Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki płyn do płukania polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Od lat używam Silana. Ale albo mi się popsuł wech albo te płyny się popsuly :o jak dla mnie one już tak nie pachną ładnie i intensywnie jak kiedyś. Od jakiegoś czasu to zauważam. Teraz mam złoty i o ile w butelce ładnie pachnie to pranie wyjęte z pralki wręcz mi śmierdzi :o Co polecacie? Myślałam nad niemieckimi, ale ceny wysokie w porównaniu z takim Silanem a dodam, ze sporo piore. W sobotę lecą 2 3 automaty, czasem w tygodniu puszczę pranie jak jest potrzeba...

Gość gość
Ja od lat używam lenora , teraz zółty z granatową zakrętką . Niestety wszystkie płyny inaczej pachną , z czasem zmieniają szatę graficzną i zapach niestety w środku tez się zmienia na gorszy . Ten lenor żółty jest jeszcze w miarą fajny . Jeśli nie miałaś to wypróbuj .

Gość gość
Lenor sensitive. Super miekkie ciuchy a zapach bardzo delikatny. Bardzo lubie tez plyn do pukania lovela ten dla dzieci.

Gość gość
Tak też zauważyłam, że Silan nie pachnie już tak bardzo. Ja używam żółtego Coccolino.

Gość gość
JA PRZESTALAM UZYWAC PL do plukania od czasu jak zawazylam ze mam na nie alergie. wystarczy chyba sam proszek.

Gość gość
Ja tez polecam Coccilino żółty. Kupuje na rynku niemiecki za 6 zł

Gość gość
żaden, to sama chemia...

Gość gość
Cocolino rozowy,pomaranczowy,płyn e