Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bziuumek

Brak miesiączki, dziwne objawy, test negatywny

Polecane posty

Witam wszystkie Panie i Panów. Otóż temat ten założyłam do celów tylko i wyłącznie dyskusyjnych, nie oczekuję tu odpowiedzi lecz porad czy może ktoś z was miał podobną sytuację. Otóż mam zwykle okres nieregularny zdarza się co 28 dni, wcześniej bywało że miałam nawet co 37 dni a teraz spóźnia mi się już dość długo, ostatni miałam 20 lutego a mamy 26 marca. Zrobiłam test ciążowy ale wyszedł zdecydowanie negatywny, zdziwiło mnie to ponieważ wydaje mi się że ostatnio inaczej reaguję na pewne bodźce tzn. miewam zgagę wieczorami, rano w pracy dwa dni temu było mi niedobrze po wypiciu kawy i musiałam iść do łazienki wymusić wymioty aby móc swobodnie pracować ponieważ mnie mdliło. Po zwymiotowaniu wszystko wróciło do normy, niektóre produkty spożywcze smakują inaczej zapach też mam jakby wyostrzony a partner wspominał że mam wyjątkowo gorącą pochwę. Zaznaczam iż ostatnio sporo chorowałam i brałam antybiotyki, wirus nawracał jeszcze dwa razy, pracuję po 12h po 2 dni lub co 2 dzień zależy jak wypadnie. Z partnerem kochamy się w prezerwatywach jednakże zastanawia mnie fakt gdy partner zdejmował prezerwatywę mimowolnie ocierał swoją ręką o członek i za jakiś czas dotykał tą ręką mojej pochwy czy możliwe jest aby jakieś plemniki przedostały się do mojej pochwy? Przecież jest to głupie myślenie, nie mam naście lat aby wierzyć w takie bajki poza tym plemniki szybko wysychają w niesprzyjającym środowisku. Czy możliwe jest aby jednak taki incydent spowodował zajście w ciążę? Mój partner jest ode mnie mniej dojrzały i wiele razy podkreślał że boi się tego że zajdę w ciąże dlatego zawsze gdy np. gumka nie spełniła naszych oczekiwań szliśmy po tabletkę po. Boję się że jednak może to być ciąża, z moim trybem życia i pracą po tyle godzin dziennie nie mam warunków na bycie w ciąży :( Jak dostanę dzień wolny to idę od razu do lekarza a póki co to spróbuję jeszcze za jeden dzień zrobić kolejny test. A czy wy macie jakieś dziwne sytuację za sobą?

Gość gość
Nie lepiej isc do lekarza zeobic badanie? Niz onanizowac sie natretnymi myslami ?