Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o opinie na temat pieluszek jednorazowych? Jakie u Was sie sprawdziły?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
U mnie świetnie się sprawdxila da da.z biedronki id samego początku aż do nocnnikowania

Gość gość
Wiedziałam, że zaraz padnie nazwa pieluch dla biedoty Dada :D

Gość gość
Dada. Wcale nie dla biedoty, tu nie chodzi o cene tylko o wygode i funkcjonalnosc. Po co kupic za 200 a nie za 50 skoro te drozsze by sie nie sprawdzaly ??

Gość gość
Tylko i wyłącznie Pampers odradzam sleep &play, tylko zielone i białe pampersy

Gość gość
Chyba jesteście chore skoro twierdzicie że dada jest dla biedoty, te pieluchy wcale nie są tanie w porównaniu z innymi.

Gość gość
Dada najgorsze jakie używałam. Najlepsze pampers baby dry i libero touch.

Gość gość
Przykro mi, ale Dada wcale nie są takie dobre. Dobrą to one mają cenę.

Gość gość
Ja uzywałam dady ale po biegunce córka dostała uczulenia i wróciłam do pampersów. Potem używałam też babydream z rossmanna i były ok. Moja koleżanka bardzo chwali te z lidla. Ogólnie to dopiero chyba od rozmiaru 3 albo 4 przeszłam na te tańsze bo z kartą w rossmannie pampersy są zawsze w promocyjnej cenie i nie opłacało mi się brać tamtych.

Gość gość
Możecie się śmiać, ale u moich dzieci sprawdzały się te najtańsze i najbardziej badziewne. Po tych "lepszych" odparzenia.

Gość gość
Do ok 6 miesiąca pampers Premium, potem już tańsze pampers zielone. Pieluchy kupuję tylko na promocjach.

Gość gość
Przy pierwszym dziecku uzywalam Pampers. A teraz uzywam Dady ktore sa bardzo dobre. Sprawdzaja sie rewelacyjnie. Natomiast mialam raz opakowanie pieluch Happy i okazaly sie totalna porazka.

Gość gość
Pampersy zielone. Pampersy na promocji są tańsze niż Dada z biedronki. Zwłaszcza jak ktoś chce kupić odrazu te duże pudło.

Gość gość
Fakt, duze pudlo sie oplaca. Ale 1 ani 2 nie ma w duzych opakowaniach. I np jedynka dada wychodzila mi po 30gr a pampers po 75gr. A u maluszka takich pieluch w ciagu doby schodzi kilkanascie. Czesto nawet nie zdazylam zalozyc a ja zsiural i trzeba bylo zalozyc kolejna wiec uwazam ze naprawde troche wyrzucanie pieniedzy w bloto. A przy starszaku mozna kombinowac.

Gość gość
U nas tylko Bella Happy, inne się nie sprawdzały.

Gość gość
Ja kupowałam pieluszki Bambino w Stokrotce i tlb w Tesco. Całkiem przyzwoite.

Gość gość
U mnie też Dady póki co wypadają najlepiej - dziecko 1 miesiąc. Pampersy mi śmierdziały chemią niemiłosiernie. Lidlowskie toujoury (jakos tak) pachniały najlepiej, ale są sztywniejsze od Dady i zostałam przy Biedrze ;]

Gość gość
Jak dla mnie Pampers to najgorsze pieluszki. Dada uzywam i nie kupilabym w zyciu innych

Gość gość
Coraz czesciej slysze opinie, ze Pampers jest tak naszpikowany chemia, dlatego chlonny. Dlatego lepiej jest kupic tansze, mniej chlonne pieluchy. I nie o cene chodzi, bo pewnie wyjdzie na rowno, skoro te tansze trzeba bedzie czesciej zmieniac,a o sklad pieluszek. Ja mam Dada i sa ok, teraz zmieniam co ok. 3 godziny, no chyba, ze dziecko kupe wczesniej zrobi. W szpitalu bylismy 6 dni, dziecko na antybiotyku biegunke mialo, to zeszlo mi i tak z 80 pieluszek przez ten czas.

Gość gość
Wszystkie sa naszpikowane chemia.

Gość gość
Od początku pampers zalowalam że niekupilam tych najdroższych które chlona kupke. Później dada z racji na to ze pampersy niedaealy rady w nocy potem pantsy pamper i rada wersja jeansowa dziecku bardzo się podobały a nieznosil zakładać już wtedy a odpieluchowanie trwało więc liczyl się wygląd który on zaakceptuje.