpel : ,,bujna mašta može svašta'' :).

Gość do autora tematu
autorze, to może z jej strony być fascynacja, zauroczenie, wcale nie znaczy, że ciebie nie kocha i chce być z nim. przeżyłam sama coś podobnego parę razy, nie jestem z siebie dumna, ale chciałam sobie jakoś zrekompensować niskie poczucie własnej wartości, które odczytywałam jako brak zainteresowania intymnego od męża. w moim przypadku nie chciałam być z tym drugim, a i nawet nie chodziło o seks, tylko o to durnowate uniesienie, adorację, ekscytację. seksu praktycznie nie było, oprócz jednego nieudanego razu.

Gość gość
Challange do osiagniecia. Ale jestes plytki ... zalosny wrecz

Gość gość
Młody Janusz :)

Gość gość
braciasamcy.pl Radio Samiec YouTube

Gość Spokojny do czasu
Znam dobrze 3 języki obce w wieku 22 lat, boli was dupa, co?

Gość gość
Masz rację

Gość gość
Wracając do tematu. Mysle ze autor powinien zmienić swoje zachowanie względem swojej żony. Dobrze gdyyyby był bardziej stanowczy . Ja również jestem w związku bez dzieci od 11 lat. Jest nam że sobą bardzo dobrze. Jestem kobietą z silnym charakterem, zawsze mam swoje zdanie i gdyby mój mężczyzna był taki jak autor już dawno by się posypało. Klucz udanego w miarę związku ( idealnych nie ma ) to udana relacja na poziomie intelektualnym,( wiadomo-na poczatku jest Chemia , zakochanie ale po kilku latach..) ważne jest to żeby mieć wspólny język, żeby mieć o czym pogadać, nie nudzić się sobą Mieć wspólne plany i dążenia. Szukać kompromisów- ale tego muszą chcec dwie strony! To jest właśnie po części to codzienne staranie się.. Mój mężczyzna jest dla mnie czuly, słyszę że mnie kocha ze 20 razy dziennie :) Stara się każdego dnia, a przy tym jest stanowczy , ma swoje zdanie, potrafi tupnąć noga kiedy trzeba hehe a ja to w nim lubię mimo że na początku był pokaz sił. Kobiety lubią czuc że obok mają prawdziwego faceta ! Czują się wtedy kochane i bezpieczne , kobiety rozkwitają przy takich mężczyznach..i nie szukają na boku.

Gość gość
Bylam w takiej sytuacji. Eks się dowiedział, uznał ze będzie "mieski" i kazał mi zerwać kontakt z kochankiem. Miesiąc pózniej juz mieszkaliśmy oddzielnie, pół roku pózniej rozwód, teraz po 8 latach jesteśmy z "kochankiem" malzenstwem

Gość gość
A to ciekawe :).

Gość gość
Nieudacznik.

Gość gość
Zdradziła Cię xd

Gość gość
Tak

Gość gość
A tym wszystkim kochankiem życzę z całego serca żeby spotkali takie żony każdy kij ma dwa konce